bu kulaklıkların hem yüksek sesi düşürüp hem de alçak sesi yükselteni var mı acaba?benim kulak zarlarım delik.bunun için yüksek sesler rahatsız ediyor.çok düşük sesleri de duymuyorum.
Uygar bey sırf sizin ve diğer arkadaşların sorunlarında yardımcı olurum diye foruma üye oldum ilk mesajımıda şimdi yazıyorum .
Ben de sizizn gibi ve forumdaki bi çok arkdaş gibi KUlak çınlamsından rahatsızım hatta askerden geldikten sonra elime sila dahi almamıştım düğünlerde zurna sesi yüksek sesli müzik sesi hepsi rahatsız ediyor düşününki tüfek sesi neler yapmaz askerde maruz kaldığım yoğun silah seslerinden dolayı kulaklarımda hem işitme kaybı hemde hiç bitmeyen çınlamalar var .
Böyle bir durumdada ava gdiyorum Peltor tac sport diye bir kulaklık aldım ve ava gidiyorum.
ÇOk memnunum dezavantajları varmı var mesela hava hafif sıcak oldumu kulakların terliyor ama avantajı soğuk havada kulakların üşümez .
Gelelim asıl konuya
Bu cihaz sesi dışarıdan önce mikrofonuna alıp işliyor ve sana rahatsız etmeyecek şekilde veriyor yani hiç tüfek seside duymuyorum falan demezsin öyle olsa avın zevkimi oluır en azından birazda olsa tüfek sesi duyulmalı ..
dedimya işitme kaybı var diye bu cihaz ın üzerinde ayarıvar yükseltip düşürebiliyorsun çok uzaktaki sesleri bile duyarsın .
Domuz süreklerinde istersen telsizi bağlarsın
Hatta blue tooth luları da var ceple bağlanır avda tel gelince konuşursun duyarsın falan filan biraz tuzlu ama değer .
Merak ettiğin başka bişey olursa yardımcı olurum
iyi günler.