Gönderen Konu: KOPAYIM TOMİ.  (Okunma sayısı 5337 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ferhat GÜNEY

• *
KOPAYIM TOMİ.
« : 04 Ekim 2012, 18:24:40 »
Burada 2 aylık felan.NE KOVUYOR BEE  :) :)

Burada 5 aylık

[ul=http://postimage.org/]online photo sharing[/url]

upload pictures

Tomi ve Poyraz

image

Buradada 8 aylık

picture hosting

Şu anda 15 aylık yeni fotolarını da atacağım yakında yaklaşık 1 hafta önce domuz a kestirdi kendini ama durumu iyi 10 dikişi var.sabah akşam iğne ilaç tedavisi görüyor.bakalım tavşan a yatırmaya çalışacağım bu sezon,yoksa domuz da fazla ömrü gözükmüyor

Şu anda 15 aylık

photo upload

photo sharing websites

Bir hafta önce domuz kesti.allahtan kırık yok,6 dikiş burada var 4 tanede koltuk altında.

image

image

photo upload
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2012, 17:55:34 Gönderen: Ferhat GÜNEY »
Ferhat GÜNEY
1986-Ordu

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: KOPAYIM TOMİ
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2012, 19:02:48 »
öncelikle geçmiş olsun abi.çok güzel bi kopay yakışıklı tavşan yapsada domuz denk geldimi domuza bakar bence hiç bozmayın kafadan tavşan gösterseydiniz daha iyi olacakmış güzel kopay
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #2 : 04 Ekim 2012, 19:56:47 »
Maaşallah...
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ferhat GÜNEY

• *
« Yanıtla #3 : 04 Ekim 2012, 20:11:56 »
Yücel kardeşim yorumların için teşekkür ederim.tomi yi 7 aylık ken tavşan a götürdüm  2 saatlik  yolculuğun ardından hiç orman ı felan yabancılamadı.usta kopaylarla beraber akşam a kadar tavşan aradı çok ta güzel kovdu.daha 5 aylıkken ava başladı erkek kopay olmasına rağmen. av kanı çok yüksek hiç böyle kopay denk gelmemişti şimdiye kadar,allah nasip etti işte.allah herkese böyle güzel kopay nasip etsin...
Ferhat GÜNEY
1986-Ordu

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 04 Ekim 2012, 21:39:50 »
Yücel kardeşim yorumların için teşekkür ederim.tomi yi 7 aylık ken tavşan a götürdüm  2 saatlik  yolculuğun ardından hiç orman ı felan yabancılamadı.usta kopaylarla beraber akşam a kadar tavşan aradı çok ta güzel kovdu.daha 5 aylıkken ava başladı erkek kopay olmasına rağmen. av kanı çok yüksek hiç böyle kopay denk gelmemişti şimdiye kadar,allah nasip etti işte.allah herkese böyle güzel kopay nasip etsin...
Sayın ferhat abim bu kopayı sen domuzda harcama tavşana transfer et tekrardan evet erkek köpek olmasına rağmen hoş bi durum bukadar meraklı ve erken alısması.av kanı yüksek oldumu çok avantaj oluyo abi be bendede wardı bi ara dişi kendi yavrumdan wallahi 7 aylıkken tavşan vurdum sesine mest oluydum kurt kaptı sonra kopayımı.abi rasgele
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı İsmail KAYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 05 Ekim 2012, 11:39:05 »
                  Maaşallah Ferhat kardeşim çok hoş bir okadarda bakımlı görünüyor kopaylarınız canları pek ömürleri uzun olsun.
1971-MERSİN    Dürüstlük pahalı bir mülktür . Ucuz insanlarda bulunmaz .

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: KOPAYIM TOMİ.
« Yanıtla #6 : 05 Ekim 2012, 19:34:58 »
2 Aylık ama hareketli hee süper maşallah çok hoşuma gitti abi walla kendi kopayım gibi sevindim:)
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 05 Ekim 2012, 19:37:07 »
abi insallah av performansın etkilemez benim bi köpeğimi domuz kesmişti köpek daha domuza bakmadı aramaz bakmaz umursamaz bi köpek olmustu seninki öle olmaz insallah abi
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı Ferhat GÜNEY

• *
« Yanıtla #8 : 05 Ekim 2012, 21:21:21 »
tomi de öyle bir şey yok yücel kardeşim.kesilmiş haliyle yine gitti.şimdi köye bırakmaya  korkuyorum kendi başına yine gidiyor.normalde çok sakin bi hayvan köpekler le bile boğuşmaz.çok mazlum bi hali var.ama çok sinsi  bir şey.normalde çok ciddi duruyor gizli gine takip ediyorum beni görmediği zaman sert bir mizacı var.ama beni gördüğü zaman hemen kulaklar iner bambaşka bir şey oluyor ben bile tanıyamıyorum köpeğimi bazen.orman a girdiği zaman daha  tomiyi göremezsin ondan sonra dinleyeksin artık.peş peşe kaleşnikov gibi saydırır...bakalım tavşan da ne yapacak bu sene .usta tavşancımızda yok .bu sene hep acemi kopaylarımız la avlanacağız.herkese saygılar...
Ferhat GÜNEY
1986-Ordu

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2012, 21:32:18 »
tomi de öyle bir şey yok yücel kardeşim.kesilmiş haliyle yine gitti.şimdi köye bırakmaya  korkuyorum kendi başına yine gidiyor.normalde çok sakin bi hayvan köpekler le bile boğuşmaz.çok mazlum bi hali var.ama çok sinsi  bir şey.normalde çok ciddi duruyor gizli gine takip ediyorum beni görmediği zaman sert bir mizacı var.ama beni gördüğü zaman hemen kulaklar iner bambaşka bir şey oluyor ben bile tanıyamıyorum köpeğimi bazen.orman a girdiği zaman daha  tomiyi göremezsin ondan sonra dinleyeksin artık.peş peşe kaleşnikov gibi saydırır...bakalım tavşan da ne yapacak bu sene .usta tavşancımızda yok .bu sene hep acemi kopaylarımız la avlanacağız.herkese saygılar...
aynı tipte ırkta bi abimde war onunkide öyle sakin uysal itaatker sahibine karsı aynı olay abi oda öyle ormana girdimi kayboluyo biyerden sesi patlak veriyo abi:)sen gene bırakma yaraları iyice iyileşsin abi ben boş değilde bağlı durması taraftarıyım hem hırslı oluyo hem daha disiplinli abi.heh açılacak köpeği görmicen zaten etrafımda önümde arkamda gezdimi hiç sevmem walla öle bi barağım var şimdi dişi sesi muthiş ama araması beni tatmin etmediği için verecem birisine.acemi yada yeni yetişen kopayla avlanmak zevkli oluyo ararken yada soyakta yada kaldırdıgında cok mutlu oluyo insan abi.o kopay sesi beni mest ediyo yaa tüylerim diken diken oluyo hele uzaktan yaklasıyo yaa döndürdüğünde abi off caf caf caf :)
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2012, 22:09:01 »
Maşallah. Her kopay yara alınca avı bırakacak  diye bir kaide yok. Kimisi ava bakmaz.  Kimisi ise ne kadar yara alırsa alsın avına bakmaya devam ediyor. Hayırlı olsun.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2012, 22:17:45 »
Maşallah. Her kopay yara alınca avı bırakacak  diye bir kaide yok. Kimisi ava bakmaz.  Kimisi ise ne kadar yara alırsa alsın avına bakmaya devam ediyor. Hayırlı olsun.
haklısın abla benimki öle oldu bende abiye seninki öle olmaz inşallah dedim illa olur demedim sayın ablam.saygılar
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı Ahmet YÖNDEM

• *
« Yanıtla #12 : 06 Ekim 2012, 00:15:18 »
hayrını görün güzel özellikler saydıklarınız.
inşallah domuzdan yılmaz gözü .

http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,160897.0.html
Ahmet YÖNDEM 0505 733 2636 1978 DÜZCE
İyi bilin ki , kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.  (Rad 28)

Çevrimdışı Mustafa ÇİL 61

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 06 Ekim 2012, 09:42:52 »
köpekler güzel hayırlı olsun geçmiş olsun  böyle av kazaları malesef domuz avında çok yaşanıyor ama ufak sıyrıklar  köpekler içinde böyle kesiklerden sonra bir tecrübe oluyo umarım bundan sonra böyle şeyle karşılaşmassın  selamlar
Mustafa ÇİL
1979-Trabzon
0532 598 68 94

Çevrimdışı Ferhat GÜNEY

• *
« Yanıtla #14 : 07 Ekim 2012, 19:54:43 »
Herkese yorumları için teşekkürler...
Ferhat GÜNEY
1986-Ordu