Değerli avlak müdavimleri epeydir yoktum o bakımdan öncelikle selamlar .
Epeydir yazmıyorum niye diye sorarsanız yada sen kimsin yazsan ne olacak diye sorarsanız ,
işimiz av tüfeği üst sınıf imalatı tamiratı vs niye yazmıyodum derseniz baktım baktım bazı ticari pervasızlar bana ve benim gibilere ahkam kesiyolar ve bunlara yönetim olarak bir çözüm bulunamıyor .Bende yazmamaya karar verdim daha doğrusu bu kadar ticari pervasızlığın arasında bizim yada genel doğrular baktımki yalan olmuş eyvahhh.
Neyse şimdi illaki yazma gereği duydum niye derseniz artık bu ticari pervasızlığın yada adına ne dersek diyelim daniskası başıma geldi bizzat sesli sesli,telefonla yani ve pes artık dedim .
Konuya gelirsek sizden iyi olmasın bir dosta tek tetik üzümlü av tüfekleri kooperatifi poze arıyoruz arkadaşın bu ilanını gördüm aradım .
Adı geçen tüfek budur.
Linki:http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,154789.0.html
ÜZÜMLÜ KOOPARATİF SÜPERPOZE TEK TETİK
« : 08 Ağustos 2012, 08:40:18 »Alıntı Markası :..............ÜZÜMLÜ
Modeli :..............SÜPERPOZE
İmal Yılı :..............
Fiyat ZORUNLUDUR :.............. 600 TL
Çap :..............12
Fişek Yatağı :..............70
Namlu Boyu :..............71
Yedek Namlu :..............YOK
Şokları :..............ÜST 1 ALT 3 YILDIZ
Ağırlığı :..............3400 KG
Durumu (değişen parça, çatlak v.s) İPCİK EL KUNDAĞI BOYALI
özellikleri (tek tetik, ejektör v.s.) :TEK TETİK SELLEKTÖRLÜ
Kimden Alındığı :..............
İhale yolu ile alındı ?: Evet
Ruhsat Sahibinin Ad Soyadı :.............. HACIOĞLU AV BAYİ
Bulunduğu İl :..............ORDU
Satan İle İletişim :.............. HALİL KARADENİZ 0537 3872201
TÜFEK ÇELİK KASALIDIR TEK TETİK SELLEKTÖRLÜDÜR DİPCİK VE EL KUNDAĞI BOYANDI
ilandada görüldüğü üzere dipçik el kundağı boyalı çelik kasa deniyor .Satıcı halil karadenizi aradım görüştük dipçik el kundağı boyalı yazmışın ama değişmiş dedim yok dedi illa orjinal ded ,kardeşim değişmiş üzümlü kooperatifin kendine has tarzı değil vs dedim ikna etmeye çalıştım ki bu adam av bayiii. hayır illa orjinal dedi
)))
Sen nerden arıyosun diye sor bana dedim ,sordu konya üzümlü dedim o tüfeği biz imal ettik dedim yanlış konuşuyosun yada bilmiyosun yok dedi ben en iyisini bilirim orjinal dedi inanmazsan gel bak dedi,biz az biliyoruzya tüfeği onlar yapmışya orduya gidecekmişiz:)))resimlerde görünüyor dipçik el kundağı formu desemde ikna edemedim orjinal dedi bak dedim yanlış biliyor yanlış konuşuyorsun yazarım ilanının altına dedim insanları yanlış bilgilendiriyorsun yada yanıltıyorsun ve en son senin niyetin ne diyerek telefonu yüzüme kapattı .Daha tüfeğin fiyatını sormadık
))
Tüfeğin orjinal olması gereken dipçik el kundağı resimdeki gibidir . Hepiniz hatırlamışınızdır .
Bende bu sektörün taaaa içindeyim daha hiç kimseyi bırakın yanıltmayı çoğuna acizane uygun çözümler sunduğum olmuştur .Telefonla dakikalarca zaman olmadığı halde ticari kaygım olmadan bilgi amaçlı görüştüğüm olmuştur ,asla kimsenin yüzüne telefon kapatmamışımdır .Bu arkadaşın yaptığı sektör içinde var olan cin olmadan adam çarpmak zihniyetinin açık bir tezahürüdür .
Bunları yazdığım için sizinde belki farkında olduğunuz yandaş medyası vs vs diyeceklerdir sorun değil.
Arkadaşlar sizler zaten eşinizden çocuğunuzdan ordan burdan artırmaya çalıştıklarınızla bu av hobinizi sürdürmeye çalışıyorsunuz ,bu tiryakiliği idame ettiriyorsunuz bu ve bu gibilere lütfen aldanmayın ,çok dikkatli olun .
not olarak arkadaşlar biyerlerden selam edip ,sunu yaparım bunu iyi yaparım ,ilaki beni arayın deyip reklam vs yapmıyorum .Bu cinliği bana yapan bilmeyene neler söyleyip yanıltmazki.
Sağlıcakla kalın