Tolgaaaa ne güzel atmışın be ben neler kaçırdım varya bu hiç sayılır
Sağolasın Tarık ustam
attık ama sıkıların içi boştu herhalde
Usta sen de tak şöyle bi kamera da o güzelim keklik avlarını,,ingilizlerini izleyelim burda
Ne üzüldüm , ne üzüldüm... (şıkıdım şıkıdım, ooohh ohhh.)
Tebrik ederim.
Şahane bir MANKE, Mankelerin Kralı...
Gerçekten heyecanı başka bir şeye benzemez o anın, ama;
Bir Lökeşenin "Pa Pa Pa " sına ne dersin.?
Bırak ta azalan keklikler biraz rahat kalsın derim (bence), kekliğe hiç heves etme.
Sen aşkına geri dön ! Zararın neresinden dönersen KARDIR.
En zevkli ama EN ZOR AVDI ! KEKLİK. Hele bir de bu kadar azalınca
Bak Lökeşeler görülmeye başladı-tek-tük.
Fermalar başlar BİİP BİİİİP artık,
Atışlar Tak Tuk,
Çantada Keklik değil, "Çantada ÇULLUK"
RASTGELE...
Murat bey,,basmayın damarıma ne olur
Bizim bölgeye henüz gelmedi keratalar,,belki vardır bir iki ama her yer kupkuru.! Meşelere sürtülüp ıslanmadan tadı çıkmıyor çulluğun
Bir iki haftaya kalmaz kavuşuruz inşallah...,,Rastgele
Güzel harlamış maşallah ,,, ömrü uzun olsun kekliklerimizin her avcının başına gelmiştir
AMİN hocam
uzun olsun tabi,,benim attıklarım hariç
kAÇAN HERZAMAN HATIRALARDA CAPCANLI KALIR ÇANTAYA DÜŞEN UNUTULUR GİDER KARDEŞİM ASLINDA GÜZEL VE CANLI KALAN HATIRALAR BAZEN DAHA LEZZETLİDİR DAMAĞA GELEN LEZZETTEN.RASTGELE AVLARIN KEYİFLİ VE BOL OLSUN.
Aynen Ufuk bey,,ben herkese bi tüfek kamerası tavsiye ediyorum..Canım sıkkın olduğunda videolarıma bakıp yaptığım avları tekrardan yapıyorum..Takip ettiğim kadarıyla bazı iddialaşmalar olmuştu,,bu sene size çulluk avında böyle bi kamera lazım olacak gibi
güzel bir video kaçırmak kaçırmamak önemli değil önemli olan o anı yaşamaktır.
biraz önleme verseydin alırdın gibime geliyor tam kekliğin üstünde sıkınca geride kaldı saçmalar sağlık olsun tolga haftaya rövanşı alırsın selamlar...
Teşekkürler Usta..Biraz da yeni tüfeğimin acemisiyim,,yan kesme atışları pek beceremiyorum,,üveyikte de aynı sıkıntıyı yaşamıştım..Ama hiç önemli değil dediğiniz gibi,,vurulsaydı bu kadar eğlenceli olmazdı..yarın rövanşı alıcam inşallah..RASTGELE