Gönderen Konu: YUNANİSTAN'DAN EĞİTİME GELEN TİTAN YAVAŞ YAVAŞ KOKUYA GİRİYOR 5 AYLIK OLDU...  (Okunma sayısı 4099 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
Titan Ares abisinin yanında avlanmaya başladı bıldırcından sonra inşallah çulluğa başlayacağız bu hafta...
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2013, 02:51:16 Gönderen: İbrahim ÖZEL »
İbrahim ÖZEL 05304684000
[email protected] 1976 Bursa-Adana  

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
Komutanım maşallah inşallah istediğin gibi güzel bi köpek olur .Olucağınıdı belli etmiş zaten Kütahya dan selamlar.
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
Maşallah İbrahim abi, bu sezon sonu bilenmiş bıçak gibi olur bu...
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
Maşallah İbrahim abi, bu sezon sonu bilenmiş bıçak gibi olur bu...
Komutanım maşallah inşallah istediğin gibi güzel bi köpek olur .Olucağınıdı belli etmiş zaten Kütahya dan selamlar.

Aleyküm selam dostlarım, köpeğimiz bana 3 ay daha büyük olmuş olsaydı çok daha makbul olacaktı ama hayırlısı şimdiden meralarda gereğini yapmaya başladı nede olsa o daha bebek 5 aylık...

İbrahim ÖZEL 05304684000

Çevrimdışı Özgür YAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
slmn alykm ,ibrahim abi.ALLAH kolaylık versin,genç acemi köpek yetiştirmek  gerçekden zor iş.senin sayende  sisi  ile güzel avlar yapmaya başladık,bıldırcın azdı olsun.senenin ilk çulluklarına  çakıyor uzun fermaları,ilk çulluk nasibimizi aldık.size vetüm avcı arkadaşlara saygı ve selamlar.tuzlaya ava beklerim,müsait zamanında buyur gel abi,rasgelsin.slmlar.
Özgür YAŞAR
1975 tuzla_istanbul

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
slmn alykm ,ibrahim abi.ALLAH kolaylık versin,genç acemi köpek yetiştirmek  gerçekden zor iş.senin sayende  sisi  ile güzel avlar yapmaya başladık,bıldırcın azdı olsun.senenin ilk çulluklarına  çakıyor uzun fermaları,ilk çulluk nasibimizi aldık.size vetüm avcı arkadaşlara saygı ve selamlar.tuzlaya ava beklerim,müsait zamanında buyur gel abi,rasgelsin.slmlar.

Özgür paşam sana söylemiştim o daha genç ben ferma aportu gezişi verdim ama daha canlanacak hızlanacak diye inşallah gönlüne göre köpeğin olmuştur çulluğun bol olduğu zaman çağırırsan sevinirim.
İbrahim ÖZEL 05304684000

Çevrimdışı Özgür YAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
slmn alykm.abi müsait zamanında beklerim,çulluk  şuanda seyrek fakat gün  günü tutmuyor,inşaallah  yaprak dökümüne doğru  bollaşır.seni ağırlamak  güzel  bir av yapmak  isterim,sisi  gitdikçe ustalaşıyor,dahada  iyi  olacak inşaalah,çok hızlı,bu hafta  fermasında  ilk tavşanıda  aldık.gitdikçe ustalaşıyor.saygılar abi.slmlar,tüm avcı arkadaşlara  rast gelsin.
Özgür YAŞAR
1975 tuzla_istanbul

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
Paşam sevindim sisi ile sağlam ekip olmuşsunuz sanırım. Bende titanla iyi anlaşıyorum bu hafta bıldırcın azdı ama fermasında vurmak nasip oldu aportta oynuyor etrafımda dönüyor ama umursamayıp yürüyorum peşimden gelip ayağıma çarpıyor :) o daha bebek oyun zamanı onun.
İbrahim ÖZEL 05304684000

Çevrimdışı Özgür YAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
slmn alykm abi,titanla anlaşıp kaynaşarak  mera eğitimlerinde başarılar dilerim.abi sana bir şey sormak isterim,bir meraya  girip çıkınca,araçla başka bir meraya geçip mera değişincek,köpekleri tekrar saldığım zaman benim sisi bir uzun koşuya başlıyor,bizi bırakıp öyle bir koşarak bizden uzaklaşıyor.o anda komut dinlemiyor,düdükle çağırınca gelmiyor,çılgın gibi koşarak uzaklaşıyor.5ila10 dakika sonra geliyor.diger 2 köpeklerde setter,onlar böyle birşey yapmıyorlar.o çok açılıyor,köpeği biri tutup çalar diye korkuyorum,bu davranışını anlayamadım,neyapmam  gerekir abi,saygı ve sevgiler.
Özgür YAŞAR
1975 tuzla_istanbul

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
avdada aynısını yapıyormu peki avlanırkende seni bırakıp gidiyormu?
İbrahim ÖZEL 05304684000

Çevrimdışı Özgür YAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
slmn alykm ,hayır avdayken bırakıp gitmiyor,araması,gösterdiğim yöne gitmesi,sıklık ve dere içi çalılıklara girip arama yapması mükemmel,avda bazen ondan saklanıyorum ,bir düdükle çağırıp saklanıyorum,çılgın gibi koşar beni bulur.mera değişip  başka meraya ilk girerken kafasına  göre sanki arap atı gibi 4 nala bir koku almış gibi basıp gidiyor,bu davranışınıda  son  15 gündür  yeni yapmaya başladı,anlayamadım.
Özgür YAŞAR
1975 tuzla_istanbul

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
Merayı tanımak istiyo olabilir açılıp geldikten sonra tekrar açılmaz sanırım
İbrahim ÖZEL 05304684000

Çevrimdışı Özgür YAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
aynen dediğin gibi,aklıma  hiç gelmedi,merayı tanımak için galiba,açılıp geldikden sonra  açılmıyor.teşekürler abi rast gelsin,selamlar.
Özgür YAŞAR
1975 tuzla_istanbul

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
Eyvallah paşam sanada rastgele....
İbrahim ÖZEL 05304684000

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Senin elinde canavar olur o canavar komutanım ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Turgay ATEŞ

• *
ustam köpeklerinin maşallahı var
Turgay ATEŞ
1972 antalya
0535  255 6524

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
Burak kardeş Turgay abim teşekürler eğitimi bitmek üzere ferma aport harika oldu gezmesi gayet iyi düdük eğitimi ve konuşmadan işaretle yönlendirilmesi biraz daha oturması gerekiyor malum o  daha bebek 6,5 aylık ama bu hafta Gaziantep avındaki 3 çuuluk Titan'ın fermasında vuruldu.

Bu resimde çukurda iken hemen üstündeki çalıda olan çulluğa fermasında çekildi.

Bu resimdeki ferması mükemmel zaten kafa sırt kuyruk aynı hizada ayak tutuşu gayet iyi eğitime cevap veren zeki bir köpek.
İbrahim ÖZEL 05304684000