Gönderen Konu: av eğitimi için yardım.  (Okunma sayısı 2325 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
av eğitimi için yardım.
« : 07 Ekim 2012, 16:16:40 »
saygıdeğer abilerim öncedende açtığım bi konu vardı.köpeğim yanımdan ayrılmıyor diye.abilerimin cevapları hep aynı idi.bi zaman sonra yanına gelmiyor diye sıkıntı yaşarsın dediler ve olduda.özelde çalıştığımdan dolayı köpeğimi sadece pazar günü ava götürebiliyorum.bıldırcın hiç görmedi gerçi bizde göremedik ama köpeğim görecek gibide değil sürekli koşup açılıyor avcı abilerimin ev bıldırcınıyla alıştırma dediler bende öle bişey yapmadım sezon açıldığından bu yana gidiyoruz ama hep aynı.bir kaçtane bıldırcın alıp merada denemelimiyim yoksa gide gele alışacakmıdır.ayrıyetten bitane daha köpekl vardı en son ava gittimizde onunda avını bozuyor üzerine zıplıyor sağa sola koşturuyor.köpeğim 14 aylık pointer alttaki imzada görünen.şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.çivrilden selamlar...

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
Ynt: av eğitimi için yardım.
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2012, 16:19:45 »
?
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2012, 17:59:26 Gönderen: Emrah GİRGİN »

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2012, 16:32:14 »
Emrah kardeşim, her zaman söylüyorum özellikle eğitimlerde av köpeklerinde 3 aylıktan itibaren devamlı ilgi ve alaka gösterilmeli diye.  Sık sık ava götürseydin köpeğini bu durumlarla karşılaşmazdın. Benim bulunduğum çanakkale bölgesinde senden iyi olmasın mobilyacı bir kardeşim var onunda senin gibi pointeri vardı ona 2 ayklıkken hediye gelmişti o kardeşim o köpeği ile o kadar çok ilgilendi ve ava götürdü ki çulluk avında altı aylıktı ve süper fermaları, av araması bulması vardı. Onun köpeğine ve o köpeği yetiştirmesine her zaman hayranım. ŞİMdi o köpek 1 yaşını geçti ve sahibine hala harika avlar yaptırıyor. Bir şey daha ilave edeyim genelde pointerlar gençken çok uzak gidiyorlar. Ama bu kardeşimin köpeği 10 metre uzaklaşmıyor. İşin aslı eğitim ve ilgi. İstersen bu kardeşimim telefon numarasını sana vereyim arayıp bu mükemmel yetiştirilmiş köpek için nasıl eğitim verdiğini sorabilirsin.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2012, 20:17:32 »
Emrah kardeşim, her zaman söylüyorum özellikle eğitimlerde av köpeklerinde 3 aylıktan itibaren devamlı ilgi ve alaka gösterilmeli diye.  Sık sık ava götürseydin köpeğini bu durumlarla karşılaşmazdın. Benim bulunduğum çanakkale bölgesinde senden iyi olmasın mobilyacı bir kardeşim var onunda senin gibi pointeri vardı ona 2 ayklıkken hediye gelmişti o kardeşim o köpeği ile o kadar çok ilgilendi ve ava götürdü ki çulluk avında altı aylıktı ve süper fermaları, av araması bulması vardı. Onun köpeğine ve o köpeği yetiştirmesine her zaman hayranım. ŞİMdi o köpek 1 yaşını geçti ve sahibine hala harika avlar yaptırıyor. Bir şey daha ilave edeyim genelde pointerlar gençken çok uzak gidiyorlar. Ama bu kardeşimin köpeği 10 metre uzaklaşmıyor. İşin aslı eğitim ve ilgi. İstersen bu kardeşimim telefon numarasını sana vereyim arayıp bu mükemmel yetiştirilmiş köpek için nasıl eğitim verdiğini sorabilirsin.
abla çok iyi olur kafama takılan soruları yanıltlayacığından şüphem yok.bende küçükken meraya gezintiye götürdüm ama av görmedi sezon kapalı olduğu içinde istediğimiz gibi olmadı bir kaç arkadaşın önerisi ilede evcil bıldırcın ile eğitim yaptırmadım.keşke yaptırsamıydım diye soruyorum kendime çünkü meraya çıktığımızda neyi aradığını bilmiyor sadece şımarık şımarık sağa sola koşturuyor.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #4 : 21 Ekim 2012, 17:58:06 »
denizli çevresinde eğitim yaptırabilceğim yerler varmıdır

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL