0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah, allah can pekliği versin.RASGELEsağol nuriabiAlıntı yapılan: Tarık ÖSTLÜER - 08 Kasım 2012, 20:55:43Özcan abim iyi bak onlara kaybolacak gibiler maşallah avları bol olsun...sağol tarığım abina selamlar 3 sene önce abin sayesinde breton sahibi olmuştum ender beyin köpeği idi abin ilana koymuştuAlıntı yapılan: Ramazan ÇOLAK - 08 Kasım 2012, 22:14:51maşallah maşallah güzel yavrular seneye sezonda meralarda görmek dileğiyle..sağol ramazan kardeşim
Özcan abim iyi bak onlara kaybolacak gibiler maşallah avları bol olsun...sağol tarığım abina selamlar 3 sene önce abin sayesinde breton sahibi olmuştum ender beyin köpeği idi abin ilana koymuştuAlıntı yapılan: Ramazan ÇOLAK - 08 Kasım 2012, 22:14:51maşallah maşallah güzel yavrular seneye sezonda meralarda görmek dileğiyle..sağol ramazan kardeşim
maşallah maşallah güzel yavrular seneye sezonda meralarda görmek dileğiyle..sağol ramazan kardeşim
fermaları bol olsun ikiside ğüzel köpeksağol abiAlıntı yapılan: Kadir ÇALIKLI - 09 Kasım 2012, 11:01:46hele şükür uşakta artık bretoncumuz oldu hayırlı olsun Özcansağol kadir abi en sonunda buda oldu
hele şükür uşakta artık bretoncumuz oldu hayırlı olsun Özcansağol kadir abi en sonunda buda oldu
Demekki bizimki hayırlı bir iş yapmış demek bu breton manisalı evet tarığım herayı manisadan ender girgin beyden aldım annesi ender beyin maya babası ozan haskaraca beyin fransadan gelen secereli erkeği çaylak herayı çiftleştirdiğim erkekte manisadan gelmişti