Sizlere bahsettiğim atış testlerini yaptım arkadaşlar. Bu işte uzman olmamama rağmen atışı yaptığımız diğer avcı arkadaş ile kağıtları ve atış yaptığım büyük boy su bidonunu inceledik kısaca sonuç şu, kulladığımız fişekler 28 gram 7 numara saçma mirage bior tapa, rc 28 gram 7,5 numara saçma bu kategoride her ikisi de iyi olmasına rağmen mirage bir çıt ileride sonuç verdi.30,5 mirage 31 gram rc karşılaştırma rc daha iyiydi. 32 gram rc 5 numara saçma ile 40 metreden bidona yaptığım atıştan gelen sese arkadaşlarla topluca oha dedik. Güm diye oturdu saçmalar dolayısıyla o fişek sıcak havada avı haşat eder. Ha bu arada objektif olarak söylüyorum bu tüfeklerde ( 1 ve 3 nolu şokları denedim ) tepme çok olur lafına hiç takılmayın derim. 30 civarı fişek attım 32 gram, 30,5gram ve 31 gram ve 28 gram ki çogunluğu 30.5 gramdır. Hava sıcaklığı 25c üzeriydi ben abartı bir tepme hissi hiç yaşamadım. Atış yapan diğer avcı arkadaşlarda hem fikir bu konuda.
Sonuç olarak tüfeğim için yazın gramajı daha aşagıya bile çekmeyi düşünüyorum silahın bu fişekler ile grupmanı çok iyi kar, kış çok soğuk havalar hariç 31 gram ile 26 gram arası fişekler her işimizi görecek gibi. (Tabiki ava göre şok ve saçma numarası kombinasyonu değişir)