0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah hasan usta,sizin yaptığınız avlara ne zaman baksam oh çekiyorum ,içimiz açılıyor tavşanları görünce,,bizim buralarda tavşan görmek çok zor ,popilasyon çok az arazi şartlarından dolayı malesef tarım arazisi hiç kalmadı ,,,avlarınız dostluklarınız daim olsun rastgele
Maşallah abi iyi av aolmuş.Ama sen her ne kadar ördeğede gitsen aklın kopayda tavşanda kalmıştır...Yalansa yalan de Hasan abi bi ördekte bana göndersende şöyle güzine sobada kızartıp, tereyağlı bulgur pilavı, turşu, birde cacıkla yuvarlasam onu
Hasan abi sana ördek avı daha çokmu yakışıyor sanki bana öyle geldide Allaha emanet ol rastgele
maşallahın var hasan abi...) manzarada süper tam avşan avlamalık,,ama tek olunca bu sonuç normal...busene ilginç bir kış oluyor ankarda...sincanda kar yok ken yenikentde kar oluyor..akşam yağıyor sabaha eriyor ankarada kar eridi ama sizin oralarda erimemiş.. bizde tavşan yapalım diye kar bekliyoruz..bi ağız tadıyla tavşan avı yapamdık busene:) nediyelim bol ve keyifli avlar dilerim abi..
Hasan abi avda mahabbette güzel olmuş avınız daim olsun nice avlara hayırlı akşamlar.
maşallah güzel av olmuş hasan abi daim olsun...rasgele
Bu hafta tavşanların canlarını bağışlayarak buyuk bır incelikte bulunmuşsun Hasan abi.Her zaman oldugu gıbı bu seferde avdan eli boş dönerek şaşırttın bizleri...Ama zevkli geçmiş birgunun ardından et yemenin bir onemı olmasa gerek..Ava tek gitmek zevklımıdır degılmıdır bilmiyorum hep arkadaşlarla gittiğim için.Ama mecbur kalırsam tek de giderim...Zaten buralar bılmedıgımız daglar..Kaybolmayalım sonra HAfta içiyaz gununden kalmış olsada bu hafta sonuda gecen hafta sonu gibi yağmur yaş görünuyor Marmarada...Yine öğleye kadar uyuycaz anlaşılan...Neyse...Hadi rasgele cumlemize...
teşekkürler uğur bey bu hafta sonu güzel av yaptık darısı size rasgele
maşallah ağabeyim yaaaaa harbi harbi ustasın rastgele ağabeyim
Bizim sezon kapandı artık Hasan abi..Darısı seneye diyelim.Kendime değil Şilaya üzülüyorum...3 tavşanla sezonu kapattı.Sezon başına kadar inşallah unutmaz o gördüklerini de ...
maşallah hasan abi...tavşanda ördekde süper olmuşş.... biz busene güveci bi bıldırcında gördük.. maşallah tavşan güveci siz yaptınız orda biz doyduk burda.....ellerin dert görmesin kazasız belaszı daim olsun...
hasan abi herşey çok güzeldi ortam muhabbet hepsi şahaneydi ...güveçte harika olmuştu ellerine sağlık abicim ...en kısa zamanda bekliyorum boluya