0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben hiç şaşırmadım sıradan drahthaar işte
Drahthaar kendinden bekleneni yapmış ama Erdal bey görüntü kalitesi ve çekiminiz harika keyifle defalarca izledim.büyük emek vermişsiniz,teşekkürler.
Mehmet beye harfiyyen katılıyorum, yeni paylaşımlarınızı bekliyorum, bol avlar dileğimle,saygılar.
maşallah güzel ferma her avcının gönlünde bir aslan yatar herkez sevdigi ırkla mutlu olsun her ırkın iyisi iyidir millet neden gocunuyo buna anlamadım her ırkın kokuları yaklaşık aynı gibi önemli olan köpek burnunu kullanmayı ögrensin ve ögretilsin neyi çekemiyolar anlamadım ALLAH hekezin gönlüne göre versin drahthaarların çogalması birilerinin işine mi gelmiyo anlıyamadım
Rastgele Abi, Adolf'ede yedikere maşallah Allah uzun ömür versin...
Gökhan kardeşim teşekkür ederim. Bu arada köpeği adı Adoff. Rastgele!
Güzel hareketler.Her zaman savunmuşumdur.Avda ırkın çok önemi yok diye.Önemli olan köpeğin avcı bir nesilden gelmesi ve yönlendirildiği avı avlamayı öğrenmesi.Köpeğin ustalaşması da benim kanımca budur.Meradaki kuşun durumuna göre en fazla bir veya iki yanlıştan sonra köpek de stili değiştirecektir.Adofta bunu iyi öğrenmiş.Çok kafasına sokulursa kekliğin uçacağını kestirdiği için geriden duruyor fermaya.Bunlar doğal hareketler.Bunu avcı olduktan sonra ustalaştıktan sonra kırğın kırığı bir köpek bile yapar.Aksini idaa etmek cahillikten öte birşey değildir.Adof iyi bir avcı olmuş emrah bey size de keyfini sürmek kalmış.41 kere maşşallah.Rasgele...
Vala Emrahım çekim süper, ferma süper, vuramazsanızda atış yapmışsınız oda süper, keklikleri pusturmuşsunuz o dahada süper. Her şey süper. Maşallah adoff'a. Ömer arkadaşımın atış talimi yapması lazım bolbol. Heyecanı yeneyim diye beklerse o heyecan hi bitmez Bu arada Emrah kardeşim şu aparat bende olsa yemin ederim ulvi agayı video manyağı yaparım. Kamerayı çıkart, kayıt tuşuna bas. elinle el kundağının yanında tut. Atış yap. Atış yaparken kamera açısını bozdumu, kayıta başladımı diye aklından geçir. Tabi bu arada keklikleri vurabilirsen vurursun. Benimde geçen pazar graf ile fermalı keklik alayına atışım var. Kayıt çok güzel ama akıl sadece nişan alıp vurmaya odaklanmayınca olmuyor. Ömer gibi bende mankeledim. Bu arada arazinizde çok süper Emrahım. Bizim arazi videosunuda ekleyeyim aşağıya. Kadir kıymet bilin elinizdekinin Avcılıkmı yapıyoruz dağcılıkmı anlayamadım. Buda önce grafın alayı kaldırması atışım daha sonra tek bir kekliğe atışım tabiki manke ama arazi ve kuşun kaçış yönünü görünce atış yapmanın bile ne kadar zor olduğunu görebilirsin. Ama kanat sesi yeter be Emrahım
Erdal bey görüntü kalitesi ve çekiminiz harika keyifle defalarca izledim.büyük emek vermişsiniz,teşekkürler.Adoff avcı bir köpek olduğu belli reklam amaçı güdülmeden çekilen sadece paylaşım amaçlı harika videolar.Sizin köpeklerinize verdiğiniz emek zaten ortadaTebrikler
Bu aparatı demir işleriyle uğraşan bir arkadaşımla oturup kendimiz dizayn ettik geçen hafta. Kendisinden rica ederiz bir tane daha oturur yaparız artık.
Emrahım aparat her tüfeğe ve her kameraya uyumlumu? Tescilleyin ürünü. Yarın bir gün birisi alır patentini. Tüh çekersiniz
İlk önce bi MAAŞALLAH'ı her iki avcıda köpekte haketmiş helal olsun.Adoff'un her şeyi hoşuma gitti ama ne yalan söyleyim o çalıya dalışı bukadar güzel çekilmişki dönüp dönüp seyrediyorum emeğiniz için sonsuz teşekkürler.Ne diyelim kırığın kırıklarıylan bizede avlanmak nasip olur İNŞAALLAH....
Abi Maşallah. söylenecek söz bırakmamış Adof
Emrah hocam, fotoğraflar ve çekimler çok güzel olmuş elinize sağlık. Bir de tüfek patladığında titreme olmasa. O da ancak ikinci bir kişinin çekmesiyle olacak iş.Adoff'a da maşallah muayyer köpek. Devamını dilerim, daim olsun.Rastgele.
Turgay yorumlar için teşekkür ederim. Patlama anındaki sarsıntı sorununa da bir çözüm bulacağız ama nasıl olur orasını şimdiden bilemiyorum.