Gönderen Konu: köpek kulübelerimiz nasıl olmalı  (Okunma sayısı 2101 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rahim VARIŞ

• *
köpek kulübelerimiz nasıl olmalı
« : 19 Kasım 2012, 16:26:36 »
değerli avcılar, hep köpeğin şekl, şemali, soyu sopu derken bence en ihmalkar davrandığımız konulardan biri de köpeklerimizin kulübeleri. zira bazen paylaşılan resimlerden gördüğümüz kadarıyla hani atalarımızın bir tabiri vardır, "it bağlasan durmaz" diye, köpeklerimizin barındıkları yerler içler acısı. bu yüzden kulübelerimizin resimlerini paylaşırsak, yeni köpek alan birçok arkadaş var, onlara bir fikir vermesi açısından ve akıl akıldan üstündür gerçeğinden hareketle çok faydalı olacağına inanıyorum. mesela yavrulama döneminde nasıl bir yuva olmalı gibi farklı yönlerden de değerlendirilebilir konu. şimdiden bütün katkıda bulunacak arkadaşlara ve abilerimize teşekkürler.
Rahim VARIŞ
1981 KONYA
www.sille.gen.tr              www.silleavcilikdernegi.org.tr

Çevrimdışı Rahim VARIŞ

• *
Ynt: köpek kulübelerimiz nasıl olmalı
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2012, 16:31:22 »
ilk eklemeyi de ben yapayım. mesela büyükler derler ki, toprak sıcak olur, beton veya tahtadan iyi olur derler zemin açısından. ama ıslandığı zaman da kışın çok zor kuruyor toprak zemin. diğer taraftan güneş görmesi, kapısının büyüklüğü gibi bununla ilgili de görüşlerinizide değerli büyüklerimizden bekliyorum.
Rahim VARIŞ
1981 KONYA
www.sille.gen.tr              www.silleavcilikdernegi.org.tr

Çevrimdışı Emrah KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: köpek kulübelerimiz nasıl olmalı
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2013, 16:50:19 »
3 aylık yavru pointerim  geldi geleli 3 metre uzunluğu 1 metre genişliği olan altı üstü tamamen tahtadan bir kümeste önü açık tel kaplı kapalı tutuyorum sabah hariç öğlen ve akşam yemeğini vereceğimde 1-2 saat dışarıda eğitim verip koşturup kapatıyorum acaba yanlışmı doğrumu bilemiyorum aydınlatırsanız sevinirim
1976-Konya