selamlar .. bir yerde yazdım , herkes kendi bilgileriyle ve doğrularıyla yaşar , herkesin hayat bilgisi , felsefesi , kendi doğruları hayat tecrübesi ekseni etrafında şekillenir , gelişir .. benim doğrularım , başkalarına yanlış gelebilir ... ama illada , bu doğrudur diyede ve doğrularımızı başkalarına empoze etmek gibi ne bir düşüncemiz var , nede uygulamamız ... burda bahse konu , fikirlerimizi ve görüşlerimizi , beyan ederekten , başkalarına yardımcı olabilmek .... herkes kendine göre , doğru bulur veya bulmaz ... demek istediğim şudur ; illada 100 dereceye çıkacak değil ... ama saçmaların imal edildiği kurşun , diğer elementlere göre daha çabuk ısınır ve erir ... BUNDANDIR Kİ , ANNELERİMİZ ninelerimiz , KURŞUN DÖKMEK adı altında , batıl ,, veya değil , bir eylem gerçekşeltirmişelErdir .... neden ; demir veya çelik değilde KURŞUN .. ÇÜNKÜ kurşun ,, diğer maddelere göre daha çabuk ısınabileN bir maddedir ... ORDA YAZDIĞIM 100 dereceye kadar yükselir kelamı ,
birazda ironik olarak yazılmıştır ...maalesef dereceyle ölçme şansım olmadı nalmudan çıkan saçmaların sıcaklığını ölçmek
.... siz öyle düşünün , ben böyle .... hayatta en zor şey , tabuları yıkabilmektir .... saygılar .....