Gönderen Konu: HASAN USTANIN POSTASI 2012- 2013 AV SEZONU KOPAYLARLA TAVŞAN AVLARII  (Okunma sayısı 75376 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
maşallah hasan usta,sizin yaptığınız avlara ne zaman baksam oh  çekiyorum ,içimiz açılıyor tavşanları görünce,,bizim buralarda tavşan görmek  çok zor ,popilasyon çok az arazi şartlarından dolayı malesef tarım arazisi hiç kalmadı ,,,avlarınız dostluklarınız daim olsun rastgele
teşekkür ederim ramazan bey allah nazardan korusun  kendi çapımızda avlanıyoruz  kopayın güzel olur çalışırsa aşağı yukarı avsız dönmezsiniz  bizlerde onlara emek veriyoruz onlarda emeklerimizin  karşılığını veriyorlar buradan avlarımızı elimizden geldiğikadar avlarımızı avcı doslarla paylaşmaya çalışıyoruz güzel ev ve dosluklar sizlerin olsun  saygılar selamlar

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz

Maşallah abi iyi av aolmuş.Ama sen her ne kadar ördeğede gitsen aklın kopayda tavşanda kalmıştır...Yalansa yalan de  ;D

Hasan abi bi ördekte bana göndersende şöyle güzine sobada kızartıp,  tereyağlı  bulgur pilavı, turşu, birde  cacıkla yuvarlasam onu :)
evet uğur bey ben zaten tavşana gidecektim arkadaş kandırdı beni oda güzel oldu ama soğuk o biçimdi inşallah ördeğinide bir karga yaparız ilerleyen zamanlarda  artık sezonda bitiyor tavşanları biraz daha gıdıklamam lazım  sizlerin avlarıda dayim olsun rasgele uğur bey

Hasan CAN
1962 ANKARA

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
maşallah hasan abi...tavşanda ördekde süper olmuşş.... biz busene güveci bi bıldırcında gördük.. maşallah tavşan güveci siz yaptınız orda biz doyduk burda.....ellerin dert görmesin kazasız belaszı daim olsun...

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
ekibin ördek avından kareler
photo storage
picture sharing
upload pics

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hidayet EVREN

• *
Hasan abi sana ördek avı daha çokmu yakışıyor sanki bana öyle geldide Allaha emanet ol rastgele
  • Huğlu 401B
  • Benelli Rafaello SL
  • Beratta 390 AL Silver Mallard
  • Beratta 391 Urika
  • Pointer
  • Kurzhaar
1970 BALIKESİR/ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
Hasan abi sana ördek avı daha çokmu yakışıyor sanki bana öyle geldide Allaha emanet ol rastgele
hidayet başçavum sağolda ben topluyorum vurulanları ben kara avını daha çok severim çocukluğumdan beri ördeğin soğuğu bir ayrı yoğrutcunun  vurduklarını topla meşekkatli iş vesselam  sizlerede rasgele selamlar

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
dünki avıma yanlız takıldım  çok süper bir av günüydü bol tavşan 15 li bir gurup keklik gördüm  bol fişek attım yıllardır böyle bir av kaçırmamıştım köpekler akşam karanlığına kadar kovdular ama  nafile yanlız olmadı  nasip deyilmiş çanta boştu olsun birdahakine inşallah
picture hosting
online photo sharing
upload foto
free photo hosting
image upload
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2013, 14:04:06 Gönderen: Hasan CAN »

Hasan CAN
1962 ANKARA

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
maşallahın var hasan abi...) manzarada süper tam avşan avlamalık,,ama tek olunca bu sonuç normal...busene ilginç bir kış oluyor ankarda...sincanda kar yok ken yenikentde kar oluyor..akşam yağıyor sabaha eriyor ankarada kar eridi ama sizin oralarda erimemiş.. bizde tavşan yapalım diye kar bekliyoruz..bi ağız tadıyla tavşan avı yapamdık busene:) nediyelim bol ve keyifli avlar dilerim abi..

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
maşallahın var hasan abi...) manzarada süper tam avşan avlamalık,,ama tek olunca bu sonuç normal...busene ilginç bir kış oluyor ankarda...sincanda kar yok ken yenikentde kar oluyor..akşam yağıyor sabaha eriyor ankarada kar eridi ama sizin oralarda erimemiş.. bizde tavşan yapalım diye kar bekliyoruz..bi ağız tadıyla tavşan avı yapamdık busene:) nediyelim bol ve keyifli avlar dilerim abi..
musa bey çok çok teşekkür ederim  avcılıkda üşenmek yok av bizi deyil biz avı buluyoruz  kar dize çıkıyor merada  sizlerinde avları dosluk ve muhabbetleri dayim olsun rasgele

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Uğur İPEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bu hafta tavşanların canlarını bağışlayarak buyuk bır incelikte bulunmuşsun Hasan abi.Her zaman oldugu gıbı bu seferde avdan eli boş dönerek şaşırttın bizleri...Ama zevkli geçmiş birgunun ardından et yemenin bir onemı olmasa gerek..Ava tek gitmek zevklımıdır degılmıdır bilmiyorum hep arkadaşlarla gittiğim için.Ama mecbur kalırsam tek de giderim...Zaten buralar bılmedıgımız daglar..Kaybolmayalım sonra  ;D

HAfta içiyaz gununden kalmış olsada bu hafta sonuda gecen hafta sonu gibi yağmur yaş görünuyor Marmarada...Yine öğleye kadar uyuycaz anlaşılan...Neyse...

Hadi rasgele cumlemize... ;)
1985-Yalova
Kalp atacak, Kopay kovacak aGa...Kovulmadan vurulan tavşana av eti demem!
Bülbülden bile güzeldir Kopay sesi...Oynak  sesi....Yatak sesi...Kalkma Sesi...Kovma Sesi...
İYİ KÖPEĞİN SECERESİ KAĞITTA DEĞİL, DAĞDA BELLİ OLUR! KÖTÜ KÖPEĞİN DE BAHANESİ BOL OLUR!

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2013, 08:48:38 Gönderen: Hasan CAN »

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hidayet EVREN

• *
Hasan abi avda mahabbette güzel olmuş avınız daim olsun nice avlara hayırlı akşamlar.

• Huğlu 401B
  • Benelli Rafaello SL
  • Beratta 390 AL Silver Mallard
  • Beratta 391 Urika
  • Pointer
  • Kurzhaar
1970 BALIKESİR/ANKARA

Çevrimdışı Erol SÜMER

• Müdavim Üyemiz
maşallah güzel av olmuş hasan abi daim olsun...rasgele
Erol SÜMER
1974 ANKARA ETİMESGUT

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
Hasan abi avda mahabbette güzel olmuş avınız daim olsun nice avlara hayırlı akşamlar.

çok çok teşekkür ederim hidayet başçavuşum  daha güzel av ve muhabbetler sizlerin olsun rasgele selamlar

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
maşallah güzel av olmuş hasan abi daim olsun...rasgele
teşekkürler erol bey  herzamanki gibi güzel av ve muhabbetti sizlerin dosluk ve avları dayim olsun rasgele

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
Bu hafta tavşanların canlarını bağışlayarak buyuk bır incelikte bulunmuşsun Hasan abi.Her zaman oldugu gıbı bu seferde avdan eli boş dönerek şaşırttın bizleri...Ama zevkli geçmiş birgunun ardından et yemenin bir onemı olmasa gerek..Ava tek gitmek zevklımıdır degılmıdır bilmiyorum hep arkadaşlarla gittiğim için.Ama mecbur kalırsam tek de giderim...Zaten buralar bılmedıgımız daglar..Kaybolmayalım sonra  ;D

HAfta içiyaz gununden kalmış olsada bu hafta sonuda gecen hafta sonu gibi yağmur yaş görünuyor Marmarada...Yine öğleye kadar uyuycaz anlaşılan...Neyse...

Hadi rasgele cumlemize... ;)
teşekkürler uğur bey  bu hafta sonu güzel av yaptık darısı size rasgele

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Uğur İPEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
teşekkürler uğur bey  bu hafta sonu güzel av yaptık darısı size rasgele

Bizim sezon kapandı artık Hasan abi..Darısı seneye diyelim.Kendime değil Şilaya üzülüyorum...3 tavşanla sezonu kapattı.Sezon başına kadar inşallah unutmaz o gördüklerini de ... ^-^
1985-Yalova
Kalp atacak, Kopay kovacak aGa...Kovulmadan vurulan tavşana av eti demem!
Bülbülden bile güzeldir Kopay sesi...Oynak  sesi....Yatak sesi...Kalkma Sesi...Kovma Sesi...
İYİ KÖPEĞİN SECERESİ KAĞITTA DEĞİL, DAĞDA BELLİ OLUR! KÖTÜ KÖPEĞİN DE BAHANESİ BOL OLUR!

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
maşallah ağabeyim yaaaaa harbi harbi ustasın rastgele ağabeyim
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
maşallah ağabeyim yaaaaa harbi harbi ustasın rastgele ağabeyim
teşekkürler kemal bey elimizin erdiği dilimizin döndüğü kadar yaptığımız avları avcı doslarla beraber  paylaşıyoruz buda işin en güzel yanı tavşan keklik ördek  ne varsa kısmette yakıyoruz ateşi atıyoruz bizim fukara kazanı güveci ocağa arkasın dan tavşan kanı çayı  deyme keyfine daha ne olsunki saygılar selamlar   

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
Bizim sezon kapandı artık Hasan abi..Darısı seneye diyelim.Kendime değil Şilaya üzülüyorum...3 tavşanla sezonu kapattı.Sezon başına kadar inşallah unutmaz o gördüklerini de ... ^-^
hayırlısı olsun uğur bey seneye inşallah  unutmaz merak etme

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
maşallah hasan abi...tavşanda ördekde süper olmuşş.... biz busene güveci bi bıldırcında gördük.. maşallah tavşan güveci siz yaptınız orda biz doyduk burda.....ellerin dert görmesin kazasız belaszı daim olsun...
teşekkürler musa bey bizi izlemeye devam et selamlar

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2013, 20:03:33 Gönderen: Hasan CAN »

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Kürşad UYANIK

• *
hasan abi herşey çok güzeldi ortam muhabbet hepsi şahaneydi ...güveçte harika olmuştu ellerine sağlık abicim ...en kısa zamanda bekliyorum boluya
Kürşat UYANIK
1976 Niksar TOKAT   bundan sonra BOLU

BAYRAĞIMIN DALGALANDIĞI HER YER MEMLEKETİMDİR

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
hasan abi herşey çok güzeldi ortam muhabbet hepsi şahaneydi ...güveçte harika olmuştu ellerine sağlık abicim ...en kısa zamanda bekliyorum boluya
afiyet şeker olsun kürşat bey ta boludan kalkıp geldiniz bizleri onurlandırdınız biz teşekkür ederiz ekibim adına herzaman doslarımıza kapımız açık  nasip kısmet inşallah bizede geliriz selamlar

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
maşallah hasan usta,,,avlarda dostluklarda şahane,,allah rast getirsin,,rastgele
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla