Gönderen Konu: HASAN USTANIN POSTASI 2012- 2013 AV SEZONU KOPAYLARLA TAVŞAN AVLARII  (Okunma sayısı 75398 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
Hasan abi sana ve gıyabındakı tum ekip arkadaşlarına sağlıklı mutlu ve bol bereketlı yıllar ve avlar dılıyorum...Avınız, muhabbetınız, çayınızın şekeri daim olsun...
çok çok teşekkürler uğur bey  sizlerinde  yeni yılda herşey gönlünüzce olsun sizlerede bereketli avlar rasgele

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Uğur İPEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
çok çok teşekkürler uğur bey  sizlerinde  yeni yılda herşey gönlünüzce olsun sizlerede bereketli avlar rasgele

Sağol Hasan abi...Yuzundekı gulucuklerın kadar avın olsun...  ;) :) Rasgele...
1985-Yalova
Kalp atacak, Kopay kovacak aGa...Kovulmadan vurulan tavşana av eti demem!
Bülbülden bile güzeldir Kopay sesi...Oynak  sesi....Yatak sesi...Kalkma Sesi...Kovma Sesi...
İYİ KÖPEĞİN SECERESİ KAĞITTA DEĞİL, DAĞDA BELLİ OLUR! KÖTÜ KÖPEĞİN DE BAHANESİ BOL OLUR!

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2013, 16:25:55 Gönderen: Hasan CAN »

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Erol SÜMER

• Müdavim Üyemiz
maşallah güzel av olmuş hasan abi daim olsun...rasgele
Erol SÜMER
1974 ANKARA ETİMESGUT

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
avdan tam keyf aldığınız belli hasan ustam rasgele.
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
maşallah güzel av olmuş hasan abi daim olsun...rasgele
teşekkür ederim erol bey bu hafta av güzeldi  sizlerinde avları dayim olsun rasgele

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
avdan tam keyf aldığınız belli hasan ustam rasgele.
teşekkür ederim fatih bey bizim avlarımız böyle geçiyor zevk almaya çalışıyoruz darısı tüm avcı doslara sizlerede rasgele

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı A.Hakan SARIYILDIZ

• Müdavim Üyemiz
s.a abi rasgele güzel av yapmışsınız yine karşılılı avlanmışız sanırım

2 hafta önce aynı yerde mehmet kardeşim kopayını kaybolmuş arabanın yanına gelmişti senin kopay sandık ama mehmet kardeşin kopayıyıymış kendisine teslim ettik
Bugünde Esat abin köpeği kaybolmuş arabanın yanına geldi koca kulaklı köpek :) aradım kendisini araba yolladı gelen arkadaşlara verdik
Senin kopaylar sanırım iyi eğitimli seni bırakmıyorlar :)

Selamlar
Ahmet Hakan SARIYILDIZ
1966 GİRESUN - ANKARA
O RH +

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
s.a abi rasgele güzel av yapmışsınız yine karşılılı avlanmışız sanırım

2 hafta önce aynı yerde mehmet kardeşim kopayını kaybolmuş arabanın yanına gelmişti senin kopay sandık ama mehmet kardeşin kopayıyıymış kendisine teslim ettik
Bugünde Esat abin köpeği kaybolmuş arabanın yanına geldi koca kulaklı köpek :) aradım kendisini araba yolladı gelen arkadaşlara verdik
Senin kopaylar sanırım iyi eğitimli seni bırakmıyorlar :)

Selamlar

evet ahmet bey orada olduğunuzu bilseydim öğlen
 güvece buyrun ederdim av herhafta kigibi güzeldi   kopaylara gelince ben kopayları bırakmıyorum kopaylar beni deyil tavşan avında kopay kolay kolay kaybolmaz  ama domuz avı öyle deyil  on köyü geçer domuz artık başla kopay aramaya  domuz keser kurt yer hırsız çalar varda var ahmet bey çok zor iş bunlar onu kaybeden bilir acısını ancak  geçen bende kaybettim ama  orada çok sağolsun arıcı bir abimize haber bırakmıştım köpeğin boynunda  tasmada künyede telefonum   var diye sağolsun  aradı gitim aldım zatende oralarda arıyordum güzel balda ikram  etti çayımızıda içtik   buradan kendilerine çok çok teşekkür ederim
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2013, 19:28:38 Gönderen: Hasan CAN »

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hidayet EVREN

• *
hasan abi bu kuzular sezonbaşından beri vurduklarınızın en büyüğü  bunları 2013 e mi saklamıştın.Muhabbetiniz bol olsun
  • Huğlu 401B
  • Benelli Rafaello SL
  • Beratta 390 AL Silver Mallard
  • Beratta 391 Urika
  • Pointer
  • Kurzhaar
1970 BALIKESİR/ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
hasan abi bu kuzular sezonbaşından beri vurduklarınızın en büyüğü  bunları 2013 e mi saklamıştın.Muhabbetiniz bol olsun
hidayet başçavuşum çok teşekkür ederim  küçüğüne atmıyom irilerini vuruyoruz  sizlerinde avları muhabbetleri dayim olsun bir hafta sezon bitmeden şu fukara kazanını kaynatıversek iyi olur saygılar selamlar rasgele

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Maşallah Hasan Abi

Ellerini severim ellerini...Yalnız resim karelerinde göbekli,şişman bir arkadasınız vardıya baş harfi İsmail Candoğan bu hafta göremedim,sanırım bi bahane uydurmuş gene ;) ;) ;)
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
Maşallah Hasan Abi

Ellerini severim ellerini...Yalnız resim karelerinde göbekli,şişman bir arkadasınız vardıya baş harfi İsmail Candoğan bu hafta göremedim,sanırım bi bahane uydurmuş gene ;) ;) ;)

evet ahmet bey onun mazerete uydurduğu bir laf var ama bana dilime yakışmaz  ooo anladı onu aynen öyle bahane yaptılar yoğurtcuyla ikisi tabiki çok güzel kareleri kaçırdılar haberleri yok selamlar rasgele

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı İsmail CANDOĞAN

• *
mazeret göz gibidir herkeste bulunur ahmedim.... ;)

free image hosting

upload pic

online photo sharing
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2013, 22:53:14 Gönderen: İsmail CANDOĞAN »

Çevrimdışı Sedat BABAOĞLU

• *
  • [quo3.msg
maşallah güzel av olmuş bencede tavşanın küçüğünü vurmamak en makbulu.. rasgele
sedat babaoğlu 1976 mardin. 5323861267batıkent{ANKARA
resim upload servisleri

Çevrimdışı Uğur İPEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Eline sağlık Hasan Abi...Kuzuları sermişsın.Benim Şilaya benzeyen kopayın Maşallah iyi çalışıyor, belli...

Bizde bu hafta yağmur yaş vardı...Hiç av olmadı.Olmayacağını bile bile gittik gezdik gördük... :D Maksat sspor olsun. (Av edemeyınce genelde spor olur zaten, o ayrı  ;D)

Artık kendimizi bu hafta sonuna hazırlıyoruz.Bakalım nasip...  ::)
1985-Yalova
Bülbülden bile güzeldir Kopay sesi...Oynak  sesi....Yatak sesi...Kalkma Sesi...Kovma Sesi...
İYİ KÖPEĞİN SECERESİ KAĞITTA DEĞİL, DAĞDA BELLİ OLUR! KÖTÜ KÖPEĞİN DE BAHANESİ BOL OLUR!

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
maşallah güzel av olmuş bencede tavşanın küçüğünü vurmamak en makbulu.. rasgele
teşekkürler sedat bey darısı sizlere olsun rasgele

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
Eline sağlık Hasan Abi...Kuzuları sermişsın.Benim Şilaya benzeyen kopayın Maşallah iyi çalışıyor, belli...

Bizde bu hafta yağmur yaş vardı...Hiç av olmadı.Olmayacağını bile bile gittik gezdik gördük... :D Maksat sspor olsun. (Av edemeyınce genelde spor olur zaten, o ayrı  ;D)

Artık kendimizi bu hafta sonuna hazırlıyoruz.Bakalım nasip...  ::)
evet uğur bey bu hafta av çok güzeldi  kopaylar güzel çalıştı bereketli idi av olmazsa meraları dolaşmış oluyoruz oda güzel  avlarınız dayim olsun sizlerede rasgele selamlar

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı İsmail CANDOĞAN

• *
meraya indiğimde çekmiştim ondan sonrada hiç aklıma gelmedi usta

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
bu gün ankaranın duayen ördek avcılarından ramazan yoğurtcuyla ördek avına çıktık  hava çok soğuktu ama av çok sıcaktı  yine konuşturdu klasını o vurdu ben topladım
host images

Hasan CAN
1962 ANKARA

TURGAY YILMAZ

• Ziyaretçi
Hasan abi kar yağışını fırsat bilip tavşana devam dersin diye düşünmüştüm ancak ördek avı yaparak gayet Dogru bir hareket yapmışsınız. Maşallah. Rastgele.

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
Hasan abi kar yağışını fırsat bilip tavşana devam dersin diye düşünmüştüm ancak ördek avı yaparak gayet Dogru bir hareket yapmışsınız. Maşallah. Rastgele.
bende aynı niyetteydim turgay bey beni yoğurtcu kandırdı ama dondum bu gün avcılık hayatımda bir arbam arıza yapmıştı  o gün üşümüştüm  birde bu gün sizlerede rasgele

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
maşallah hasan usta,sizin yaptığınız avlara ne zaman baksam oh  çekiyorum ,içimiz açılıyor tavşanları görünce,,bizim buralarda tavşan görmek  çok zor ,popilasyon çok az arazi şartlarından dolayı malesef tarım arazisi hiç kalmadı ,,,avlarınız dostluklarınız daim olsun rastgele
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Uğur İPEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI

Maşallah abi iyi av aolmuş.Ama sen her ne kadar ördeğede gitsen aklın kopayda tavşanda kalmıştır...Yalansa yalan de  ;D

Hasan abi bi ördekte bana göndersende şöyle güzine sobada kızartıp,  tereyağlı  bulgur pilavı, turşu, birde  cacıkla yuvarlasam onu :)
1985-Yalova