silah öldürmez insan öldürür,silah güç demektir,para güç demektir,birlik beraberlik güç demektir,bu kanunları çıkaranların tamamı evet tamamı silah taşımaya haiz vekillerimizdir,hemde bir dönem millet vekili olduklarında ömürboyu silah taşıyabiliyorlar, bizim gibi ülkelerde bu gücü elinde bulunduram ayrıcalıklı dokunulamaz insanlar bu gücü başkalarıyla paylaşmak isterlermi,bu ülkenin elitleri zaten istedikleri kadar silah alıp taşıma özgürlükleri varken halkla bu gücü paylaşmak isterlermi,hatta tepkilerden çekinmeseler 4*4 aracı olmayan avlanma belgesi alamaz,5 yaşından yeni 4*4 ü olmayanlar ruhsatda avlanma belgeside alamaz diye kanun bile çıkarmak isterler,belgeli dahi olsa köylüyü kendi köyünde avlandırmak istemezler,normal vatandaş büyük baş avların avını yapamasın diye bu ülkede ucuz yivli tüfek dahi üretilmesine müsade etmezler,bu iş bilinçli programlı olarak uygulanan bir tezgahtır halkın haklarının abuk sabuk kanun ve yönetmeliklerle gasp edilmesidiryıllarca yasal olarak görevim geregi silah taşıdım ve halende taşıyorum.ve her isteyenin silah taşıması gerektigine inanıyorum..yıllar önce'' hayvanlar çiftligi ''isimli bir kitap okumuştum,domuzlar çiftlik hayvanlarını çiftlik sahibine karşı örgütleyerek devrim yapıp büyük bir çiftlik destegiyle yönetimi ellerine alıyorlardı,kitabın son bölümlerinde domuzlar hariç diger çiftlik hayvanları eski çiftlik sahibini arar olmuşlardı,bu kitabı okuduktan sonra artık bu ülkede hiçbirşey beni şaşırtmaz oldu....tşk