Maaşallah paşa ya adıyla yaşasın isabetli vede iyi bir seçim olmuş kenan abi yeni drahthaar ınız Hayırlı vede ömürlü olsun.
İyi dileklerin için teşekkür ederim İsmail kardeşim.Sağolasın
güzel bir eşleşmeden güzel bir yavru almıssınız . sağlıklı sıhhatli büyür inşallah.
Anne ve Baba bildiğim köpeklerdi tercih sebebim.İnşallah sihatli bir şekilde büyütmek nasip olur.
Güzel tercih.inşallah uzun yıllar kazasız belasız avlanırsınız.
Teşekkür edrim Mehmet bey.
Güzel bir yavru almışsınız.Sütçüye benzemezde anasına babasına benzerse tamam zaten . Yavrunun gelişimini de merakla bekliyoruz. Sakallınız hayırlı uğurlu olsun.Kendi fikrimi söylüyorum alanın yanılmayacağı güzel bir yavru edinmişsiniz. Bu arada sizin çocukları da tebrik etmek lazım . Drahthaar al babaaaa diyen çocuklara pek rastlamıyoruz genelde golden al derler. Sizin çocuklar yolun başından sonunu görmüşler gerçekten
Teşekkürler Ersin bey.Annesini bilememde babaya benziyecek herhalde.Çok hareketli ve pisiko biraz,dur durak yok.Nasip olursa gelişimini paylaşmayı bende istiyorum.Önceki köpeğimde drahthaar'dı.Çocuklar tecrübeli yani.Yavruyu bile almaya Ailece gittik inan.
Abi Allah bağıslasın önünde bereketlı avlar vurman dileğiyle, bence cok doğru bi tercih Rıdvan abi imzalı nede olsa
Teşekkürler Gökhan kardeşim dileklerin için.Rıdvan kardeşimin önceki yavrulardaki şartlar beni zorladığı için aramamıştım.Nasip bunlarda imiş.Öncelikli sebebim Rıdvan kardeşim olması ve anne ile babayı bilmem tabi...
Maşallah, Allan nice kzasız, belasız avlar nasip etsin. Ben de güzel bir paşa dolandıyorum ama bakalım
Teşekkürler can bey.Sizede kazasız ve güzel avlar dilerim.Bence zaten Paşa olanlar hep güzeldir..
Çok güzel maşallah,fermasında bol avlar vurmak nasip olur inşallah.
Galip bey çok sağ olasın.İnşallah iyi bir avcı olur..