Gönderen Konu: HASAN USTANIN POSTASI 2012- 2013 AV SEZONU KOPAYLARLA TAVŞAN AVLARII  (Okunma sayısı 75399 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail CANDOĞAN

• *
Tüm av arkadaşlarıma teşekkürler çok güzel bir gündü.
Ayrıca buradan sevgili Ahmet ŞAKİROĞLU kardeşime hem selamlarımı gönderiyorum hemde av ekibimize bir gayserili olarak yapacağı katkı ve pastırma sucuk sponsorluğundan dolayı teşekkür ediyorum... :-))

pic hosting

tokattanmı geliyonda kız sen almuslumusun...
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2013, 23:23:12 Gönderen: İsmail CANDOĞAN »

Çevrimdışı Kürşad UYANIK

• *
 :D :Dyok haci ben niksarlıyım
Kürşat UYANIK
1976 Niksar TOKAT   bundan sonra BOLU

BAYRAĞIMIN DALGALANDIĞI HER YER MEMLEKETİMDİR

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
  SN. HASAN CAN BEY VE FORUMDAKİ DİĞER AVCI DOSTLAR, HEPİNİZE MERHABA. BEN SİTEYE YENİ KAYIT OLDUM, GERÇİ SN. H.CAN BEYİ AVCI ARKADAŞIM ANKARA-GÖLBAŞINDAN TANER ÖZTÜRK VASITASIYLA GIYABEN TANIYORDUM, KOPAYLARINIZIN GÜZELLİĞİ VE ASALETİNDEN BAHSETMİŞTİK, ŞİMDİ RESİMLERİ GÖRÜNCE MAŞŞALLAH KÖPEKLER İÇİN SÖYLENECEK TEK BİR ŞEY VAR ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN, KAZASIZ BELASIZ FOTOLARDAKİ GİBİ GÜZEL AVLAR DİLİYORUM.
  BENİMDE BİR DİŞİ DRAHTHAARIM VAR 15 AYLIK GENÇ AMA İYİ KAN HATTINDAN, BİRLİKTE GÜZEL AVLAR YAPMAYI UMUT EDEREK, ANKARAYA GELDİĞİNİZDE BEKLERİM. SELAM VE SAYGILARIMLA.
1958-Ankara

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
  SN. HASAN CAN BEY VE FORUMDAKİ DİĞER AVCI DOSTLAR, HEPİNİZE MERHABA. BEN SİTEYE YENİ KAYIT OLDUM, GERÇİ SN. H.CAN BEYİ AVCI ARKADAŞIM ANKARA-GÖLBAŞINDAN TANER ÖZTÜRK VASITASIYLA GIYABEN TANIYORDUM, KOPAYLARINIZIN GÜZELLİĞİ VE ASALETİNDEN BAHSETMİŞTİK, ŞİMDİ RESİMLERİ GÖRÜNCE MAŞŞALLAH KÖPEKLER İÇİN SÖYLENECEK TEK BİR ŞEY VAR ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN, KAZASIZ BELASIZ FOTOLARDAKİ GİBİ GÜZEL AVLAR DİLİYORUM.
  BENİMDE BİR DİŞİ DRAHTHAARIM VAR 15 AYLIK GENÇ AMA İYİ KAN HATTINDAN, BİRLİKTE GÜZEL AVLAR YAPMAYI UMUT EDEREK, ANKARAYA GELDİĞİNİZDE BEKLERİM. SELAM VE SAYGILARIMLA.
teşekkür ederim  savaş bey elimizden geldiği kadar avlarımızı avcı doslarla burada paylaşıyoruz daha güzel avlar muhabbetler  dosluklar sizerin olsun    kopaylara gelince güzel safkan bir ırktır çok zahmetli bir iş ama kopay aşkı hepisin yeniyor saygılar selamlar  görüşmek ümidi ile
free image hosting

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Maşallah Maşallah

Sizlerin dostluklarını,muhabbetlerini gördükçe kendi avım gibi keyif alıyorum.İnş birgün beraber dağda tüfek atmak nasip olucak..Rabbim dostluklarınızı,muhabbetinizi daim etsin.Sağlıkla sıhhatle nice sezonlara ulaşmayı nasip etsin..

Kayseriden Bütün Ankara Ustalarına Selamlar...

Pastırma sucuk demişken,resimdeki eşşek dikkatimi çekti ;D ;D ;D ;D ;D ;D Satılıkmı aceba????

Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

• *
AHMED,İM RESMİ ÇEKİNİRKEN BİLEREK ONUDA KAREYE KOYDUM,Kİ SEN İYİSİNDEN ANLARSIN DİYE BELLİ,Kİ GÖZÜNE KESTİRDİN YURT İÇİ KARGOYLA GÖNDERİYORUM

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
AHMED,İM RESMİ ÇEKİNİRKEN BİLEREK ONUDA KAREYE KOYDUM,Kİ SEN İYİSİNDEN ANLARSIN DİYE BELLİ,Kİ GÖZÜNE KESTİRDİN YURT İÇİ KARGOYLA GÖNDERİYORUM

Biraz zayıf gibime geldi ;D ;D ;D Nerde o eskinin eşekleri  ;D ;D ;D Az daha bekleyelimde,biraz daha etlensin,ben Ankara'ya geldigimde bizzat bu konuyla ilgilenirim ;D ;D
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
maşallah hasan usta,,,avlarda dostluklarda şahane,,allah rast getirsin,,rastgele
teşekkür ederim ramazan bey böylce tavşan   ve keklik av sezonunu bitirdik belasız kazasız dosluk ve muhabbetler içinde çok bereketli güzel bir sezondu geçen sezona göre  biraz av azdı ama muhabbet dosluk boldu satgılar  selamlar

Hasan CAN
1962 ANKARA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
   SN. HASAN BEY TEŞEKKÜR EDERİM BENDE SİZ KADAR CEVABI MESAJINIZA. ORTAK DOSTUMUZ TANER BEYİN DE BULUNDUĞU GÜVEÇ FOTOĞRAFINIZDA GERÇEKTEN GÜZEL, HER ZAMAN KEYİFLİ, GÜVENLİ, KAZASIZ,BELASIZ BOL AVLAR DİLİYORUM.
  ANKARAYA YOLUNUZ DÜŞERSE BENDE BEKLERİM SİZİ, BENİ MUTLU EDERSİNİZ.
  BU ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE DOMUZ AVINIZ OLURSA HEM SİZLERLE GÖRÜŞMEK, HEMDE AVLANMAK İÇİN DAVETİNİZİ BEKLERİM, MEMNUN OLURUM, SELAM VE SAYGILARIMLA.
1958-Ankara

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
   SN. HASAN BEY TEŞEKKÜR EDERİM BENDE SİZ KADAR CEVABI MESAJINIZA. ORTAK DOSTUMUZ TANER BEYİN DE BULUNDUĞU GÜVEÇ FOTOĞRAFINIZDA GERÇEKTEN GÜZEL, HER ZAMAN KEYİFLİ, GÜVENLİ, KAZASIZ,BELASIZ BOL AVLAR DİLİYORUM.
  ANKARAYA YOLUNUZ DÜŞERSE BENDE BEKLERİM SİZİ, BENİ MUTLU EDERSİNİZ.
  BU ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE DOMUZ AVINIZ OLURSA HEM SİZLERLE GÖRÜŞMEK, HEMDE AVLANMAK İÇİN DAVETİNİZİ BEKLERİM, MEMNUN OLURUM, SELAM VE SAYGILARIMLA.
savaş bey ben ankaradayım zaten  30 yıldır kısmet  domuz avına inşallah memleketim olan bartına gideriz saygılar selamlar

Hasan CAN
1962 ANKARA

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
Biraz zayıf gibime geldi ;D ;D ;D Nerde o eskinin eşekleri  ;D ;D ;D Az daha bekleyelimde,biraz daha etlensin,ben Ankara'ya geldigimde bizzat bu konuyla ilgilenirim ;D ;D

eskinin neyi kaldıki ahmedim... bi adı kaldı  :)

ismail ustam kapanışta kapanış olmuş maşallah... kazasız belasız daim olsun..keyifli bereketli bol avlar dilerim..

• *
teşekür ederim musa kardeşim dahada güzelleri seninle olsun

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
ÜSTADLAR ÖRDEK AVINDA İDİ BEN GİDEMEDİM İŞLERİM DOLAYSI İLE AMA KARELER ÇOK  GÜZEL MAŞALLAH KORAY HOCAM SİVAS BIÇAĞINI YERE SAPLAYIP SON NOKTAYI KOYMUŞ
image
photo sharing websites
photo sharing
image ru
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2013, 19:47:22 Gönderen: Hasan CAN »

Hasan CAN
1962 ANKARA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
   ÜSTAD DİYE BOŞA DEMİYOR HASAN HOCAM, ELLERİNİZE SAĞLIK ÜSTADLAR GÜZEL AV OLMUŞ, BEREKETLİ OLSUN, SELAMLAR.
1958-Ankara

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
KORAY HOCAMLA BİZİM DUAYEN CUMARTESİ  ÇOK GÜZEL  AV  YAPMIŞLAR  AMA BİZ BU GÜN  BİRAZ HAVAMIZI ALDIK KUŞ ÇOKTU AMA ÇALIŞMADI MALESEF TABİKİ KARAVANADA BOLDU
photo sharing websites
online photo sharing
pic upload
pic hosting
picture sharing
host images
pic hosting
upload
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2013, 16:59:08 Gönderen: Hasan CAN »

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
   ÜSTAD DİYE BOŞA DEMİYOR HASAN HOCAM, ELLERİNİZE SAĞLIK ÜSTADLAR GÜZEL AV OLMUŞ, BEREKETLİ OLSUN, SELAMLAR.
TEŞEKKÜRLER SAVAŞ BEY  EVET ÜSTADLAR BU SEZON ÖRDEKTE ÇOK GÜZEL AVLAR ÇIKARDILAR SAYGILAR SELAMLAR

Hasan CAN
1962 ANKARA

TURGAY YILMAZ

• Ziyaretçi
Hasan abi sağlık olsun, maksat bol fişek atıp eğlenmek değilmi.
Rastgele.

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
Hasan abi sağlık olsun, maksat bol fişek atıp eğlenmek değilmi.
Rastgele.

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz

Hasan CAN
1962 ANKARA

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
yine güzel bir av günü çıkarmışsınız...bıldırcında bonus olmuş gibi hasan bi...:) kazasız belasız daim olsun... yarın songün...

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
yine güzel bir av günü çıkarmışsınız...bıldırcında bonus olmuş gibi hasan bi...:) kazasız belasız daim olsun... yarın songün...
teşekkürler musa bey  artık  yeni sezona kadar resimlerle avunacağız  selamlar

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
maşallah güzel bir sezon geçirdiniz . daim olsun
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
maşallah güzel bir sezon geçirdiniz . daim olsun