BUGÜN BİR AV BAYİNDE BİRİYLE HARALETLİ BİR TARTIŞMAYA GİRDİK VE KENDİSİ BANA ISRARLA BİR TABANCA MERMİSİNİN 2000 KÜSÜR YARD MESAFEDE YANİ ORTALAMA 1500 METREDE ETKİLİ MENZİLİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR
Sen o arkadaşa bir sorsana madem tabanca o kadar etkili. Yaban Tvde Akseki'ye keçi avlamaya giden bir yığın trofe avcısı salak mı ki sırtında o kadar ağır yivli tüfekleri taşıyor oraya kadar?
Kazım kardeş o 1500 metre etkili menzil değil dikkatini çekerim. Azami menzil. Arkadaş etkili menzili soruyor.
Ağzı olan konuşuyor ama seninkisi de meydanı boş bulup işkembe-i kübradan atmış. Ancak o anda senin yapacağın bir şey varmış. Yapmamışsın. Nasrettin Hoca misali Halep ordaysa arşın burda at bakayım 1000 metreden tenekeyi delebilecen mi? Ya da en azından değdirebilecen mi? demeliydin.
Cahilin kerameti alimi gülümsetirmiş.Konuştukça bu muhabbet beni gülümsetiyor. Dünyada herkes bilir ki Magnum 357 ki dünyanın en etkili silahıdır. Etkili menzili 300-600 metredir.Bizim 7.65 likleri saymıyorum bile.
Neyse madem gülümsüyorsun neden bu kadar yazdın diye sorma. "Allahını seven cevap versin" demişsin. Onun için.
Boş muhabbetler bunlar. Yorma kafanı, üzme canını...