Gönderen Konu: dizel opel ascona....5.650 TL....güncel 4.500 tl  (Okunma sayısı 4043 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
dizel opel ascona....5.650 TL....güncel 4.500 tl
« : 12 Ekim 2012, 19:42:09 »
aracım 82 model 84 trafik çıkışlıdır aracın ikinci ve dördüncü sahibiyim... ilk sahibi almancı dayıdan orjinal  54 bin km de boyasız şekilde almıştım..üçüncü sahibi bir yılın sonunda satıyorum dediginde tekrar aldım.. yaklaşık 6 yıldır biniyorum... 6 yılda birkez servis hatasından triger kopardım, birkezde fan baglantısı yüzünden üstkapak contası degişti... başka mekanik sorun yaşamadım... iç ve dış aksam tamamen orjinaldir,dış aksamda üçdört parçada boya vardır degişen kesinlikle yoktur.... ön camda zararsız bir çatlak mevcuttur ... ön lastikler iyi arka lastikler zayıftır...yaklaşık 5 yıldır aracın muayenesi yoktur,muayene haricinde eksigide yoktur.... muayeneye veya satışa engel bir durumda söz konusu degildir,muayene borcu bana aittir..araç şuan 131.000 km dedir...1.6 D modeldir.....PARÇALARI ŞAHİN DOGAN FİYATIDIRİ,ÇÜRÜGÜ ÇARIGI YOKTUR,ARAÇ HİÇ TOPLANMAMIŞTIR... 45 LİTRE MAZOT İLE YÜKSÜZ UZUN YOLDA YAKLAŞIK 900 KM YOL YAPMAKTADIR....
ön camlar otomatik alarm ve usb çalar mevcuttur.....ruhsat sahibi üçüncü sahibi polis memuru arkadaşımdır.... adıma yollanacak vekaletle direk noterden satış yapabilirim..... tel..  0 507 954 06 07
arkadaşlar yukarda yazdıgım gibi üstkapak contasını degiştirtmiştim.. araç conta yaktıgında su devirdaimine yag basmıştı.. yalnız iki ay gibi bir zaman geçmesine ragmen çok azda olsa hala su kutusundan yag temizliyorum... bazı ustalarla konuştum kimisi enaz biryıl devirdaimdeki yagların su kutusuna gelecegini söyledi bazısı ustanın kapagı taşlatmadan takmış olabilecegini ki öyleymiş taşlatmadan takmış bizim işbilir usta ) kurtarır diye 70 tl den kaçınmış...  vesselam  iyideniyiye arabadan sogudum... bu sorunu yada olmayan sorunu yüzünden aracın fiyatını düşürdüm.. güncel fiyat 4.500 tl dir.....

image ru
picture hosting
online photo storage
image hosting sites
free image hosting

« Son Düzenleme: 22 Ekim 2012, 15:01:01 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
Ynt: dizel opel ascona....5.650 TL....
« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2012, 19:49:57 »
Doğana,renault'a masraf edip dağda taşta,kepazelik çekmektense almanın arabası daha mantıklı gelir,yanlış görmediysem altıda biraz yüksek gibi,eğer parça fiyatlarıda dediğin gibi makul derecelerdeyse bana göre göre ideal bir av arabası olur.Hiç yoktan tüp derdi olmayıp,köpekler av sahasına varana kadar öldümü kaldımı tasası olmaz :),buda dizel arabaların bir artısıdır,unutulmaya.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

• Müdavim Üyemiz
Ynt: dizel opel ascona....5.650 TL....
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2012, 14:55:19 »
arkadaşlar yukarda yazdıgım gibi üstkapak contasını degiştirtmiştim.. araç conta yaktıgında su devirdaimine yag basmıştı.. yalnız iki ay gibi bir zaman geçmesine ragmen çok azda olsa hala su kutusundan yag temizliyorum... bazı ustalarla konuştum kimisi enaz biryıl devirdaimdeki yagların su kutusuna gelecegini söyledi bazısı ustanın kapagı taşlatmadan takmış olabilecegini ki öyleymiş taşlatmadan takmış bizim işbilir usta :)) 70 tl den kaçınmış...  vesselam  iyideniyiye arabadan sogudum... bu sorunu yada olmayan sorunu yüzünden aracın fiyatını düşürdüm.. güncel fiyat 4.500 tl dir.....

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Güven SARI

• Müdavim Üyemiz
Ynt: dizel opel ascona....5.650 TL....güncel 4.500 tl
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2012, 19:00:03 »
Soğutma suyuna yağ karışıyorsa emin olun aracınızın silindir  kapağında çatlak vardır.
Güven SARI
1967 Ordu Fatsa 0 532 455 28 03

• Müdavim Üyemiz
Ynt: dizel opel ascona....5.650 TL....güncel 4.500 tl
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2012, 20:23:28 »
Soğutma suyuna yağ karışıyorsa emin olun aracınızın silindir  kapağında çatlak vardır.

inşallah öyledir,çıkmasını bulmak kolay olurdu benim için... blokta çatlak olabileceginide söyleyenler oldu,blok tamiri yapan ustayla görüştük eski gm motorlar sıcagada sogugada dayanıklıdır otuz yıldız ben hiç eski ascona blok tamiri yapmadım dedi... blok saglamsa üstkapakta saglamdır...  yagdada bir bozulma yada dişe dokunur bir eksilme olmuyor harerette yok çalışması yürürüde süper...ama su deposuna gelen yagda kesilmedi birtürlü...
kesin teşhiş olsa çaresine bakacam ama kafam çorba oldu bu ustalar yüzünden :))

VEFAT ETMİŞTİR