Fermeda tavşan uzaklğnı merak etttim
köpeğim sabah sorunsuz ava başladı fakat bir müddet sonra aksadığını gördüm. kontrol ettim sol ayak altını taş kesmiş. bayağı aksadığı için bağlayıp devam edeyim dedim ama ateş dururmu? havlamasına dayanamadım ne olursa olsun dedim saldım. şu bir gerçekki bir kez olsun arkama kalmadı. gelelim tavşan fermasına; sabah ava girdik öğlene kadar bişey yok, atıştırmadan sonra başka meraya girdik yine sonuç aynı. saat olmuş 3. ekibim geziyor ama iyice hevesi kaçmış tabi. arasıra köpeği kontrol ediyordum bi ara kokuda olduğunu farkettim ama heves kalmamış ne olacakki diye es geçtim. ferma verdi hemen yürüdü bende yok bişey diye düşündüm devam ettim. hiç arkama kalmadı demiştimya bi ara geride kaldı. döndüm geriye baktımki fermada. anlayacağınız fotosunu çektiğim mesafe yakın ama gerisinde nerden başladı görmedim.
bu arada bu ddler gerçekten manyak. dinlendirmek için duruyorum ama o durmuyor. hatta tavşana tüfek atmaya bile gerek kalmayacaktı ama biara sırtından tuttuğu tavşan kurtuldu. atışı zorla yaptım. tavşanla arası 1 metre anca vardı. ayağın iyi değil ama be manyak ATEŞ o taşların içinde hiçte ayağın sorunlu görünmüyordu:))))
''İYİKİ DRAHTHAAR ALMIŞIM, İYİKİDE BÖYLE BİR DOSTA SAHİBİM.''