0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle yine döktürmüşsün şair bey tebrik ederim Ayrıca sözünü de tuttun sürmene çakısına keklik kanını gösterdin Daha ne olsun.. nice kekliklere sürersin inşallah
Tarıkcım her zamanki gibi yine döktürmüşsün.Merada güzelmiş.Bu merada tavşan hiç kaldıramadınızmı.Nasibini almışsın.İstenilen av olmasada dostlarla olmak,o havayı solumakta yeter.Biladerine selamlar.SAYGILAR
Eyvallah kardeşim benim tek oldu ama buralar böyle idare et artık bu arada söz verecek kiş sen ve benim gibi olmalı
Aynen abim..Öyle adamlar tanıyorum ki dostundan iki kilo fındığı esirgiyor Ne hale geldi millet ey gidii
kimm laa oooo kankaa ne terbıyesız adammıss yaa
Tarık kardeşim avınız kanlı ve daim olsun emeğin karşılığını aldınmı gece yatarken insanın hiçbir yeri ağrımaz fakat av yoksa torbada insanın eklem yerleri dökülür evde hanımın iyi sözü bile insana kara çalı dikeni gibi batar RASGELE TARIK KARDEŞİM
Maşşallah Tarık'cım avınız daim olsun.RASGELE
maşallah,güzel karaler eline sağlık,keklik az olsada sesini duymak bile keyif veriyor onlar bizim rüyalarımızın vazgeçilmezleri onlarla yatıp onlarla kalkıyoruz ,daim olsun ,rastgele ,selamlar
Ellerine yüreğine sağlık Tarık.Rita her zaman ki gibi, işini iyi yapmış.
Güzel av güzel anlatım,rastgele daim olsun...
Avınız ve Muhabbetiniz daim olsun Tarık kardeşim As'tan sonra bizde hız tutkunu Poınter sahibi olduk İnşallah Güzel avlar yaptırır.Rastgeleyin..
kardesım sende bılıyorsunkı muhabbetımız avımızı bastırmıstı son anda pacayı yırtan keklıkler sunu unttular bu onlara verılen bır avanstı rovansta gorusuruz.rota gelınce senınde soyledıgın gıbı uzun zamandır takıp edıp hayranlık duydugum bassana orjınlı bır setterdı.cok sukur parstan sonra rotuda manısaya transfer etmek nasıp oldu,zaten ılk avında bızlerı yanıltmadı kalıtesını gosterdı. ınsallah kazasız belasız bol muhabbetlı nıce avlara kardesım.
Yakışır kardeşime RİTA yada sanada kocaman maşallahhh
rastgele usta bu aralar böyle tek tek idare ediyoruz bunada şükür.