Gönderen Konu: BİR ATA NEO REZALETİ DAHA  (Okunma sayısı 65044 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doğan Akal

• Ziyaretçi
Ynt: BİR ATA NEO REZALETİ DAHA
« Yanıtla #50 : 03 Ağustos 2013, 18:10:50 »
yerli silah kullanmam ,kullanırsam huglu ,gerisi hikaye
yerli silah olarak sadece Huğlu Kooperatif kullanırım, gerisi hikaye

Çevrimdışı Bora FATİH

• *
« Yanıtla #51 : 11 Aralık 2015, 17:55:42 »
 ARKADASLAR BENİM İSMİM FATİH MANİSADAN YAZIYORUM  GECEN SEZON SONU ALDIĞIM  VE DAHA 100 FİŞEK ATMADIĞIM ATA VENZA TÜFEK AVDA AYRI ZAMANLARDA 2 KEZ ARIZALANDI VE  VE ATA FABRİKASINA GÖNDERİLDİ, TAKOZ SEKMANINI  KIRDI DİYE RAPOR EDİLMİŞ. VE KIRINCADA TEK KIRMA TÜFEKTEN FARKSIZ OLDU 2. VE 3. FİŞEKLERİ HAZNEYE ALMADI   VE GÖNDERDİM YAPILDI DİYE GELDİ 5 FİŞEK ATTIM AYNI ARIZA AVDA REZİL OLDUM  KOCAMAN ATA FİRMASI BİRKEZ BENİ ARAYIPTA ÖZÜR BİLE DİLEMEDİLER YAZIKLAR  OLSUN.... LAF SIRASI GELDİMİ YERLİ TÜFEK ALALIM DİYE İNSANLARI KANALİZE ETMESİ DEĞİL ARKADAS HERKES İŞİNİ ADAM GİBİ YAPSIN.. BEN KENDİ PAYIMA KONUSUYORUM BİR DAHA ATA MARKA TÜFEK KESİNLİKLE KULLLANMAM
HERKESE RATGELE...
Bora FATİH
1977 MANİSA

The following users thanked this post: Gürkan ONAT

Çevrimdışı Ozan ÖZŞAHİN

• *
  • Ata Silah San. A.Ş.
    • Ata Arms (Ata Silah San. A.Ş.)
« Yanıtla #52 : 11 Aralık 2015, 17:59:56 »
ARKADASLAR BENİM İSMİM FATİH MANİSADAN YAZIYORUM  GECEN SEZON SONU ALDIĞIM  VE DAHA 100 FİŞEK ATMADIĞIM ATA VENZA TÜFEK AVDA AYRI ZAMANLARDA 2 KEZ ARIZALANDI VE  VE ATA FABRİKASINA GÖNDERİLDİ, TAKOZ SEKMANINI  KIRDI DİYE RAPOR EDİLMİŞ. VE KIRINCADA TEK KIRMA TÜFEKTEN FARKSIZ OLDU 2. VE 3. FİŞEKLERİ HAZNEYE ALMADI   VE GÖNDERDİM YAPILDI DİYE GELDİ 5 FİŞEK ATTIM AYNI ARIZA AVDA REZİL OLDUM  KOCAMAN ATA FİRMASI BİRKEZ BENİ ARAYIPTA ÖZÜR BİLE DİLEMEDİLER YAZIKLAR  OLSUN.... LAF SIRASI GELDİMİ YERLİ TÜFEK ALALIM DİYE İNSANLARI KANALİZE ETMESİ DEĞİL ARKADAS HERKES İŞİNİ ADAM GİBİ YAPSIN.. BEN KENDİ PAYIMA KONUSUYORUM BİR DAHA ATA MARKA TÜFEK KESİNLİKLE KULLLANMAM
HERKESE RATGELE...

Bora Bey Merhaba,

Yaşanan sıkıntıdan dolayı firmam adına özür dilerim.

Ürünü yurt içi kargo ile karşı taraf ödemeli olarak bize göndermenizi rica ederim.

Saygılarımla
1955, İstanbul
"Türkiye’de Şimdiye Kadar Yapılmış En İyi Yarı Otomatik Av Tüfeği"
Kanadalı Silah Dergisi, Calibre.
(alan kodu girmeden) 444 91 04

Bahri Tugrultekin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 11 Aralık 2015, 18:47:27 »
yine aynı sahne. arıza buraya yazılır hemen Ozan bey de arızadan özür dileyip tufeği ozan özşahinin dikkatine diye gönderin der.  ozan bey yurtiçi pazarlama değil mi? ve yahut özürün dilenmesi sorunun hallolması için illaki  paramızla rezil olup sonra avlağa konuyu taşıyıp bu şekilde sesimizi duyurmaya çalışmamız mı gerek? ben 6 kez tüfeği yolladım olmadı bi de tufek çantamı kırıp mekanizmanın üzerine yamuk yılık keskin bi cisimle a43c yazıp gönderdiler. bi de bunun üstüne sorunda hallolmadı ve bu süreç 7 ay sürdü. ayıp be kardeşim ben hakkımı helal etmiyom. allah misliyle çıkarır inşallahj

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #54 : 11 Aralık 2015, 19:18:02 »
yine aynı sahne. arıza buraya yazılır hemen Ozan bey de arızadan özür dileyip tufeği ozan özşahinin dikkatine diye gönderin der.  ozan bey yurtiçi pazarlama değil mi? ve yahut özürün dilenmesi sorunun hallolması için illaki  paramızla rezil olup sonra avlağa konuyu taşıyıp bu şekilde sesimizi duyurmaya çalışmamız mı gerek? ben 6 kez tüfeği yolladım olmadı bi de tufek çantamı kırıp mekanizmanın üzerine yamuk yılık keskin bi cisimle a43c yazıp gönderdiler. bi de bunun üstüne sorunda hallolmadı ve bu süreç 7 ay sürdü. ayıp be kardeşim ben hakkımı helal etmiyom. allah misliyle çıkarır inşallahj

En azından Ozan Bey konuya duyarsız kalmamış.
Hic sesini çıkarmayanlarda var. Ne olursa olsun alakadar olması bile bence takdire şayan....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Ozan ÖZŞAHİN

Çevrimdışı Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #55 : 11 Aralık 2015, 19:47:55 »
Bu tüfekler neden bu kadar arıza yapıyor?Kalite kontrol diye bir birim yok mu?
Şu üç sayfayı okudum da gerçekten şaşırtıcı..!
Otomatik tüfeğim yok, çifte ve pozem var ama otomatik almayı düşünüyordum.
Sürekli forumları okuduğumda  bu otomatiklerin arıza yapmayanı yok gibi..
O kadar para verip tüfek alacaksın sonra av sezonunda fabrikaya yollayıp yapılsında gelsin diye bekleyeceksin,, sonra tüfek gelecek yine arıza yapacak falan filan,, resmen trajedi..!
Uçar avı yapıyorum sürekli gözünü seveyim çiftenin pozenin üçüncü fişek yok ama iki tane garanti..
1982-İstanbul

Çevrimdışı Şener CANKAT

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1983 / ANTALYA
« Yanıtla #56 : 11 Aralık 2015, 20:05:52 »
Ata Neo 12 kullanıyorum saat gibi çalışıyor. Yarın ne olacağı bilinmez ama malının arkasında duran birilerinin olması insana güven veriyor. Demem o ki;  Ozan Bey' in konuyla ilgilenmesi ve çözüm üretmeye çalışmasından rahatsız olma kardeşim. Rahatsız oluyorsan kusura bakma ama art niyeti kendinde ara...
1983 - Antalya

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #57 : 11 Aralık 2015, 20:09:29 »
Hic sesini çıkarmayanlarda var. Ne olursa olsun alakadar olması bile bence takdire şayan....
+1
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #58 : 11 Aralık 2015, 22:00:22 »
Firmadan memnun olmayan arkadaşların yazdıklarını üzülerek okudum. İsteklerinizde haklısınız, çok şey de sayılmazlar. Fakat Ozan Bey'in gönderilen silahlarla oldukça iyi ilgilendiğini de başka kullanıcılardan duyduk. Yani adam kendi imal etmiyor, tamir de etmiyor, işinin üzerine bir de sosyal ortamlardan rastladığı şikayetlere yetişmeye çalışıyor. Yardım edeceğim deyip etmediyse onu yazın isterseniz ama daha iyisi önce kendisiyle halletmeye çalışın lütfen. Bu başka bir üretici veya yetkili de olabilir. İşini yapmaya çalışana müsade edin. Yapamazsa o zaman kimse neden buraya şikayet ediyorsun demez zaten.

Lütfen yanlış anlaşılmasın bu yazdıklarım. Şu an sadece yardım etmek isteyene müsade ederseniz sizin için de, burada takip edenler için de daha uygun olur diye düşündüğümü belirtmek istedim. Yani, takdir yine sizindir. Uygun gördüğünüz gibi devam edebilirsiniz. Sürç-i lisan olduysa affola. Saygılarımla..
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Hüseyin ÜSTÜN, Ozan ÖZŞAHİN, Ömer GÜNEY

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #59 : 11 Aralık 2015, 22:16:51 »

Firmadan memnun olmayan arkadaşların yazdıklarını üzülerek okudum. İsteklerinizde haklısınız, çok şey de sayılmazlar. Fakat Ozan Bey'in gönderilen silahlarla oldukça iyi ilgilendiğini de başka kullanıcılardan duyduk. Yani adam kendi imal etmiyor, tamir de etmiyor, işinin üzerine bir de sosyal ortamlardan rastladığı şikayetlere yetişmeye çalışıyor. Yardım edeceğim deyip etmediyse onu yazın isterseniz ama daha iyisi önce kendisiyle halletmeye çalışın lütfen. Bu başka bir üretici veya yetkili de olabilir. İşini yapmaya çalışana müsade edin. Yapamazsa o zaman kimse neden buraya şikayet ediyorsun demez zaten.

Lütfen yanlış anlaşılmasın bu yazdıklarım. Şu an sadece yardım etmek isteyene müsade ederseniz sizin için de, burada takip edenler için de daha uygun olur diye düşündüğümü belirtmek istedim. Yani, takdir yine sizindir. Uygun gördüğünüz gibi devam edebilirsiniz. Sürç-i lisan olduysa affola. Saygılarımla..

+1
Ata tüfeklerini kullanmıyorum ama
Ozan bey
ilği alaka konusunda
kendi adıma takdir edilecek birisi
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Ozan ÖZŞAHİN, Selim UYGUN

Çevrimdışı Mert PASTIRMACI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #60 : 12 Aralık 2015, 02:16:27 »
Şu firmaların servislerini ben çok merak ediyorum. Bir firmayı rezil edecek hataları yapması için o tüfeği çırağa emanet etmeniz lazım bırak ustayı. Yahu herşeyi geçtim. Bu tüfekler test atışı yapılmadanmı yollanıyor müşteriye. Mekanizması olmayan unutulan tüfekler , 5. fişekte tekrar arızalanan tüfekler ne demek o avcı 5. fişekte domuzu yaralasa tüfek 6. yı atmasa domuz o avcıyı biçse hastanelik etse bunun hesabını kim verecek ? Kendi tüfeğimde markamda böyle bir sıkıntı yaşasam vallahi kıyameti kopartırım.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 02:18:08 Gönderen: Mert PASTIRMACI »
1992-İstanbul Yenisahra E-5 Gedik Silah Av Ve Outdoor Mağazası

Çevrimdışı Adem ÖZENEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #61 : 12 Aralık 2015, 09:58:38 »

bence de Ozan beye tebrikler.
1963 Maltepe-İstanbul

Çevrimdışı Cihan TURGAY

• *
« Yanıtla #62 : 12 Aralık 2015, 11:25:00 »
bence bu arm san ve ata silahlarını biraz fazla abarttılar,bende vursan 92 a var kaç yaşında ne bir takılma ne paslanma hiç bir sorunu yok,ama ne alalım diyen gençlere git stoger al diyorum vursanın devamı diye bakıyorum yorumlara stogerin namlu paslanması gibi sorunları çıkıyor.70 model rus çakmaklım var gelsin bu ülkede şu anda yapılan hangi silahla isterlerse her konuda yarıştırırım,bu zamanda bu teknolojiyle yapılan silahlarda çıkan bu sorunlara bakın hayret.70 model ussr çakmaklımın bütün çakmak nasıl makanızması var hemde temizleyeyim diye söktüm horozların çakmakları sanki hiç kullanılmamış fabrikadan nasıl çıktıysa öyle durmakta.bu silahla atılan fişek on binlerce daha en ufak sorunu yok,şimdi yeni silah alan yok arıza yok paslanma yok avı yaralı bırakma herkezde bir sorun,ondan sonra avrupa silah alanlara yok yerli malı niye almıyorsunuz diye serzenişde bulunurlar.
Cihan TURGAY
1973 balıkesir

The following users thanked this post: Mert PASTIRMACI

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #63 : 12 Aralık 2015, 18:32:02 »
Devrim ustaya ulaşın arkadaşlar Devrim ustanın eline geçerse işiniz halolur yoksa Allaha kalmış. Ozan bey çok iyi niyetlide işi çözen o değil .Nasıl ustalar çalıştırıyor larsa artık ben 3 defa yolladım en son Devrim ustayla tanıştık o gün is çözüldü.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

Cömert ÖZEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #64 : 12 Aralık 2015, 21:00:52 »
Sayın Ozan ÖZŞAHİN bey , öncelikle belirteyim ata marka tüfek sahibi değilim. Zaten sizde anlayabildiğim kadarıyla bu markanın teknik sevisinden de değilsiniz.

Konuyu başından  beri okuyan çoğu üye gibi hayretler içindeyim. Ve elbette kafamda bir takım sorularda oluşmadı değil. Bilginiz olabilir diye bir soru sormak isterim. Yanıt yazarsanız bu markaya sahip olan üyelerin kafasındaki bazı sorunlara cevap vermiş olabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bir arıza durumunda illaki özellikle birisinin ismi zikredilerek  gönderilmezse ne oluyor ? ( Normal muamele nasıl yapılıyor ? )

Fabrikanın  arıza talep  formu formatında bir belge varmıdır ? Varsa bir örneğini yayınlarmısınız  ? Yoksa vatandaşın derdini anlatmak için yazdığı bilgi notunda ne türlü bilgiler olmalıdır ?

Bu marka tüfeğe sahip bir kişi , bir arıza durumunda fabrikaya gönderdiği vakit , tüfekte ne türlü bir inceleme yapılıyor ? ( yani tam teşekküllü birt inceleme mi ? yoksa sadece şikayet olunan bölgemi? )

Arıza tespit edilip ürün tamir edilince test ediliyor mu ? Ediliyorsa nasıl bir testten geçiyor ?

Tüm bunlar layıkıyla oluyorsa aynı tüfek aynı arızadan şikayetten nasıl 2. 3. 4. 5. 6. kez fabrikaya gönderilebiliniyor ?

The following users thanked this post: Mert PASTIRMACI, Mustafa GÖNEN, Şener CANKAT, Kadir YILDIZ

Çevrimdışı Cengiz OKÇU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #65 : 12 Aralık 2015, 21:19:27 »
Bende süperpozesini kullanıyorum birkaçkez tüfeğimi gönderdim cok memnun kaldım hiçbir sıkıntı yaşamadım güzelde ilgilendiler saolsunlar yanlız bizim şapka yalan oldu ha

Sent from my iPhone using Tapatalk
1983
Yozgat

Çevrimdışı Mert PASTIRMACI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #66 : 12 Aralık 2015, 21:40:20 »
Sayın Ozan ÖZŞAHİN bey , öncelikle belirteyim ata marka tüfek sahibi değilim. Zaten sizde anlayabildiğim kadarıyla bu markanın teknik sevisinden de değilsiniz.

Konuyu başından  beri okuyan çoğu üye gibi hayretler içindeyim. Ve elbette kafamda bir takım sorularda oluşmadı değil. Bilginiz olabilir diye bir soru sormak isterim. Yanıt yazarsanız bu markaya sahip olan üyelerin kafasındaki bazı sorunlara cevap vermiş olabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bir arıza durumunda illaki özellikle birisinin ismi zikredilerek  gönderilmezse ne oluyor ? ( Normal muamele nasıl yapılıyor ? )

Fabrikanın  arıza talep  formu formatında bir belge varmıdır ? Varsa bir örneğini yayınlarmısınız  ? Yoksa vatandaşın derdini anlatmak için yazdığı bilgi notunda ne türlü bilgiler olmalıdır ?

Bu marka tüfeğe sahip bir kişi , bir arıza durumunda fabrikaya gönderdiği vakit , tüfekte ne türlü bir inceleme yapılıyor ? ( yani tam teşekküllü birt inceleme mi ? yoksa sadece şikayet olunan bölgemi? )

Arıza tespit edilip ürün tamir edilince test ediliyor mu ? Ediliyorsa nasıl bir testten geçiyor ?

Tüm bunlar layıkıyla oluyorsa aynı tüfek aynı arızadan şikayetten nasıl 2. 3. 4. 5. 6. kez fabrikaya gönderilebiliniyor ?

Firmalarda tanıdık bir usta olmayınca tüfeğimiz Allaha emanet gidip geliyor demekki. Bu tüfeklere ne test atışı nede tamirat kontrolü yapılmıyor şu bozuktur diyip değiştirip kargoya veriyorlar bunun başka hiçbir açıklaması yok.
1992-İstanbul Yenisahra E-5 Gedik Silah Av Ve Outdoor Mağazası

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #67 : 12 Aralık 2015, 22:17:35 »

Cömert bey merhabalar sanırım sizinle Oruçoğlu köyünün bu yılki atış şenliğinde tanışmıştık . Belki hatırlamanıza yardımcı olur Kurzhaar cinsi köpeğim vardı yanımda.Eğer karıştırmıyorsam sizde motorsikletle gelmiştiniz.
benim tüfeğimle ilgili sorunu sağ olsun Devrim usta 3. sefer servise gittiğinde çözebildi.Aslında ben tüfeğimde bir sorun olduğunu bir sezon sonunda tek kurşun atışları yapınca tesadüfen fark ettim .Tabi ilk iki sefer servise giderkende bizim dernek başkanı Mehmet Gedik bey'in selamıyla gitmişti tüfeğim. Fakat ne çare problem çözülmedikçe her seferinde tüfeği ağaca vurup kırmak geçiyordu içimden. Şimdilerde Ata firmasının eski çalışanlarından Kamil bey ile ava çıkıyoruz hafta sonları ve bazen sohbetlerde bu problemlerin neden kaynaklandığına dair konuşuyoruz. Sanırım Devrim ustaya ulaşmaktan başka çare yok gibi ustalar genel anlamda problemleri çözebilme kabiliyetinde değiller ancak eskilerden bir ustayla muhatap olmak soruna bir çare üretiyor. Tüfeğimdeki sorun giderildikten sonra yabancı marka bir tüfekle değişmem tüfeğimi ,sadece ördek avlarında kullanıyorum mesafe tanımaksızın öldürücülüğü var tüfeğimin.Bu sebepten arkadaşlara usta ismi öneriyorum randımanlı çalıştıktan sonra üzerine yerli silah yok gibi.
Saygılar
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
1971 istanbul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : 12 Aralık 2015, 22:43:54 »
Sizi hatırladım Gürsel bey. Evet Oruçoğlu köyü atış şenliklerine  motorsikletimle gelmiştim.

Sizde sorununuzun çözümünü bulurken aracı kullanımşisınız. İsmini zikrettiğiniz kişiler olmasaydı ve
sorununuzun çözümü çok daha meşakatli olsaydı , tahminim bu başlığa çok daha farklı  bir cevap yazacaktınız.

Türkiyede ister internet forumları ister avcı camialarında yerli marka olarak her zaman en iyi 3 marka arasında her alan Ata firmasında Devrim usta isimli şahıstan başka arıza tespit edip çözebilecek başka adam yokmudur ? 

Her işi devrim ustaya yaptırmaya kalkarsak diğer ustalar ne iş yapar ? Yeni ustalar nasıl arıza tespiti yapamaz ve  çözüm bulamaz ?  Bu kadar büyük olduğu iddia edilen bir firmanın çözüm bulabilmesi için illaki birilerinin selamıyla veya birilerinin dikkati mi çekilmelidir ?

Fabrikanın durumu buysa yönetim ne iş yapar ?  Bu nasıl iştir ? Halen hayretler içindeyim .
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 22:45:22 Gönderen: Cömert ÖZEN »

Bahri Tugrultekin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : 14 Aralık 2015, 00:31:21 »
Bu arada ben yukarıdaki y yazımda ozan beyin göstermiş olduğu özverili davranışa bir şey söylemedim. Aynı ilgiyi banada gosterdi. Ama sonucunda 6 kez yollama zahmeti, tufek cantamin kirilmasi ve mekanizmanin alt kismina yamuk yilik yazi yazilmasi gibi sacma sapan olaylar yasadim. Ama ozan bey bana sahip cikmadi. Levent diye bi calisanla muhatap oldum. Aslinda bir ustayla daha muhatap oldum ama neyse onemi yok. Bu arada ben ata neoyu 5 yil kullandim calisma sorunu yasamadim. Ama alt ust atma sorunu yasadim ve cozemediler. Butceme uygun olmasada bu kabustan kurtulmak iiçin  gidip fabarm l4s black hunter aldim. Cömert beyin soruları aaslında özetliyor? Ben cömertbey gibi iinsanları takdir ediyorum aslında bizim için mücadele veriyor bir takım sorunlar var ve bunlarin  hallolmasi bilinçli ve sorgulayan bir tuketiciyle olur. VVatandaşın birine ggüzeli nasip olmuş partizanlar gibi savunuculuk yaparak ileride sorun yaşadığında bu cabalardan alacağı meyveyi olgunlaşmadan koparıp yere atiyo. O yüzden böyle tüketiciye semer gerek. Tabi onlar gerçekten tüketiciyse. Ben bu hatalı tüfeğe hala aşığım ama burnumdan getirdiler. Hakkımi da helal etmiyorum
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2015, 01:29:31 Gönderen: Bahri TUĞRULTEKİN »

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #70 : 14 Aralık 2015, 09:33:55 »
Sizi hatırladım Gürsel bey. Evet Oruçoğlu köyü atış şenliklerine  motorsikletimle gelmiştim.

Sizde sorununuzun çözümünü bulurken aracı kullanımşisınız. İsmini zikrettiğiniz kişiler olmasaydı ve
sorununuzun çözümü çok daha meşakatli olsaydı , tahminim bu başlığa çok daha farklı  bir cevap yazacaktınız.

Türkiyede ister internet forumları ister avcı camialarında yerli marka olarak her zaman en iyi 3 marka arasında her alan Ata firmasında Devrim usta isimli şahıstan başka arıza tespit edip çözebilecek başka adam yokmudur ? 

Her işi devrim ustaya yaptırmaya kalkarsak diğer ustalar ne iş yapar ? Yeni ustalar nasıl arıza tespiti yapamaz ve  çözüm bulamaz ?  Bu kadar büyük olduğu iddia edilen bir firmanın çözüm bulabilmesi için illaki birilerinin selamıyla veya birilerinin dikkati mi çekilmelidir ?

Fabrikanın durumu buysa yönetim ne iş yapar ?  Bu nasıl iştir ? Halen hayretler içindeyim .

Yok kardeşim öyle telmaşa işler işte. İşe yarayanlarıda küstürülüyor işten çıkıyor. Bakıyorsun adam silah ustası ama otobüs şoförlüğü yapıyor. Hani bu sadece Ata firmasına özel değilki hepsi böyle nerde kurumsal firma bizim memlekette .Sadece silah işi olsa gene iyi yabancı firmalar hariç Cargill yada Emar gibi yerli kurumsal firma yokki şurda hepi topu 50 seneden eski kaç firma var Türk ticaret hayatında .
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
1971 istanbul

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #71 : 14 Aralık 2015, 10:38:22 »
Yerli firmalarımızı malesef kalite kontrol edilmi/uygundur evrakını tüfeği deneyipte doldurmuyor. masabaşınca biraz istirahat etmeye geldiklerinde doldurup tüfeklerin yanına atıyorlar. Bazı arkadaşlar yerli sermaye paramız dışa gitmesin diyor ama malesef bizim dinimiz onların yaşantısı, onların dini bizim yaşantımız olmuş. O yüzden benim param işini düzgün yapan insana gitsin. Yerli bir poze aldık ilk tüfek bir heves bir heves sonra bir bakıyorsun namlusu hatalı işin yoksa uğraş tüfekten soğuduğunla kalıyorsun. Av işi zevk işi yerli firmalarımız malesef bu zevkin içine ettip bırakıyorlar. O yüzden alacaksan dişinden tırnağından arttıracaksın gerekirse tekkırmayla ava gideceksin alacaksan avrupa alacaksın. Yerli firmalara zerre kadar itimatım yok.
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Sonay ŞEMEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #72 : 14 Aralık 2015, 15:44:01 »
Yerli firmalar reklama ayırdıkları bütçenin onda birini kalite kontrole ayırsalar, böyle sorunlarla kimse karşılaşmaz. İşimiz gücümüz gösteriş ve bol keseden atmak. Bizim tüfeklerimiz dünyanın en iyisi , bizim tüfeklerimiz şöyle, bu kadar ülkeye ihracat yapıyoruz, vs vs. Sen düzgün ürünler çıkar zaten reklama ihtiyacın olmaz.
  • IJ 58 MA SXS Baikal ( 73,5 cm )
  • Churchill Maxi-Mag 12/89 ( 61 cm - 71 cm ported)yarı otomatik
  • Ata CY ( 71 cm ) yarı otomatik
  • Kopay - Kurzhaar
1986 Tekirdağ

The following users thanked this post: Mustafa GÖNEN

Çevrimdışı Mustafa GÖNEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #73 : 15 Aralık 2015, 23:13:06 »
Cömert Bey, ben geçtiğimiz Ocak ayında Ata Neo tüfeğimi arızalarını bildirdiğim bir kağıtla beraber fabrikaya göndermiştim. (Başımdan geçenleri zaten bu forumda anlatmıştım.) Ozan Bey'i de durumdan haberdar etmiştim. Tüfeğim geldiğinde -şunlar şunlar yapılmıştır- şeklinde herhangi bir bilgilendirme kağıdı ya da fatura olmadığı gibi tabi ki telefon vs. ile bilgilendiren de olmadı. Ayrıca ücretini ödemek kaydıyla -keyfi- olarak istediğim bir durum da yapılmadığı gibi niye yapılmadığına dair de yine bilgilendirilmemiştim. Ciddiyet anlayışlarımız farklı demek ki.  :)
  • Akdaş AH212 Kamuflaj 71 cm Yarı Otomatik
  • Yıldız SPZ ME Steel 71 cm Üst/Alt Çifte
1988 - Fethiye/Muğla - Bayramiç/Çanakkale

Çevrimiçi Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #74 : 16 Aralık 2015, 00:20:02 »
Ben hala kinetik sistem tüfeklere sırf bu yüzden güvenmiyorum .... Isınamadım bir türlü...
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156