0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bi 15 gün izine gittim giderken yanımda götürmemiştim..Bi geldim bu hale gelmiş..Dün başladık koşturmaya Açıkçası kurban bayramı epey kargaşalı geçtiği için götürmekte istememiştim..Dana gibi olmuş..Bugün ilk kez araziye çıkaracam ikindi üzeri bakalım artık..
Kurzhaar benim değil ama 2. sahibi sayılırım Çirkin bunlar çirkiinn Gökhan bey sizede rasgele, yokmu panzeriniz..?
Anladım gerçekten çok güzel yavrular vardı bu sezon sana yakın..Gerek rıdvan abide gerekse Gökhan hocada..Ama tabi haklısın,, imkan meselesi geç olsun güç olmasın..Tekrardan rasgele..
Sorma ya özellikle Rıdvan abinin kahverengi kırcıllı erkek yavruya bittiim resmen dedesi Rotberg'e benzettim, biz yavruya talip olurduk ama tabi Rıdvan abiden vize çıkarmıydı orası mechul Yavruyu sahiplenen arkadas hayrini gorsun,Allah agiz tadiyla avlanmayi nasip eylesin..
Gökhanım yavrular hep site üyelerine ve sitelerde paylaşım yapanlara gitti. Sende siteye üyesin. Avlak üyelerine sınırsız vize Ukrayna bile benim kadar bonkör davranmadı vize olayında
Anladım abi o zaman hayırlısıyla şu askerlık aradan cıksın, ondan sonra yer yatak kulübe vs. vs. hazırlıklarını yapıp vize için rahatsız ederim
1 seneye kim öleeeee kimkala Gökhanım. Hayırlısıyla git gelde. Olur inşallah