Gönderen Konu: TÜRKİYE GENELİ AVLANMA HARİTASI TEMİNİ  (Okunma sayısı 2082 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erkut KULAİN

• *
TÜRKİYE GENELİ AVLANMA HARİTASI TEMİNİ
« : 19 Ekim 2012, 15:50:58 »
Öncelikle değerli büyüklerime saygı,küçklerime sevgiler dileyerek yarın açılacak olan keklik avı sezonunda tüm av camiasına kazasız belasız güzel bir keklik sezonu geçirmelerini temenni ederek konuma girmek istiyorum. sitede açılan konulara fazla yorum yapamasamda katılamasamda uzun süredir bu siteye üyeyim ve çoğu konuyu da takip etmekteyim. ağustos ayı içerisinde bizden her yıl alınan avlanma pulumu almak için milli parklar müdürlüğüne gittim pulumu türkiye geneli avlanma bedelini yatırarak aldığım halde bana sadece bulunduğum ili kapsayan bir harita verdiler.
 Şimdi benim aklıma takılan birkaç soru var sizlerle paylaşmak istediğim 1- madem biz türkiye genelinde avlanmak için bir bedel ödüyoruz peki neden avlanacağmz harita il genelinde veriliyor. 2- bunu neden diğer illerdeki (avlanacağımız illerdeki) ormaniye yetkilileri ücretle bize veriyorlar. sizce de gariplik yok mu bunda ??? burada devamlı bir sömürü durumu var gb ????
ERKUT KULEİN  Vakfıkebir/TRABZON
 19.09.1984

Çevrimdışı Harun KARAOSMANOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Ynt: TÜRKİYE GENELİ AVLANMA HARİTASI TEMİNİ
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2012, 08:13:54 »
EN AZINDAN  İLİN BULUNDUĞU BÖLGENİN haritasını verse amenna Aynen katılıyorum
Harun KARAOSMANOĞLU
1964 KASTAMONU         [email protected]
0 542 603 30 29 Kurt, Ayı dahil TAHNİT VE TROFE YAPILIR
Puanter ve Drahthaar  itinalı tavşan avı yapılır.

Çevrimdışı Memduh KESKİN

• Memduh KESKİN
  • *
Ynt: TÜRKİYE GENELİ AVLANMA HARİTASI TEMİNİ
« Yanıtla #2 : 31 Aralık 2012, 00:02:22 »
Neyimiz doğruki:((
Memduh KESKİN 1972-Aydın/Atça
İkamet, şu an Denizli