Gönderen Konu: BIR PAYLASIM  (Okunma sayısı 2261 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa UYARLAR

• *
BIR PAYLASIM
« : 26 Ekim 2012, 21:55:34 »
Oncelikle butun buyuk ve kucuklerimin mubarek kurban bayrami kutlu olsun.
Gecen hafta persembe gunu ciktim yine yollara uff ulan uuf bu sevda bizi bitirir 120 km git 120 don sonra 60 km daha havalanina git gel.
sonra saatlarce uc hedefe ulas yaptik.
Ankaraya yine yolculugum vardi 2 defa benim getirdigim yavrulardan alan erdinc ozkandemir bu sefer yin eguzel bir eslesmeden olan bir yavru daha aldi iki disiye birde erkek aldi.Yavrunun annesi ve babasi

Semeghini Morgan

Annesi Danskdaynasty Elsa

Buda yavrumuz danskdaynasty icaro

Jan VanHarenden ayrilirken bir foto cek dedim sonra gozun arkada kalmasin diye

Sonra ucak 2 saat rotar yapmis bizde havalaninda biraz dolastik

sonra uctuk uctuk ben dedim bitti yavru bir indirdim ankara havalaninda ulan sanki bu kadar saat ucan ben degilim zipliyor zipliyor dur oglum bir foto cekelim albume isliyecegiz seni.

Yavruyu sagsaglim teslim ettik karinimizi doyurduk erdinc abi sagolsun ne yapalim dedi ben ona onceden bilgileri verdim daha once videolarini izledigim gedea del la mazorrayu birde canli izlemek istiyordum guevrcin aldridim birde kus firlatma makinasi bende keklik kokusu goturdum yanimda dedim guvercine vermesin ferme verirse diye.
Ciktik mera diye yollara ulan git git gitmez vardik yerimize ama onun videosunu atmadan once birde daha onceki cekilen kosu videosunu atayim.

Buda beni kimse yanlis anlamasin arkadaslar saglam bir kan saglam bir disi oldugunu dusunuyorum pirlanta gibi egerki iyi bir ustada saglam islenirse kesinlik iyi isler yapacaktir.Simdiye kadar erdinc abi ciger acmis bir sag sol egitimi filan derken yasi gelmis nerdeyse1,5 yasina gedeanin ustami degil supermi oda degil ama olurmu olur. Asagidaki kosarken videosu bunu erdinc abi kendi cekmis.

Tabiki bir kac kosusunu gordukten sonra benim icin diger bir onemli olan koku ve stilini gormek istiyordum daha once bir kac defa keklige ferma vermis ama burda neler yapacakti.
Makina hazir kusu icine koyduk ulan iste usta olsak saten isi daha iyi yapardik kusu koyduk ama kus firlatma makinasinin altina dustu heh.

Gedea de la mazorra

Gozumle gorup yaptiklarini bilince erdinc ozkandemir abimden benim kendisine getirdigim disiyi istedim dedim abi bana sat gotureyim orda biraz pisireyim belki olurya iyi olur dedim mustafa dedi ne satmasi benim kopegim senin kopegimdir al gotur istedigini yap olamzsa geri getir kopek benim olsun hosuna gider kalsin dersen seninn olsun bir kopegin adi olmaz dedi.Bunun ustune agzimi acamadim ne denirki boyle insanlar sanirim az kaldi.Sagolasin erdicn abi
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2012, 22:04:46 Gönderen: Mustafa UYARLAR »
Mustafa UYARLAR
1984 ADANA HOLLANDA

Çevrimdışı E.Özkan DEMİR

• *
Ynt: BIR PAYLASIM
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2012, 19:27:17 »
mustafa kardeşim bir kez daha benim için büyük uğraşlar verip bana bu güzel yavruyu sahip olmamda çok büyük pay sahibisin ve senin için ne yapsam azdır.benim için çektiğin yol rezaleti çabası  sana sonsuz TEŞEKKÜRLER: senin için gadeayı hazırlıyorum umarım orada iyi işler çıkarırsınız.
Erdinç Özkan DEMİR
1975 ANKARA
05306036855

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: BIR PAYLASIM
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2012, 22:35:00 »
emeklerin için tebrikler.erdinç abiyide tebrik ederim

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı E.Özkan DEMİR