Gönderen Konu: Acemiye tüfek konusunda yardım...  (Okunma sayısı 2759 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa SAYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Acemiye tüfek konusunda yardım...
« : 11 Ekim 2012, 11:12:54 »
Arkadaşlar tüfek konusunda bir türlü karar verebilmiş değilim.Henüz yeniyim yarı otomatikmi yoksa süperpozeyimi tavsiye edersiniz.Tavşan,bıldırcın,keklik,üveyik vs.gibi avlar düşünüyorum.Ayda 2 yada 3 kez anca ava gidebilirim.Bana hagi tüfek,hangi marka,namlu boyu vs.gibi tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim.Bu arada fiyat olarakta bütcem biraz kısıtlı.Şimdiden teşekkürler...
Mustafa SAYAR
1981 Aliağa/İZMİR

Çevrimdışı Ekrem YENİ

• *
  • Daday/ Kastamonu Samsun
Ynt: Acemiye tüfek konusunda yardım...
« Yanıtla #1 : 11 Ekim 2012, 11:34:45 »
ARKADAŞIM ÖNCELİKLE ELİNE YAKIŞAN VE HOŞUNA GİDEN BİR NİTELİKTE OTOMATİKMİ YOKSA POZEMİ ALMAYA KARAR VERMEN OLACAKTIR.  TAVSİYEM SP DEN YANADIR. İLK TÜFEĞİN OLACAKSA BU İYİDİR. ZAMAN İÇİNDE TECRÜBE VE KULLANIMINA GÖRE DEĞİŞİKLİK YAPABİLİRSİN. MARKA DİYECEK OLURSAN BİLİNEN BİR MARKA TERCİH ET.AVCILARIN KULLANDIĞI ARTISI EKSİSİ BELLİ OLAN TABİ MADDİ AÇIDAN DA BAKMAK ÖNEMLİ.  HER SİLAH AV VURUR ÖNEMLİ OLAN ARKASINDA DURANDIR. AMA ZEVKLER DEĞİŞİNCE FİYAT TA ARTIYOR. POZE DE YILDIZ, HUĞLU ÖNEREBİLİRİM, OTOMATİKTE DE ÖNERİM ARMSAN, HUĞLU SARSILMAZ OLABİLİR. KULLANDIĞM SİLAHLARA GÖRE YAZDIM. TERCİH SENİNDİR.
1976-Daday / KASTAMONU

Çevrimdışı Hasan GÜZEL 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2012, 11:42:49 »
her türlü av için süper poze 71 namlu işini görecektir ata, akus, akdaş, fiyatlarına göre çok iyi ürünler pahalı gelirse yıldız veya pozeden vazgeçeceksin...
otomatik ata ne 12, hatsan 71 namlu

Renc RECARO
1981 ANTALYA

Çevrimdışı Mustafa SAYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 11 Ekim 2012, 13:29:16 »
Teşekkürler arkadaşlar.Birde Kralın süperpozesi var.Fiyatıda uygun 600 Tl.falan ne dersiniz bu işimi görürmü acaba.
Mustafa SAYAR
1981 Aliağa/İZMİR

Çevrimdışı Mustafa SAYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2012, 08:56:40 »
Arkaşlar tüfek konusunda süperpoze daha ağır basıyor.Markalar arasında da Kralın süporpozesi fiyat olarakda uygun geldi bana.Ejektör,selektör,tek tetik ne dersiniz bu tüfeği kullanan arkadaşlar varmı tavsiye edermisiniz.Tavsiyeler içinde teşekkür ederim...
Mustafa SAYAR
1981 Aliağa/İZMİR

Çevrimdışı Hasan GÜZEL 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 12 Ekim 2012, 10:17:10 »
markayı kötülemek istemem ama iyi bir tüfek almak istiyorsan bütçeni arttırman gerek kral yada torunda işini görür ama 1 kere al bahsettiğim markalardan birini al...
Renc RECARO
1981 ANTALYA