Gönderen Konu: HASAN USTANIN POSTASI 2012- 2013 AV SEZONU KOPAYLARLA TAVŞAN AVLARII  (Okunma sayısı 75378 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
amin abi cümlemizin.inşallah bol bol kopay sesi dinleriz sezonda iyi aksamlar
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
hasan abi sağolasın bizde aynı temenniler ile actık..iç anadolu yarın başlıyor keklik e hadi hayırlsı diyelim..

Çevrimdışı Sedat BABAOĞLU

• *
  • [quo3.msg
aynı dileklerle sağolun
sedat babaoğlu 1976 mardin. 5323861267batıkent{ANKARA
resim upload servisleri

Çevrimdışı Sefa KURT

• *
    • http://www.cehennemfilo.com
amin abi cümlemizin.inşallah bol bol kopay sesi dinleriz sezonda iyi aksamlar

Sefa KURT
1993 Konya\Çumra\Arıkören

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
Hadi bakalım usta yarından sonra gelsin görüntüler..;)
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

TURGAY YILMAZ

• Ziyaretçi
Amin, cümleten.

Çevrimdışı İsmail CANDOĞAN

• *
Sezonu güzel açtık ama diğer ekip arkadaşlarımızın iş dolayısı ile olmayışı içimizde burukluk yaşatıyordu bize yakışanın güveci ne olursa olsun kaynatma mantığıyla vurduk kendimizi meraya ve sonunda ramazan yoğurtçu paşamın o manalı gülümsemesiyle aldık güzel haberi yaktık güvecimizi hava güzel mera güzel tavşan güzel güveç güzel ama dostlarımızda eksiklik bizde eksiklik tat,ta tuzda muhabbette eksiklik hayırlısı ile inşallah yakında beraberiz Allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın  biz nasıl olsa gönülde muhabbette bir,iz. tüm avcı dostların yeni sezonu hayırlı,uğurlu,kazasız ve belasız olsun.

images
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2012, 17:04:10 Gönderen: İsmail CANDOĞAN »

Çevrimdışı A.Hakan SARIYILDIZ

• Müdavim Üyemiz
2012 -2013 YENİ AV SEZONU TÜM AV CAMİASINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN TÜM AVCI DOSTLARA BELASIZ KAZASIZ DOSTLUK MUHABBET İÇİNDE GEÇMESİ TEMENİSİ İLE TÜM AV CAMİYASINA RASGELE

Temennilerin için teşekkür ederiz hasan abi

Birmukabil sağlık ve başarılar dilerim

Selamlar
Ahmet Hakan SARIYILDIZ
1966 GİRESUN - ANKARA
O RH +

Çevrimdışı Koray AYDEMİR

• Müdavim Üyemiz
Bu hafta Hasan usta ekibiyle ava gelemediği için Ramazan abi (ördek üstadı) sazı eline aldı :D sayesinde özlediğimiz acılı tavşan güvecini yiyebildik ^-^

image hosting sites

upload pictures

image

photo hosting sites

photo upload

photo upload
Koray AYDEMİR
1974 ANKARA

Çevrimdışı Muharrem ÇEVİK

• *
2012 -2013 YENİ AV SEZONU TÜM AV CAMİASINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN TÜM AVCI DOSTLARA BELASIZ KAZASIZ DOSTLUK MUHABBET İÇİNDE GEÇMESİ TEMENİSİ İLE TÜM AV CAMİYASINA RASGELE
Eyvallah Hasan Abi aynı dileklerle tüm av camiasına bizden de bir rastgele..
  • Sarsılmaz Concorde S
Muharrem ÇEVİK
1978-Nallıhan/ANKARA
İkamet BOLU

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Aşcıların eline sağlık. Gözüm güveçte takıldı kaldı :) Tarifini almak lazım. Rastgelsin
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Muharrem ÇEVİK

• *
Koray Bey hayırlı uğurlu olsun, öyle görünüyorki Hasan Abinin yokluğunda gözleri arkada kalmıycak, bayrağı devralmışsınız devamını dilerim..
Bu sezon sizin oralarda tavşan durumu nasıl? Buralarda tavşan bu yıl çok kıt ve havalar kurak gittiğinden kopoylar yapamıyorlar, keklik de olmayınca havanda su dövüyoruz, ama olsun sporunu yapıyoruz, özledik meraları tadını çıkartıyoruz. Sanırım tavşanı keklik avında kopoysuz vurdunuz.
  • Sarsılmaz Concorde S
Muharrem ÇEVİK
1978-Nallıhan/ANKARA
İkamet BOLU

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Maşallah Maşallah

Hasan Ustanın postasında av bahane dostluk şahane...Av olmasa bile ortam muhabbet yeter..Rabbim dostluğunuzu arkadaşlığınızı daim etsin...İsmail Abim Av rastgelsin,tüfeğinden ses gelsin  :D Ben burdan duasını yaptım bu sene sizin iş tamam ;) ;) Hsan abinin kopaylarının ayağına taş tokanmasın :)

Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun...

Bütün ekibe,ustalara selamlar...
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
Hadi hayırlısı Hasan ustam sezonu açtı .Bütün Ankaralı dostlara Kütahya dan selam olsun.
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

• *
sağol ağamedim seninde işin gücün rast gelsin paşam sezonu açtın kıpır kıpırsın maşallah Allah,ım  daim etsin dostlar var olsun buradan tüm illere selam olsun bayramları mubarek yeni sezon hayırlı kademli olsun

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Müdavim Üyemiz
vay vay vay....ramazan abi hasan abinin eksikliğinde güveci kaynatmış....

rastgeleyin dostlar.....

canım çekti güveci görünce...
serkan çakar 1979 MERZİFON / AMASYA
05423436587

Çevrimdışı Murat ERTÜRK

• *
TEMENNİNİZE TEŞEKKURLER .USTA AVINIZ KANLI OLSUN SEZONU ACMIŞINZ. KAZASIZ BELASIZ BOL AVLAR BUTUN AVCI DOSTLARA RASTGELEEEE.):):):)               VKg8.jpg]
Murat ERTÜRK
1970 ANKARA

• *
Paşam random senin yavruların yanında yata yata ya huyundan ya suyundan bulaşmış tavşanı hiç pas geçmiyor:-))

free picture hosting

photo hosting

upload

free picture hosting

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
ismali başçavuşum kısmet olursa bende haftaya meralara dönüyorum özledim artık  çok güzel kareler yakalamışsınız benim keklik merası harede burası devamını bekliyoruz rasgele
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2012, 19:10:56 Gönderen: Hasan CAN »

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
Tavşanın etini pek sevmem ama heleki kopayla yapılan tavşan avını çok severim,o kopayın yaptırdığı av bi başkadır.Hasan abi seninde sezon açılışın hayırlı olsun,sende böyle köpekler olduktan sonra,zevk almadığın av günün olmaz herhalde.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
Tavşanın etini pek sevmem ama heleki kopayla yapılan tavşan avını çok severim,o kopayın yaptırdığı av bi başkadır.Hasan abi seninde sezon açılışın hayırlı olsun,sende böyle köpekler olduktan sonra,zevk almadığın av günün olmaz herhalde.
teşekkür ederim ahmet kardeş ben kopay hastasıyımdır ondan fazla kopayım var kuşcumda var ama kopayla avlanmak ayrıcalıktır onun zevkini  bilen bilir

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hidayet EVREN

• *
HASAN ABİ BAYRAMIN KUTLU OLSUN Bende açılışı yapamadım nöbetten dolayı şimdide memleketteyim.İnşallah önümüzdeki günlerde açılışı yapacağım
  • Huğlu 401B
  • Benelli Rafaello SL
  • Beratta 390 AL Silver Mallard
  • Beratta 391 Urika
  • Pointer
  • Kurzhaar
1970 BALIKESİR/ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
HASAN ABİ BAYRAMIN KUTLU OLSUN Bende açılışı yapamadım nöbetten dolayı şimdide memleketteyim.İnşallah önümüzdeki günlerde açılışı yapacağım
sizlerinde bayramı kutlu olsun hidayet başçavuşum  bizde açamadık ama sağlık olun nasıl olsa tavşanlar beni bekliyor rasgele bakalım

Hasan CAN
1962 ANKARA

• *
Bugün şöyle random,la bir gezinelim  antreman  yapalım dedim ama hasan abi random senin yavru kopaylarla bir kaldığındanmıdır ekmeğinden suyundanmıdır nedir işi çözmüş  tavşanı fermalayıp alıp geliyor....
paşam sensiz avın tadı,da tuzu,da  olmuyor gel artık be paşam

free picture hosting

photo hosting

free image hosting

online photo sharing

photo hosting