Alıntı:Hasan BAŞKARA "Savaş Abicim ben konuyu kaybetmişim.. bu değerli iki paylaşımın için çok çok teşekkür ederim.Bu acımasız katil için acil önlemler alınmalı sezon bitimine doğru sabah ve akşamları 30 lu 40 lı sürüler gördüm.Bu demektir ki seneye 100 lü 120 li sürüler göreceğiz.Bu yılki MAK kararlarında keklik yasaklanır ise kimse şaşırmayacak zaten ama popülasyon artacak mı..2011-2012 kışından fire vermeden çıkan saksağanların buna izin vereceğini zannetmiyorum "
KIYMETLİ HASAN BAŞKARA KARDEŞİM, YABAN HAYATINDAKİ POPULASYONU KORUMAK, ÖZELLİKLE NESLİ TÜKENMEKTE OLAN HAYVANLARIN ÇOĞALMASINA ENGEL OLAN YIRTICILARLA MÜCADELE ÇOK ÖNEMLİ. BU YUKARIDA SENİN BAHSETTİĞİN GİBİ YIRTICILAR TARAFINDAN YOK EDİLİYOR. YIRTICI İLE PLANLI VE ONLARINDA POPULASYONUNUDA YOK ETMEDEN MÜCADELENİN ÖNEMİ ÜNİVERSİTELİLERCE DE, BAKANLIKCA DA ÇOK İYİ BİLİNİYOR. AMAÇ AVCI DOSTLARI BİLGİLENDİRMEK.
BU SENE KIŞ AZ OLDU AMA YIRTICILAR YETERİNDEN FAZLA İSE YİNE KAYBEDEN KEKLİK, BILDIRCIN VB. AV HAYVANLARI OLACAK YANİ YABAN HAYATI VE BİZLER OLACAĞIZ, İNŞALLAH OLMAYIZ. SELAM VE SEVGİLERİMLE.
Aynen katılıyorum düşüncelerinize.İnşallah yüzyüze tanışıp bu konuları konuşup değerlendirme fırsatı buluruz.Birmukabele sevgi ve saygılarımla...