Gönderen Konu: kurzaarım da silah korkusu başladı ne yapmalıyım  (Okunma sayısı 1418 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ömer ERGAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Herkese iyi akşamlar benim 6 aylık bir dişi kurzhaarım var fakat okulum dolayısıyla sadece 2 defa ava gidebildim aramasında fermasında bi sıkıntı yoktu ve silah sesini umursamıyodu bile geçenlerde mahallemizde bir düğün olmuş ve orda aşırı derecede silah sıkmışlar köpeğimle ava gittik ve silah sıkılınca hayvan olduğu yerde donup kaldı durumunda bi düzelme olurmı tekrar silah sesine alıştırabilirmiyim usta abilerim yardımcı olurlarsa sevinirim herkese kazasız bol avlar rastgele
1988-OSMANİYE

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: kurzaarım da silah korkusu başladı ne yapmalıyım
« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2012, 10:37:17 »
ömer bey benim daha önceki kurzhaarım da aldığımda 7 aylık ve silah dan korkuyordu  onu hergün araziye çıkardım yanımada bir arkadaş aldım ben köpeğe sevdiği bir yiyecek veriyordum onu yerken bende köpeği kucağıma alıp  seviyordum arkadaşda önce uzakdan silah atışı daha sonra mesafeleri kısaltarak en sonunda da tabi yanında atmaya başladık sonra tüfeği ben aldım köpekde yanımda bir elimle köpeği severken bir  yandan da silah atışı yapıyordum sonunda korkuyu tamamen yendi (yaklaşık bir ay bu şekilde devam ettik)  ava götürdüğümdede kesinlikle silah korkusu ile en küçük bir sıkıntı yaşamadım umarım yardımcı olabilmişimdir
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2012, 17:00:02 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte