Gönderen Konu: Yardım- Gilaburu Bitkisi  (Okunma sayısı 6818 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa SUNAR

• *
Yardım- Gilaburu Bitkisi
« : 11 Ekim 2012, 18:13:16 »
Merhaba Arkadaşlar Araştırmalarıma göre GİLABURU diye bir bitki böbrek taşına faydası varmış ve bu bitki Kayseri bölgesinde yetişiyormuş eğer bilen yada o bölgeden yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise mesajlarınızı bekliyorum lütfen.
Mustafa SUNAR-1981
0543 716 7018 Gölhisar/BURDUR

Çevrimdışı Taşkın GESİLİ

• Taşkın GESİLİ
  • Müdavim Üyemiz
  • Taşkın GESİLİ
Ynt: Yardım- Gilaburu Bitkisi
« Yanıtla #1 : 11 Ekim 2012, 18:28:36 »

Sn. Musa Bey,

Aşağıdaki linkte bu meyve ile ilgili bilgiler ayrıca satışı vardır. Bu bitki bu mevsimde toplanır ve su içerisinde bahara kadar bekletilir ve tüketilir. Ekşi ve pullu bir suyu vardır. Şeker katılarak suyu sıkılarak içilir. Böbrek taşlarını yerinden oytanıtğı ve dökmede yardımcı olduğu bilinmektedir. Ancak ne derecede ve hangi tip taşları dökmede kullanıldığını bilmiyorum. Ayrıca midesi rahatsızları çok asitli olduğu için rahatsız edebilir.

http://www.kayserimall.com/gilaboru-girebolu-gilaburu-meyvesi

Geçmiş olsun....

Taşkın GESİLİ
1976 KAYSERI
BLUE PICARDY SPANIEL

Çevrimdışı Mustafa SUNAR

• *
« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2012, 08:44:53 »
Teşekkür ederim Taşkın bey.
Mustafa SUNAR-1981

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2012, 08:47:55 »
Geçmiş olsun..
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Mustafa SUNAR

• *
« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2012, 08:54:45 »
Teşekkürler.
Mustafa SUNAR-1981

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #5 : 12 Ekim 2012, 09:07:04 »
Mustafa Bey;

Yazınızı okudum böbreğim ağrımaya başladı  :D :D Şifa ALLAH'tan...Ama gilaburu suyunu böbrek taşının düşmesine vesile olduğu kesin ispatlı :) :) Ben kendim 3 defa böbrek taşı düşürdüm..Ve sanırım bu böbreğin taş ve kum yapma olayının ırsi olduğunu söylüyorlar çevremde çok insanında gilaburu suyuyla şifa bulduğunu biliyorum.Benim düşen taş örneğimi MTA'ya(maden teknik arama)  gönderdiler ve taşın yapısını incelettiler...Ona göre tekrarladığı zaman ilaçını ona göre veriyorlar...Benim böbreğin alt kısmında olduğu için kanala girmedi yani amuda kalkarsan düşer dediler :D :D :D 5mm büyük ameliyat yada kırma dediler...Ama ben aç karna yoğurt suyu içtim,ve taşı parçaladım ;) Havuç tohumu suyu içtim :) :)

Rabbim bu böbrek taşı ağrısını kimseye göstermesin,yaşatmasın..Küçücük bir taş ama..aması var işte..Rabbim çektiğimiz ağrılarımızı küçük günahlarımıza kefaret etsin..Bulamazsanız yada yardımcı olabileceğimiz bir durum olursa haber edin bakalım...

« Son Düzenleme: 12 Ekim 2012, 09:15:03 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Mustafa SUNAR

• *
« Yanıtla #6 : 12 Ekim 2012, 09:36:52 »
Ahmet bey çok kötü bir durum Allah herkesin yardımcısı olsun artık son noktaya geldik gibi bir bu bitki var ümidim inşallah olur internet te çok ama nasıl güvenilecek bilmiyorum onun için sizlerden yardım istedim güvenilir yerden bulup almak amacım inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırır
Mustafa SUNAR-1981

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #7 : 12 Ekim 2012, 10:11:07 »
Mustafa Bey;
Aynı rahatsızlık Babamda da var dı. Isırgan otunu kaynatıp, sabah-akşam aç karına birer su bardağı suyunu içerek kurtuldu. Tekrar aynı sorunu yaşamamak için de içtiği suyu değiştirdi ve hazır su içmeye başladı. Şimdilik sorun yok. Denemediyseniz ısırgen otunu denemenizi tavsiye ederim. Acil şifalar dilerim. Selamlar...
http://organiksaglik.net/sifali-bitkiler/isirgan-otu-ve-faydalari/
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Mustafa SUNAR

• *
« Yanıtla #8 : 12 Ekim 2012, 10:17:47 »
Çok Teşekkür Ederim Alkan Bey
Mustafa SUNAR-1981

Çevrimdışı Süleyman ARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 12 Ekim 2012, 11:50:01 »
Mustafa bey çok geçmiş olsun.Birde bu böbrek taşı için eşkina balığının taşları vardır.Biliyormusunuz bilmem ama bu taşlarda böbrek taşlarına iyi geliyor. İnternette biraz araştırırsanız zaten göreceksiniz.bide onları denemenizi tavsiye ederim.
Süleyman ARSLAN
1981 zonguldak/alaplı

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2012, 12:02:39 »
Amin. Ahmet ŞAKİROĞLU kardeşimin yorumuna katılıyorum. Mutlaka bu şifalı gilaburu deneyin. Şimdiden geçmiş olsun size.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 12 Ekim 2012, 12:33:08 »
BENDE bir işe yaramadı aylarca burnumun direği kırıla kırıla içtim ,, ancak bir faydasını göremedim boşuna kendinize eziyet etmeyin
modern tıbbın önerdiği tedavileri uygulayın ,, ağrı ve taş oluşumuna sebep olan nedenleri kendinizce belirleyin ve onlardan uzak durun ,,yalnız her 5-6 yıl içerisinde taş oluşumunun tekrarlayacağınıda unutmayın ,, böbrek taşları üç çeşittir,,
1-calcium bazlı taşlar(benimkisi bundan)
2-asitik bazlı taşlar
3-hatırlamıyorum..
eğer calcium bazlı bir taş oluşumunuz varsa ilaç tedavisi,, sıcak havuz terapisi ve bol maden suyu içerek ,, tıbbi müdahele harici taştan kurtulma yoluna gidebilirsiniz ...ALLAH ŞİFA VERSİN ,,AĞRISININ NE DERECE ZOR OLDUĞUNU 4 KEZ TAŞ DÜŞÜRMÜŞ BİRİSİ OLARAK ÇOK ÇOK İYİ BİLİRİM....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Mustafa SUNAR

• *
« Yanıtla #12 : 12 Ekim 2012, 16:21:42 »
Süleyman bey eşkine balığını duydum ama bulmak mümkün olmadı çok aradım ama nafile teşekkür ederim
Mustafa SUNAR-1981

Çevrimdışı Mustafa SUNAR

• *
« Yanıtla #13 : 12 Ekim 2012, 16:24:43 »
Çok teşekkür ederim Nazife abla arkadaşların yardımı ile bulmaya çalışıyorum sagolsunlar.
Mustafa SUNAR-1981

Çevrimdışı Mustafa SUNAR

• *
« Yanıtla #14 : 12 Ekim 2012, 16:30:22 »
Hakan bey bizde denedik bazı şeyleri ama olmadı ve ağrılar arttı ameliyata doğru ilerliyoruz ama umut dünyası işte napalım.Teşekkür ederim.
Mustafa SUNAR-1981

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #15 : 12 Ekim 2012, 17:31:23 »
Süleyman bey eşkine balığını duydum ama bulmak mümkün olmadı çok aradım ama nafile teşekkür ederim
mustafa kardeşim öncelikle geçmiş olsun eşkina balığının faydalı olup olmayacağını bilmem (iyi geldiğini duydum) ama bu balığın olta usuluyle İstanbul tarabya da cumhurbaşkanlığı köşkü- huber köşkünün karşısındaki sahilde  yakalandığını iyi biliyorum bir keresinde arkadaşımla birlikte takılmış ve olta ile arkadaşım yakalamıştı gözlerinin üzerinde derisinin altında birer taş mevcuttur. istanbulun bir yerinde daha yakalandığını söylemişti ama aklımda değil.
rabbim acil şifalar versin
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 12 Ekim 2012, 17:37:14 »
Hakan bey bizde denedik bazı şeyleri ama olmadı ve ağrılar arttı ameliyata doğru ilerliyoruz ama umut dünyası işte napalım.Teşekkür ederim.
sn.sunar ALLAH ŞİFANIZI VERSİN
çektiğiniz ızdırabı anlıyorum ,,eğer iltihaplı enfeksiyonlu bir durumunuz yoksa ,,ağrılarınıza sıcak su torbası veya sıcak su dolu pet şişe ile ağrılı bölgeye tampon uygulayarak ve mümkün olduğunca az hareket ederek aynı zamanda ağrı kesici iğnelerde kullanarak geçici çözümler bulabilirsiniz
bende son 20 sene içerisinde 4 defa taş düşürdüm ,,çok zor bir durum biliyorum,, benim kullandığım şuan ismini hatırlamadığım pirinç taneleri gibi toz bir granül şeklinde ilaç vardı onu 1 bardak suda bir ölçek içerisine atarak köpüğünü taşırmadan sabah akşam içerek taşın eriyip küçülmesi neticesinde her seferinde düşürmeyi başardım ,,tabiki benim böbrek taşım calcium bazlı bir taştı ve bu ilaç işe yaradı sizinkisinin ne tür bir taş olduğunu bilerek ona göre bir tedavi uygulamanızda fayda var ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN .....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #17 : 12 Ekim 2012, 19:21:18 »
Çok teşekkür ederim Nazife abla arkadaşların yardımı ile bulmaya çalışıyorum sagolsunlar.

Bir şey değil değerli kardeşim. Bak sana bir önerim daha var. Baktın ki olmuyor. Ankarada gazi üniversitesi hastahanesinde bu konuda aile dostumuz deneyimli cerrah prof arkadaşlarımız var. Ufak ve acısız bir operasyon ile sorununu çözdürürüm. Bir çok arkadaşımızada bu konuda çok yardımcı olduk.   Geçmiş olsun kardeşim!
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #18 : 20 Ekim 2012, 11:37:27 »

eşkina balığının taşından bende var bi kaç tane yollayabilirim şifa olur inşallah.
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

Çevrimdışı Mustafa SUNAR

• *
« Yanıtla #19 : 23 Ekim 2012, 13:58:24 »
merhaba avcı dostlar mesajıma göstermiş olduğunuz ilği alakanızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim herkesten Allah razı olsun.küçük bir operasyon ile taşları aldırdık kurtulduk şimdide durum iyi artık görüşmek üzere saygılar
Mustafa SUNAR-1981

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #20 : 23 Ekim 2012, 19:17:24 »
geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK