Gönderen Konu: MKE Fişekleri  (Okunma sayısı 19921 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Raşit DİNÇ

• Free Üye
  • *
Ynt: MKE Fişekleri
« Yanıtla #25 : 24 Aralık 2012, 22:26:40 »
bilgi paylaşımı yanında satışta yapıyoruz anti parantez :))
KAFKAS AV MARKET-RAŞİT DİNÇ ADANA TEL:3225000011 www.kafkasav.com

Çevrimdışı Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 24 Aralık 2012, 23:15:16 »
geçen hafta mke nin fişekleriyle atış yaptık 34 fişekler bir tanesinin barutu eksikti veya başka bir sıkıntısı vardı tapa namluda kaldı saçmalar önümüze döküldü 4 kutu fişke almıştık artan fişekleri sürende kurusıkı niyetine atamayı düşünüyoruz. yerli fişeklerde beyaz renkli olan fişekleri almak en mantıklısı fişeğin içini görmek gerekiyo.
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #27 : 24 Aralık 2012, 23:46:35 »
yıllardır  avlanırım 36 gram dahil fişek sıktım herhangi bir sağlık problemi yaşamadım taki  bir avcının ısrarı üzerine mke 5 no 34 gram alana kadar.
ördek avında  3 tane arka arkaya sıktım sanki dinamit patladı kimse pozeydi çifteydi demesin vursan otomatikle sıktım o gün bu gündür sol kulağımda işitme kaybı ile çınlama başladı halende çınlıyor. fabrikanın tapusunu verseler mke bir daha benim tüfeğe giremez tam anlamıyla ses var görüntü yok vermişler basıncı avcıda iyi patlıyor diye sevinsin. olmaz olsun böye fişek 36 gram avrupa attım tüfeğin sesini bile duymadım. yinede iyidir güzeldir memnunum diyenlere hayırlı olsun derim.
umarım sağlıklarında bir problem olmaz  bizi uyaran olmamıştı ama ben herkesin dikkatini çekmek istiyorum elçiye zeval olmaz. selam
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 25 Aralık 2012, 08:35:42 »
içinden ters konmuş tapa bile çıktı mke fişeğe HAYIR!
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Metin GÖRGÜLÜ

• Müdavim Üyemiz
  • yelkili
« Yanıtla #29 : 25 Aralık 2012, 13:21:58 »
Yerli fişeklerde bir muamma var. kutularda ne olduğunu tam yazmıyorlar firmalara telefon açınca bile arayan insana bilgi veremiyorlar.!
çünkü üretimlerinde sürekli bir değişkenlik olabiliyor. barut değişiyor tapa değişiyor kovanın rengi değişiyor bunlarda kafa karıştırıyor.!
 keşke sitelerinden kapsül ve barut ile saçma dolum gramajları bile verseler.:))

Bu konuda standardı yakalayan firmalar internet sitelerinde fişeklerinde kullandıkları barutu kapsülü ile ilgili kullanıcıyı  bilgilendiriyorlar..
Örneğin
lambro,b&p pellagri,chedditte,winchester,nobelsport  gibi firmalar sitelerinden barut ile dolum gramajları bile veriyorlar.
keşke bizim firmalarımızda bir standart yakalayıp böyle dürüst olup  kafalarda soru işareti bırakmasa..
tedarikçilerini belirtse test sonuçlarını videolarını yayınlasa..
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2012, 13:23:37 Gönderen: Metin GÖRGÜLÜ »
METİN GÖRGÜLÜ-1969- YELKİ KÖYÜ-İZMİR
TECRÜBE ÖĞRETMEN'LERİN EN İYİSİDİR.
YALNIZ OKUL MASRAFI AĞIRDIR.

resim yükle

« Yanıtla #30 : 26 Eylül 2013, 12:07:08 »
merhaba arkadaşlar .. bende ata neo 12 var normalde armussa veya rc kullanıyordum .fiyatlar iyice yukselince ucuz fişeklere yöneldim lampro fişeğinde kuş yaralı gitti geneldee sterling de yakında iş yok uzun mesafede iyi biraz geç açılıyo ..yaf sadece denedim ama hoşuma gitmedi ..bende eskiye dönup mke aldım 30 gr 8-9 kullnıyorum uveyik ve bıldırcında çok memnunum ama 34 gr fişeklerinden hiç memnun kalamdım bence 30 gr kullncaksan mke den şaşma .. ama benimde merak ettiğim şu her markadaki sari fişekler özelliği ne acaba . aynı markanın beyaz ve sarı fişeği arasında çok fark var sarı fişek bulursam koliyle alırım daha verimli nedense..rastgele
ÖZTÜRK 07
aksu antalya