0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah,av bahane dostluk şahane ,avlarınız bereketli olsun hasan usta,rastgelsin
hasan abi kazasız belasız daim olsun...karavanalar işin tadını getirir abi.. sürekli vurmak çok keyifli olmaz insan bir sonraki ava dahada bileniyor muhabbetiniz bol olsun.
Maşallah MaşallahSizin her avınız olay..ALLAH dostlugunuzu arkadaşlığınızı daim etsin...Muhabbetiniz avınız bol olsun..Bizim burda büyüklerin bir lafı var Hasan Abi..''Hakedene halla olsun derler''..İsmail Abiyede göbek yakışıyor yaww Rastgele;
ahmedim o senin gözlerinin güzelliği kardeşim benim illaki göbek ''karın kası ''dediğin baklava şeklinde olacak değil ya bizimkide şekerpare şeklinde ama bu gidişle güvecin şeklini alacak gibi duruyor. artık gel bir hafta sonuda güvecimizi tatlandıralım aslan birde seni epeyce zayıf gördüm sanada şöyle bir kemal paşa tatlı şekli yakışır
Hasan Usta yaşlandı...Sendede Türk kası çoğalıyo....Size taze kan lazım,sizin ekibe aynı keklik sürüsünü 3 4 defa kaldıracak genç ekip lazım...Yada size böyle gaz veren hızlandıracak biri lazım Bize Hasan Abinin göveci olsun yeter...Acısınada,tuzlusunuda razıyız yeterli birlik beraberlik olsun...Sizin orda olduğunuzu,bizim abilerimiz,ustamız olduğunuzu bilmemiz bile bizim için zaten yeter...Belli olmaz bi bakmısın dağda matarandan su içiyorum
ahmet bey valla bana hakaret gibi olmuş bizşm ekibin en yaşlısı benim ama varsa benimle merada gezecek söyleyiversin
Est Hasan Abi.Senin namın buralara kadar geldi.Bizim iddamız kendimizle.Ha şu bi gerçek burda hep büyükler derler ''Yaşlılık kapıdan içeriye solulacak illet değil'' diye Bize ne zaman sizin ekibin rölantiye bindiği zamanı derlerse o zaman gelicez zaten,dağda kalmaya,koştur koştur spor yapmaya gelmeyiz Ama gerci İsmail Abi var biz onunla derenin içinde sağı solu taşlaya taşlaya gezeriz
evet ahmet bey siz candoğan başçavuşla yola yakın yerleri gezi verirsiniz tabiki espiri olsun selamlar
Hah şöyle Hasan Abi, artık biz susalım kopoylar konuşsun, olay budur: "Kopoy sesi!"
avınız muhabbetiniz daim olsun Hasan Abi.köpekler de yeni galiba maşallah
Hasan bey Avınız daim ve bereketli olsun. Rasgele. Bu arada bizlere yaşlı diyen niceleri halen dağlarda bizimle gezemiyor.
Maşallah MaşallahHer zamanki gibi ortam,göveç,isli çaydanlık süper Geçen hafta keklik avında kulaklarınızı çınlattık,Ankara ekibi olsa şu meşelere Hasan Abinin kopoyları bıraksak diyorduk amma baktıkki köpekler kekliklere fermada vazgeçtik Kazasız belasız dostlarla keyifli,muhabbetli avlarınızın devamını dilerim abi...Ustalarla av yapmak sohbet etmek ayrıcalık inş bir gün o gövecin tadına bakmak nasip olacak...Kayseriden Selamlar...
müsait birgün video yapalım ustam.....ben kameraman bulurum ) )