Gönderen Konu: yakındır bu işi bırakmam...  (Okunma sayısı 9353 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ethem EYİLER

• *
  • HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.MEKANI CENNET OLSUN
Ynt: yakındır bu işi bırakmam...
« Yanıtla #25 : 14 Ekim 2012, 19:35:25 »

Buna benzer birçok video izledim ve av sitelerinde de paylaştım ama bu ülkelerde bu tarz avcılığa izin veriliyorsa biz ne yapabiliriz ?

Bizde yasak ama onlarda serbest,izleyin lütfen

Kim daha iyi öter yarışmasını dahi yapıyorlar ki bizde niye yasak ?

Bu da Akdeniz ülkelerinden bir başkası

İspanya,İtalya,Tunus,Yunanistan da serbest ki onlar bilmezler mi bu kuşun faydalarını da biz biliriz de ardıç ağaçlarının var oluşlarına sağlayan tek kuş o da bu kuş !

Amaç eleştirmek değil kimseyi,bu avı seversin sevmezsin ama ya o ülkelerde avlanma biçimi serbest ve onların makı muku buna izin veriyorsa biz ister sevelim ister sevmeyelim,BİZE  söz düşer mi ?

Keklik,ördek avı açılmadığı halde günler öncesinden av yapan bilmem ne partisinin belediye başkanlarını yakalayan av korumacılar zabıt tutup mahkemeye veremediği insanlar varken biz daha nelerden söz edebiliriz ki?

sanırım boşa kürek çeksek te AVCILIĞA  GÖNÜL VERENLERLE HER DAİM ORTAK NOKTADAYIZ.

Kalın sağlıcakla.i

ethemeyiler

antalya 1968

Çevrimdışı Ahmed DEMİRTAŞ

• *
« Yanıtla #26 : 14 Ekim 2012, 22:07:07 »
tamamını izleyemedim..
Ahmed DEMİRTAŞ
1975 İSTANBUL

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #27 : 15 Ekim 2012, 08:45:20 »
Hakkımızda hayırlısı....
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Ahmet KOYUNCU

• *
« Yanıtla #28 : 15 Ekim 2012, 18:44:41 »
allah insaı yaratmış ama bunlar insan görünümlü cakallar cakallar hep leş yir bunlarında ondan farkı yok
Ahmet KOYUNCU
1970 UŞAK

Çevrimdışı Süleyman SARIDAĞ

• *
« Yanıtla #29 : 21 Ekim 2012, 14:17:34 »
arkadaşlar abiler bizim tek yapacagımız bed dua etmek allahından bulsunlar...

Süleyman SARIDAĞ 1982
0537 603 98 79-0545 399 52 66
KARAALİ AVCILAR ATICILAR VE BALIKÇILAR DERNEĞİ MANİSA

Çevrimdışı Ahmet KOYUNCU

• *
« Yanıtla #30 : 07 Şubat 2013, 20:10:19 »
yokarda bi video izledim köpek yerine insanları kullanıyorlar acaba eli tüfekliler tuistmi o bölgenin zeginimi hic hoş diğil
Ahmet KOYUNCU
1970 UŞAK

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 07 Şubat 2013, 23:18:42 »
  benim ülkemde mak bana yasak demiş amenna uyarım limitlerime fakat adamların toprağında limittir, yok av günüdür vs.  yok  arkadaşlar onlar farklı coğorafyada bizler bu O0  ' ın altında yaşıyoruz. uzağa gitmeyin yavru vatanım kıbrıs'ta bile cıkla avı geçen yıllarda uzatıldı yanlışım varsa düzeltin. biz bizden sorumluyuz ama dokunmuyor değil biz beslemeye devam edelim içlerinden bir ikisini alıverelim adamlar kasettir arabada avlanmadı bizde yasak olan veya avcılık vicdanına sığmayacak tekniklerle yıllardır avlansın kazanla kuş göçten gelmiş kanadı titreyen birkarış kuru otun içinde gölgelenen yerdeki bıldırcını vursun revamı bu allah aşkına sorarım size, vergilerimizi pulumuzu neyim düzenli ödiyelim vergi zinciri halkalarını sağlamlaştıralım ülkenin bizim gibi dürüst vergi mükelleflerine ihtiyacı var çünkü... ^-^ traji komik ama gerçekler hep bizim canımızı sıkar bilindiği üzere bir atasözü derki''şeriatın kestiği parmak acımaz'' biz biz olalım duyarlı ve kurallara uyan avcılar olalım veya bu işin hakkını veremiyorsak meydanı bohçacılara bırakalım. sağlıcakla kalınız avcı dostlar. 
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 08 Şubat 2013, 18:58:13 »
Bunun adı resmen KATLİYAM.
Bizlere kota uygulayan yasaklar koyan kararların altına imza atanlar bu videoyu izlediklerinde umarım bizlere haksızlık yaptıklarının farkına varırlar.

VİDEOYU BİR KAÇKERE SEYRETTİM, ÇÖLDE AV GÖÇ BILDIRCINIDA BÖYLE OLUYORMUŞ GALİBA. SİZLERİN SÖYLEDİKLERİNE DE CANİ GÖNÜLDENDE KATILIYORUM. ARACIN İÇİNDEN AV YAPILIYOR BİRKAÇ KİŞİ TARAFINDAN, ANVAK 7 DAKİKALIK VİDEO ÇEKİMİ ESNASINDA TEYP ÇALIŞIYOR AMA 21 ADET BİLDIRCIN VURDULAR SAYDIM AMA ÇEKİM HARİCİNDE GÜN BOYU KAÇTANE AVLADILAR ONU HİÇ BİRİMİZ BİLMİYORUZ.
   AKLIMA BİZİM ÜLKEMİZDEKİ BOHÇACILAR GELDİ: "AVCILAR GELİP VURACAĞINA BİZ VURALIM" DEYİPTE TRAKTÖRLERLE GECE FAR İLE TAVŞAN AVINA ÇIKIP 10-15 TANE TAVŞAN VURUP BİRDE ÖVÜNEN BUNUDA SAKLAMAYAN ÖZELLİKLEDE MERADA YAŞAYAN BOHÇACILAR.
   YİNE GECE FAR İLE BENZER ŞEKİLDE ÇULLUK AVLAYAN, LİMİT FALAN DİNLEMEYEN, VİCDANEN RAHATSIZ OLMADIĞI GİBİ, MAK KORKUSU NEKİ, ALLAH KORKUSU BİLE OLMAYAN BOHÇACILAR.
   ESKİDEN BOL MİKTARDA UYGULANIRDI ŞİMDİ MAK YASAKLADI AMA RUSYADAN GELEN BILDIRCIN GÖÇÜ ZAMANI SAHİLE AĞ GERİP ARKASINA KUVVETLİ LAMBA YAKIP, BİNLERCE BILDIRCINI YAKALAYIP, KÜPLERE BASANLAR, 2 ŞUBAT 2013 GÜNÜ EBERDE ÖRDEK AVINDA TEYİPLERİ AÇIP VİDEODAKİ GİBİ HAREKET EDENLER GELDİ AKLIMA, SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR AMA ADAMLARIN ÜLKESİNDEKİ AV KURALLARINI BİLMEDİĞİMDENDE FAZLADA YADIRGAMADIM.
   DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN AVCININ VİCDANI OLMALI, YABAN HAYATINI SEVMELİ VE BUNUN BİR SPOR OLDUĞUNU UNUTMAMALI DİYORUM. HEPİNİZE SELAM VE SAYGILARIMLA.
1958-Ankara

onurkaragoz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 16 Mart 2013, 22:07:18 »
ne olursa olsun en buyuk lımıt ınsanın kendısındedır dusuncesındeyım belkı konuyu bıraz dagıtmıs olucam ancak kızılderılıler ava gıttıklerınde suruye bıle denk gelseler sadece o anlık ıhtıyaclarını alırlar hep hayvanlara saygı duyarlar cunku bılırler kı onlar bıttıgınde ınsalar da bıtıcek bır atasozu vardı son agac yıkıldıgında son nehır kurudugunda son hayvan oldugunde ınsalar paranın yenmedıgını anlıyıcaklar derler ben aklıma yazmısımdır bunu ıssız bı avlakda tek basımıza da olsak sadece rızkımızı almalıyız dusuncesındeyım sadece vurduklarımızla degıl kacırdıklarımızla da hosnut kalmayı bılmelıyız dıye dusunuyorum konuyu dagıttıysam ozuz dılerım saygılar