Gönderen Konu: Öğlen sonu kaçamağı..;) :)  (Okunma sayısı 3966 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
Öğlen sonu kaçamağı..;) :)
« : 07 Kasım 2012, 18:55:25 »
Öğleden sonra Gora'yı ilk kez meraya götürme kararı aldım..Ne yaptığını bilmese de cess'in peşinden geri kalmıyordu..Arabayı bırakmamla 10 dk içinde 15li 1 sürü kendiliğinden 25 mt felan mesafede kalktı..1 tanesini alabildim..Sürü tam istediğim gibi dağıldı diye heyecanla aramaya başladık..Hava çok sıcaktı ve 2 tanesi hariç bir dahada bulamadım..Sanki yer yarıldı içine girdiler..2nin birisi çok çalılıydı ataMadık..Biriside Ufuk abim aramıştı onla konuşurken çok güzel küfrederek kalktı..Tepeyi aşarken sıktık ama nerde bizde o kadar atıcılık ;) :) Eminim telefonda Ufuk abi bile duymuştur kanat ve viccak sesini..;) Bunada çok şükür..

Bizim Gora yorgun ;) :)

Biri yaşlı biri çocuk dinleniyorken, tabi buldular nemli toprağı ve benimde oturduğumu ;) :)

Herkese kazasız belasız rasgele..
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ynt: Öğlen sonu kaçamağı..;) :)
« Yanıtla #1 : 07 Kasım 2012, 19:06:26 »
puahahahahah Serhatım öğle sonu kaçamağı fena olmamış ;D ;D ;D Goranın hali berbat gözüküyor. Ne işim var buralarda der gibi. ;D ;D Buna şükür Serhatım 1 tane kanat duyamayanlarda var.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2012, 19:15:50 »
Aynen Rıdvan abi fazla yormamaya çalıştım ama..Keklikleri bulamayınca dön babam dön ;) :)
Yoruldu biraz, tabi benimde belim koptu..Sırtımda 1 .5 su kendime 1.5 ta köpeklere.İn çık in çık geberdik resmen ama o son kalkan keklik bitirdi beni..Aldı yorgunluğumu, biraz sinir verse de..Ya işereken ya s.çarken yada telefonla konuşurken dikkatli olun der bi büyüğümüz ;) :)

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 07 Kasım 2012, 19:24:34 »
kazasız belasız daim olsun.

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #4 : 07 Kasım 2012, 20:02:43 »
Bende avda işemek, mıçmak ve telefonla konuşmaya gıcık olanlardanım. Hatta buna sigara yakmayı da dahil edebiliriz. Ne zaman bunlardan birine başlasan kesin bir mahlukat hareketlenir. ;D ;D ;D

Serhat küçük canavar için güzel bir alıştırma olmuş. Zamanla ava gittikçe kondisyonu da artacaktır. Köepeğinle uzun seneler, keyifli avlar yapman dileğiyle...
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 07 Kasım 2012, 20:15:36 »
Millet bir keklik için yüzlerce km yol teperken sen bir öğle kaçamağı sırasında 10 dakika içinde keklik avlıyorsun. Darıca hayvnat bahçesine girince bile keklikleri görmek daha uzun sürüyor :) :)

Gora ile keyifli avlara az kaldı gibi görünüyor. kısmetin bol olsun.
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 07 Kasım 2012, 20:23:15 »
Millet bir keklik için yüzlerce km yol teperken sen bir öğle kaçamağı sırasında 10 dakika içinde keklik avlıyorsun. Darıca hayvnat bahçesine girince bile keklikleri görmek daha uzun sürüyor :) :)

Gora ile keyifli avlara az kaldı gibi görünüyor. kısmetin bol olsun.
Darıca hayvanat bahçesi yarıldım ya ;) :) erken bulmamız biraz şans oldu ama güzeldi..Teşekkürler..
Bende avda işemek, mıçmak ve telefonla konuşmaya gıcık olanlardanım. Hatta buna sigara yakmayı da dahil edebiliriz. Ne zaman bunlardan birine başlasan kesin bir mahlukat hareketlenir. ;D ;D ;D

Serhat küçük canavar için güzel bir alıştırma olmuş. Zamanla ava gittikçe kondisyonu da artacaktır. Köepeğinle uzun seneler, keyifli avlar yapman dileğiyle...
Aynen Emrah abi telefonu kapatmak en iyisi gibi ;) İnşallah bakalım, canavar artık yavaş yavaş meraya çıkacak...
kazasız belasız daim olsun.
Tesekkürler, cümlemize..

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 09 Kasım 2012, 17:06:37 »
Biliyorum abi geçen seneki ördek ve skeetçi ;) :) Birşey hatırlatıyormu ;) :) Buarada her zaman  dediğim gibi başımın üstünde  yerin var..

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 12 Kasım 2012, 14:22:43 »
Serhat kardeşim maşallah erken başlamıssın Gora ile goranın malum uzvundan sonra böylece dilinide görmüş olduk :)
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #9 : 12 Kasım 2012, 14:49:27 »
..Ya işereken ya s.çarken yada telefonla konuşurken dikkatli olun der bi büyüğümüz ;) :)
:D Doğru der. Rastgele
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *
« Yanıtla #10 : 12 Kasım 2012, 17:45:48 »
avlarınız daim kazasız belasız olsun.
Alim ÖZGÖRÜ

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 12 Kasım 2012, 20:51:21 »
Serhat kardeşim maşallah erken başlamıssın Gora ile goranın malum uzvundan sonra böylece dilinide görmüş olduk :)
Kenan abi akşam akşam güldürdün yaa varya ;) :)
:D Doğru der. Rastgele
avlarınız daim kazasız belasız olsun.
Eyvallah, hepimize rasgele ;) :)