Gönderen Konu: PASCAL İLE KEKLİK AÇILIŞIMIZ  (Okunma sayısı 2103 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay ACAR

• *
PASCAL İLE KEKLİK AÇILIŞIMIZ
« : 22 Ekim 2012, 13:10:50 »

5 AY ÖNCE GEÇİRDİĞİM BOYUN FITIĞI AMELİYATI YÜZÜNDEN UZUN ZAMANDIR BURADA PAYLAŞIM YAPAMIYORDUM FAKAT BU HAFTA KEKLİK AÇILIŞI İÇİN GİTTİĞİMİZ ÇANKIRI DEVLET AVLAĞINDA  GÜZEL VE VERİMLİ BİR AÇILIŞ YAPTIK. VERİLEN KOTA DAHİLİNDE LİMİTLERİMİZİ AŞMADAN KEKLİK VE TAVŞAN AVINI YAPTIK. TELEFONUMA KAYITLI PASCAL IN FERMA RESİMLERİNİDE EN KISA SÜREDE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. BU AVDA YAVRUM PASCAL İLK DEFA KEKLİK GÖRMESİNE RAĞMEN ÇOK GÜZEL BİR FERMA VERDİ BUNUDA EN KISA SÜREDE PAYLAŞACAĞIM FAKAT BU GÜZELLİĞİ BANA YAŞAMA İMKANI TANIYAN ÖZHAN KELEŞ ABİME TEKRARDAN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. HERKESİN AVI VE NASİBİ ÇOK OLSUN DİLEĞİ İLE BİR SONRAKİ PAYLAŞIMDA GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Kubilay ACAR
1980-Zonguldak

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Ynt: PASCAL İLE KEKLİK AÇILIŞIMIZ
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2012, 13:25:26 »
Öncelikle tekrardan eski sağlığına kavuşman güzel bir haber çok geçmiş olsun kardeşim.
Pascal ise sana yolladığımda henüz 2 aylıktı maşallah çok güzel gelişmiş ve yavaş yavaşta ava başlamış sabırsızlıkla ferma resimlerini bekliyorum.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2012, 13:30:08 »
Geçmiş olsun kardeşim. Aman bundan sonrada dikkat et. Ceryanda kalmamaya bak. Tekrar nüksetmesin. Çankırı devlet avlağı benim yöremdir :) bu vesile ilede hatıralarım canlanmış oldu. Zaten bizim bölgelere zonguldaklı avcılar çok gelirlerdi. Güzel av yapmışsınız. Rastgele!
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Kubilay ACAR

• *
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2012, 17:47:12 »
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BENİM MEMLEKETİM ZONGULDAK FAKAT ABİM ÇERKEŞTEN EVLENDİ HATTA GELİNİN ABİSİDE ABLAMLA EVLENDİ, NERDEYSE BİZDE ÇERKEŞLİ SAYILACAĞIZ. ÇANKIRININ MERKEZİNDEN 24 KM SONRA KEDİ KAYALIKLARI VAR, ÖZEL İZİNLE AVIMIZI ORADA YAPTIK. GERÇEKTEN GÜZEL FAKAT BİR OKADARDA ZOR BİR AV OLDU. KANYONLAR ÇOK DERİN KEKLİĞİ BULMAK VE O KANYONLARI AŞMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR OLUYOR, ÖZELLİKLEDE AMELİYALI BİRİ İÇİN FAKAT YİNEDE 4 KEKLİKLE AÇILIŞI DEĞERLENDİRMİŞ OLDUM.
Kubilay ACAR
1980-Zonguldak

Çevrimdışı Kubilay ACAR

• *
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2012, 19:29:07 »

KEKLİK SÜRÜSÜNÜ DAĞITTIKTAN HEMEN SONRA İLK KANYONDA PASCAL FERMA VERDİ. BEN KERTENKELE FALAN DİYE ÖNEMSEMEDİM O HALİNİ TELEFONLA ÇEKTİM TELEFONU CEBİME KOYUP HAYDİ KOMUTUNU VERDİM RESİMDE GÖRÜLEN KÜÇÜK ÇALININ DİBİNDEN ANAÇ BİR KEKLİK KALDIRDI, ÇOK ŞAŞIRDIM DAHA ÖNCE HİÇ KEKLİK GÖRMEMESİNE RAĞMEN FERMA VERDİ NİHAYETİNDE VURDUM VE KOŞARAK ALMAYA GİTTİ FAKAT KEKLİK BÜYÜKOLDUĞU İÇİN AĞZINA ALAMADI BEN BİRAZ ISRAR ETTİM GETİR DİYE KANADINDAN SÜRÜYEREK GETİRMEYE ÇALIŞTI. İŞTE GERÇEK MUTLULUK BU OLSA GEREK 5 AY BOYUNCA EĞİTİMİ İÇİN GÖSTERDİĞİM ÇABANIN KARŞILIĞINI VERMEYE ÇALIŞTI. RESİMLER ÇOK KÖTÜ TELEFONUN ÇEKİM AYARLARI BOZUKTU HERKESTEN RESİM KALİTESİ İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM.
Kubilay ACAR
1980-Zonguldak

Çevrimdışı Kubilay ACAR

• *
« Yanıtla #5 : 24 Ekim 2012, 12:15:14 »
resimler birbirine çok yakın ama hepsi farklı yani yaklaşık 2-3 dakika fermasını bozmadı.
Kubilay ACAR
1980-Zonguldak

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 05 Kasım 2012, 22:46:13 »
çok süper bir açılış olmuş tebrikler.ayrıcada geçmiş olsun

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Kubilay ACAR

• *
« Yanıtla #7 : 07 Kasım 2012, 17:34:53 »
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ASLINDA BU SİTEDE ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR OLDUĞU GİBİ FARKLI YÖRELERDEN İNSANLARIN TANIŞMASINADA VESİLE OLUYOR. MESELA BANA YAVRUYU VEREN ÖZHAN ABİ, BU SİTE OLMASAYDI BENİM HALA PASCAL DİYE BİR YAVRUM OLMAYACAKTI. AYRICA FARKLI BÖLGELERDE FARKLI AVLAR VAR, BURADA KURULAN ARKADAŞLIKLARLA DAVETLERDE BULUNUP FARKLI HEYECANLAR YAŞANA BİLİR MESELA KAR YAĞDIĞI ZAMAN ÇULLUK VE ÖRDEK AVI ZONGULDAKTA ÇOK GÜZEL YAPILIYOR. BILDIRCINDA ÖYLEYDİ AMA BU SENE MALESEF BİZE YÜZÜNÜ GÖSTERMEDİ. ZONGULDAĞA GELMEK İSTEYEN AVCI ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM ELİMDEN GELDİĞİNCE.
Kubilay ACAR
1980-Zonguldak

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 07 Kasım 2012, 19:53:57 »
Maşallah son derece verimli bir av olmuş. Umarım bu sezonki tüm avların böyle zevkli geçer....
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869