Gönderen Konu: köpeğimdeki açılma problemini en sonunda hallettim arkadaşlar...  (Okunma sayısı 5338 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
pointerim asideki önüne geçemediğim açılma problemini en sonunda hallettim.çoğumuzun önermediği şok tasmalarından edindim.geçen pazar günü denemek nasip oldu.sadece 3 denemede sorunu çözdüm her gel deyişimde gelmeyince kullandım ve bu kadar olabileceğini düşünmemiştim.2 fonksiyonlu hem şok hemde titreşim var.bir iki defa şoku kullandıktan sonra titreşimle daha iyi anlıyor.zaten fazla kullanmayada gerek kalmıyor.diyeceğim açılma problemi olan köpeklerimize öneririm.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Benim köpeğimin ilk zamanlarındada vardı açılma sorunu,çok hırslıydı..Ben şoku direk kendim verdim,şimdi hiç açılmıyor ne dersem yapıyor ;D ;D
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
Gözünüz aydın Emrah bey..
Benim abimdeki pointerimde bu sorun var..Marka ve fiyat nedir.?
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
Benim köpeğimin ilk zamanlarındada vardı açılma sorunu,çok hırslıydı..Ben şoku direk kendim verdim,şimdi hiç açılmıyor ne dersem yapıyor ;D ;D
abi ben kızıyorum dövmeye karşıyım.ama kızmaklada olmuyor.başa çıkamadım sesim soluğum kesiliyor bağıra çığıra.bu iş iyi oldu yaa :D

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
Gözünüz aydın Emrah bey..
Benim abimdeki pointerimde bu sorun var..Marka ve fiyat nedir.?
serhat kardeşim markası PETRAİNER UZAKTAN KUMANDALI BEEPER VE EĞİTİM TASMASI.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
Güzel bi ürün fakat fiyat biraz pahalı (550-600 Tl ) bütçeyi zorlar bence ,siz mennun kalmışsınız öenemli olan bu pointer da açılma sorunu gerçekten başa bela bende iple çözmüştüm bu meseleyi.
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Müdavim Üyemiz
hadi gözün aydin Emrah! Rasgele...
Ahmet GÜCLÜ
1980 DENIZLI
[email protected]

The following users thanked this post: Güven SEZEN

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
gözünüz aydın rastgele.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
hadi gözün aydin Emrah! Rasgele...
gözünüz aydın rastgele.
sağolun tşk ederim.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
Güzel bi ürün fakat fiyat biraz pahalı (550-600 Tl ) bütçeyi zorlar bence ,siz mennun kalmışsınız öenemli olan bu pointer da açılma sorunu gerçekten başa bela bende iple çözmüştüm bu meseleyi.
bülent abi dediğin rakamlardaki ile aynı ürün ama fiyat çok çok uygun.270-300 arası bi rakama mal oldu.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
sizin işinizi gördüyse sorun yoksa mesele yok,ama köpeğe verilen o şok dan sonra o köpeğin halini düşünemiyorum,,

av aramayı bile bıraksa hakkkıdır,,köpeğin açılması tabiki açılma mesafesine bağlı ,,pointerin özelliği zaten bu  geniş alan araması ,,şahsen açılması benim için sorun değil ,,açılmaması sorundur,,,,önemli olan fermada sizi beklemesi,,bu benim düşüncemdir ,,,
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
sizin işinizi gördüyse sorun yoksa mesele yok,ama köpeğe verilen o şok dan sonra o köpeğin halini düşünemiyorum,,

av aramayı bile bıraksa hakkkıdır,,köpeğin açılması tabiki açılma mesafesine bağlı ,,pointerin özelliği zaten bu  geniş alan araması ,,şahsen açılması benim için sorun değil ,,açılmaması sorundur,,,,önemli olan fermada sizi beklemesi,,bu benim düşüncemdir ,,,
ramazan abi doğru söylüyorsun yalnız açılma var açılma var.ben bu dağda o karşıki dağda avlanıyorsa bunda da yapacak bişey yok sanırım herşeyi denedim.tamam ilk baş tabikide şoku yiyince acı hissedecek kendimdede denedim çünkü.ama zaten sürekli şoklamıyorsun ben 3 defa denedim ve tekrar basma gereği duymadım.gel komutunu verdiğim de zaten yanımda bitiyor.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Mehmet SERİN

• *
Tebrikler Emrah Bey bu açılma sorunu benim köpektede vardı bence bu pointerin enerjisi ve hırsından  kaynaklanan bir sorun  :'( ama avın beraber yapılacağını öğrendiğinden beri açılmaz oldu  :D  şimdi pek bir sorunum yok.
http://postimage.org/image/pyfu33bw3/
Mehmet SERİN
1986 MERSİN

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
Tebrikler Emrah Bey bu açılma sorunu benim köpektede vardı bence bu pointerin enerjisi ve hırsından  kaynaklanan bir sorun  :'( ama avın beraber yapılacağını öğrendiğinden beri açılmaz oldu  :D  şimdi pek bir sorunum yok.
mehmet kardeşim dediğin doğru pointer açılır ama benimki olayı biraz daha aşmış karşılıklı dağlarda avlanıyorduk :D :D

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL