0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle geçmiş olsun..güle güle kullan kazasız belasız daim avlar dilerimmm.
Hayırlı uğurlu olsun..Kazasız belasız kullanman dileğiyle kardeşim..
güzel çifte yıldız bu işi biliyor..net agırlıgı nekadar tarttınızsa bilgi verebilirmisiniz,yangın için ayrıca geçmiş olsun.....
Geçmiş olsun can kaybı yoksa gerisi yavaş yavaş hallolur.Çiftede güzelmiş Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun avı bol olsun ağırlığı sanırım 2,9 kg.
Geçmiş olsun Ahmet kardeşim,,cana geleceğine mala gelsin..Çifte de harbi çifteymiş,,hayırlı olsun
Ahmet Bey geçmiş olsun, ben de geçen yıl aynı durumu yaşadım. C.Allah beterinden korusun.
Öncelikle geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun,yeni tüfeklerinizide hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.bu hengame içerisinde bile tüfek ile uğraşmak!! Sadece Avcılık gibi bir hastalığa yakalanmış insanların göstereceği reaksiyondur
Geçmiş olsun. Allah kimseye bu ve benzeri sıkıntıyı yaşatmasın. Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun.
Geçmiş olsun. İnşallah bu tüfek yaşadığınız sıkıntıyı unutturmaya vesile olur. İşlemesini beğendim. Yıllar önce elime aldığım çiftesi de çok hoşuma gitmişti. İyi günlerde kullanın.
Ahmet bey, tekrardan geçmiş olsun.Yeni ürününüz hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanırsınız inşallah...
Ahmet bey geçmiş olsun.Allah daha kötülerinden herkesi korusun.Tüfeğiniz hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.Bir çifte hayranı olarak tüfeğinizi çok beğendim.Yıldız markasını merak ediyorum.İlerleyen zamanlarda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Saygılar
ahmet bey geçmiş olsun Allah beterinden korusun
ahmet bey tüfekle ilgli deneyimleriniz yazarmısınız..