Gönderen Konu: BU DA BENİM PAŞAM  (Okunma sayısı 5042 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kenan YILMAZ

• *
BU DA BENİM PAŞAM
« : 11 Kasım 2012, 22:06:19 »
Önceki drahthaar cinsi köpeğim ölünce çok düşündüm,yetişkinmi yavrumu diye,yavru yetiştirmenin zorluğunu biliyorum.Evde çocukların gazıyla
yavru bir drahthaar almaya karar verdik.Bizim için drahthaar bir tutku nede olsa.Uzun arama ve bekleyiş sonunda yeni yavruyu bulduk.Site üyelerimizden Rıdvan KOCATAŞ'ın  Greif ve Lucy nin oğlu, adını çocuklar PAŞA koydu.paşa şu anda 73 günlük oldu.Teşeklürler Rıdvan kardeşim bize bu yavruyu kazandırdığın için...
Kenan  YILMAZ
1963-Kütahya

Çevrimdışı Galip KASAP

• *
Ynt: BU DA BENİM PAŞAM
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2012, 23:13:49 »
Çok güzel maşallah,fermasında bol avlar vurmak nasip olur inşallah.

Galip KASAP
1973 Sarayköy - DENİZLİ 05357608303

Çevrimdışı Can EMiR

• *
  • Kırmızı ve Beyaz
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2012, 23:18:17 »
Maşallah, Allan nice kzasız, belasız avlar nasip etsin. Ben de güzel bir paşa dolandıyorum ama bakalım :)
Avcılık Merhamet ve Vicdan Gerektiren Bir Sorumluluktur. İkisini Bir Arada Taşımayana Avcı Değil, İNSAN Bile Denemez. EMİR

https://www.facebook.com/kirmizivebeyaz
0542 560 EMiR

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2012, 23:31:22 »
Abi Allah bağıslasın önünde bereketlı avlar vurman dileğiyle, bence cok doğru bi tercih Rıdvan abi imzalı nede olsa  ;D ;D ;D
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2012, 23:39:10 »
Güzel bir yavru almışsınız.Sütçüye benzemezde anasına babasına benzerse tamam zaten :) . Yavrunun gelişimini de merakla bekliyoruz. Sakallınız hayırlı uğurlu olsun.Kendi fikrimi söylüyorum alanın yanılmayacağı güzel bir yavru edinmişsiniz. Bu arada sizin çocukları da tebrik etmek lazım . Drahthaar al babaaaa diyen çocuklara pek rastlamıyoruz genelde golden al derler. Sizin çocuklar yolun başından sonunu görmüşler gerçekten :D :D
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #5 : 12 Kasım 2012, 10:00:45 »
Güzel tercih.inşallah uzun yıllar kazasız belasız avlanırsınız.
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 12 Kasım 2012, 14:17:15 »
güzel bir eşleşmeden güzel bir yavru almıssınız . sağlıklı sıhhatli büyür inşallah.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı İsmail KAYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 12 Kasım 2012, 20:39:00 »
Maaşallah paşa ya adıyla yaşasın isabetli vede iyi bir seçim olmuş kenan abi yeni drahthaar ınız Hayırlı vede ömürlü olsun.
1971-MERSİN    Dürüstlük pahalı bir mülktür . Ucuz insanlarda bulunmaz .

Çevrimdışı Kenan YILMAZ

• *
« Yanıtla #8 : 12 Kasım 2012, 22:13:54 »
Maaşallah paşa ya adıyla yaşasın isabetli vede iyi bir seçim olmuş kenan abi yeni drahthaar ınız Hayırlı vede ömürlü olsun.
İyi dileklerin için teşekkür ederim İsmail kardeşim.Sağolasın
güzel bir eşleşmeden güzel bir yavru almıssınız . sağlıklı sıhhatli büyür inşallah.
Anne ve Baba bildiğim köpeklerdi tercih sebebim.İnşallah sihatli bir şekilde büyütmek nasip olur.
Güzel tercih.inşallah uzun yıllar kazasız belasız avlanırsınız.
Teşekkür edrim Mehmet bey.
Güzel bir yavru almışsınız.Sütçüye benzemezde anasına babasına benzerse tamam zaten :) . Yavrunun gelişimini de merakla bekliyoruz. Sakallınız hayırlı uğurlu olsun.Kendi fikrimi söylüyorum alanın yanılmayacağı güzel bir yavru edinmişsiniz. Bu arada sizin çocukları da tebrik etmek lazım . Drahthaar al babaaaa diyen çocuklara pek rastlamıyoruz genelde golden al derler. Sizin çocuklar yolun başından sonunu görmüşler gerçekten :D :D
Teşekkürler Ersin bey.Annesini bilememde babaya benziyecek herhalde.Çok hareketli ve pisiko biraz,dur durak yok.Nasip olursa gelişimini paylaşmayı bende istiyorum.Önceki köpeğimde drahthaar'dı.Çocuklar tecrübeli yani.Yavruyu bile almaya Ailece gittik inan.
Abi Allah bağıslasın önünde bereketlı avlar vurman dileğiyle, bence cok doğru bi tercih Rıdvan abi imzalı nede olsa  ;D ;D ;D
Teşekkürler Gökhan kardeşim dileklerin için.Rıdvan kardeşimin önceki yavrulardaki şartlar beni zorladığı için aramamıştım.Nasip bunlarda imiş.Öncelikli sebebim Rıdvan kardeşim olması ve anne ile babayı bilmem tabi...
Maşallah, Allan nice kzasız, belasız avlar nasip etsin. Ben de güzel bir paşa dolandıyorum ama bakalım :)
Teşekkürler can bey.Sizede kazasız ve güzel avlar dilerim.Bence zaten Paşa olanlar hep güzeldir..
Çok güzel maşallah,fermasında bol avlar vurmak nasip olur inşallah.
Galip bey çok sağ olasın.İnşallah iyi bir avcı olur..
Kenan  YILMAZ
1963-Kütahya

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #9 : 12 Kasım 2012, 22:46:47 »
Kenan bey 12 den vurmuşsunuz yavrunuzun kıymetini bilin böyle yavru bulunmaz  yeterki ilgilenin eğitin ve av gösterin. eşi bulunmaz bir usta köpek olması kaçınılmaz..
bu yavrunun soyunu sopunu bilen biri olarak söylüyorum.. paşanın dayısının oğluda bende şu an eğitiliyor 5 aylık yerinde duramadığı için resim çekip siteye atamıyorum. selamlar....
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *
« Yanıtla #10 : 13 Kasım 2012, 09:18:49 »
maşallah paşa'ya. hayırlı uğurlu olsun.
Alim ÖZGÖRÜ

Çevrimdışı Bülent YAZKAN

• *
« Yanıtla #11 : 13 Kasım 2012, 09:29:34 »
Kenan Bey sizinle aynı avlakta olmamak lazım artık,nerede avlanacağınızı önceden belirtin de biz de ona göre uzak meralara kaçalım.
Ömrü de , avı da tüyleri gibi bol olur inşallah, saygılar.
Bülent YAZKAN
1961-Ordu

upload photos

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #12 : 13 Kasım 2012, 17:01:04 »
Kenan abim DD ye sataşanlar çatanlar laf söyleyenler vs onlarla uğraşacaz derken asıl konumuz olan DD sayfasına uzak kaldığım için açmış olduğun konuyu yeni gördüm. ;D ;D ;D Paşa zaten doğduğu zamandan beri biraz arıza olduğunu gösteriyordu ;D ;D Ama hemen hemen bütün yavrular arıza olduğu için pek dert etmemiştik. Sonuçta armut dibine düşer. Babası 3 yaşını geçti seninde gördüğün gibi daha oturtamıyoruz bile. Kırıklık babadan geliyor seninde dediğin gibi ;D ;D Tip olarakda çok şekilli bir köpek paşa. İnşallah ana babasından dahada muhteşem avcı olur. Tüyleri kadar avlar vurman ve beraber avlanmak dileklerimle. Seninle tanışmak, sana yavru vermek benim içinde onurdur.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA