0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serhat maşallah, bu sıpa sana önümüzdeki sezon çok keyifli avlar yaptıracak.Bazı fotoğraflarında babasına okadar benziyorki bukadar olur,inşallah avlarıda benzer.Şimdi tam sevilip mıncıklanacak zamanı tadını çıkar derim ilerde sevip mıncıklarken adamı çok yoruyor bunlar sen biliyorsun zaten.
Trakya doğumlu Alman drahtharına pembe yuva ne güzel yakışır Bu gerçekten o yavrumu? Ne kadar değişmiş ne kadar çirkinleşmiş Gelişimi gayet güzel boyu postu yerinde keratanın. Tıpkı babası inşaallah iyi bir avcı olur bunlarda bende kalan kardeşleri[
hayırlı olsun ömrü uzun olsun serhat.. elipmanı tamamlamış oldum gari ) sırtın yere gelmez.......selamlar...
maşallah kardeşim harika keratalar tüyü kadar ömürleri uzun avı bol olsun photo sharing
Drahthaar dedinmi kırçıllı sakallı bıyıklı olmalı. Maşallah senin yavru da öyle serhat kardeşim. İyi de eğitimini verdinmi leopar tank gibi olur inşallah.
Maşallah, maşallah! Umarım sağlıklı, sıhaatli büyüyüp iyi birer avcı olur keratalar.
Hadi hayırlısı,Mut'a gelirken getirde bir bakalım şu cengaveri,nasılmış
Serhat bunun başka batım ablası Simi yi biliyorsun bütün gün babasının tepesinde ya kulağını kemiriyor ya sağını solunu ısırıyor ama büyükler bıçak kemiğe dayanana kadar yavrulara sabrediyorlar ondan sonra harrr deyincede küçükler daha ona dokunmadan vıyyykkk vııyyykkk diye kıyameti koparıyor.Dersinki Pars Siminin bi tarafını kaptı kopardı ama inan gözümle şahidim sıpalar numara yapıyor yada sıkıyı hissedince korkudan bağırıyor
Hadi bakalım gözün aydın Serhat kardeşim...Bundan sonra aralıksız eğitim
Serhat kardeşim hayırlı uğurlu olsun . güzel bir eşleşmeden güzel bir yavru seçmissin büyüyünce çok karizmatik bir şey olacak avcılık desen zaten kan belli tartışılmaz . tekrar hayırlı olsun Nevşehirden selamlar