--
13/10/2012 Günü şehrimize yakın bir meraya gitmek için sabah saat 7,00 de yola çıktım.15 dakka sonra meraya geldim.Av yapacağım bölgeye varmam 30 dakkamı aldı.Köpeğim bady ile avlanmaya başladık.Bismillah deyip köpeğim bady i saldım.Fişeklerimi koydum.1 dere 2, dere derken köpeğim 3, derede sayak aldı iz kesti bayağı bi uğraştan sonra dereye indi ben yukarıdan
HUĞLU KOOP. 89 MAĞNUM-76 cm tüfeğimle hazır beklemede iken köpeğim sıklığa ferma verdi inmem mümkün değildi.Tavşan uyanık bi tavşan olacakki ani sıklığa fırladı.tepeye yan yukarı sıklıktan hızla geçerken karşıdan karşıya 1-2 m bir boşlukta 50 Gr mirage fişeğimi nışan alıp attım. hafif kulaklarını kıstığını ve saçmayı aldığını fark ettim.
Tabi bady feryat figan izi takip etti. ve gözden kayboldu.Karşı tepeden ben
"Bady getir burdayım diyerek seslendim.2-3 dakka sonra Bady ağzında günün avıyla tepeye aşağı inip ,benim bulunduğum yere tavşanı ağzında getirdi.tabi bende
AFFERİN YAVRUM diyerek boynunu severek çoşkumu belirttim.biraz dinlenip.bu resmi çektim.
Bady yerinde durmuyor hemen gidip 2, tavşana bakacak resmi zor çektim.Tamam yeter bitirmeyelim limit tamam.artık gidelim dedim.yaklaşık 1,5-2 saat lik avdan sonra dinlenmeye geçtim.
Tüm dostlara
güzel avlar dileyerek