0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşşllah guzel de diğer köpekler acemi mi ? Yazık keş tek başına hepsinin derdi ile uraşıor bi tarftan da patrone ler falan
Rasgele güzel çekimler olmuş
abdullah abi eline saglık çok güzel görüntüler... dahasını bekliyoruz abi...
Bu köpek zorluymuş...Bu köpek avda kaybolursa bulana diğerlerini müjdelik ver o kadar kıymetli maşallah...
harika görüntüler maşallah keş'e
evet gercekten cok hoş görüntüler tebrikler
çok güzel videolar tebrikler
Ali bey,görüntüler bana Çermik in dağlarını hatırlattı.Kekliğin kanat sesini duyunca anılarımız tazelendi.E meğinize sağlık avınızda,çekimlerde çok güzel olmuş.
Ali Bey selamlar benim 17aylık bir kurzhaarım var keklik aportunu fermasını yapıyor ama kum kekliğine sıra gelince ferma yapmıyor direk kokuya gidiyor ve kuşları uçuruyor bir de kum kekliğini vurunca yemek istiyor ama keklik konusunda bir problem yok ne yapılabilir sizce ?şimdiden teşekkürler
Abdullah bey,Keş'e maaşallah diyelim,çok yüksk kokulu bir köpek,sanıyorum dışarıdan gelme damarı çok sağlam bir köpek,sanıyorum tavşan fermasıda vardır.Bu tür köpeklere hasretiz,kaç yaşında bu delikanlı?tekrar tekrar maaşallah.
Ali bey,gördüğüm en hassas burunlardan biri keş,Ramazan Kodal daki Köpeklerden sonra gördüğüm en iyi burun diyebilirim.Bu değerli insana(Mustafa velioğlu)nasıl ulaşırız?bu tür bir köpek olursa Ali bey lütfen haberim olsun ayn ı kandan bir köpeğe banko alıcıyım !!!!!!!!!