Gönderen Konu: NEDEN???  (Okunma sayısı 7891 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
  • Mustafa ÖZKOL 07.07.1977 KAYSERİ 532 776 89 56
NEDEN???
« : 28 Eylül 2012, 18:00:45 »
SİTENİN ÇOK UZUN ZAMANDIR ÜYESİYİM...AMA BU SENE KADAR KISIR BİR DÖNEMİNİ GÖRMEDİM....

AV SEZONU OLMASINA RAĞMEN AÇILAN KONU SAYISI YAZILAN MESAJ SAYISI GEÇEN YILLARA NAZARAN ÇOK DÜŞÜK..

BUNLAR BENİM GÖZLEMLEDİKLERİM VE BENİM FİKİRLERİM....YÖNETİMDE BENİMLE AYNI FİKİRDEMİ ???

YOKSA  BENMİ YANLIŞ GÖZLEMLİYORUM..? DİĞER ÜYE ARKADAŞLARINDA DÜŞÜNCELERİNİ BEKLİYORUM....
  • Akus 20 ga çifte
  • Beretta 686 silver pigeon 12 ga
  • Benelli s90 12 ga
  • Radentis Queen Setter 6 yaşında

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
Ynt: NEDEN???
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2012, 18:32:40 »
Köpek ve tüfek bölümlerindeki kilitlenmelerden kaynaklanıyor gibi görüküyor.Ama genel konularda da emeğe saygı da sorun var...Bende dahil emek vererek foto,video yükleyen Dostlara teşekkür etmeyi becerebilir halde değiliz...Bunlar bi etken olabilir...
ER MEYDANINDA,KILIÇ ARKADAN SALLANILMAZ
İlyas ISI Kırıkkale -keskin
Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur ; Farklı olan yürek ve niyettir...
0545 768 64 63

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2012, 18:37:44 »
Köpek ve tüfek bölümlerindeki kilitlenmelerden kaynaklanıyor gibi görüküyor.Ama genel konularda da emeğe saygı da sorun var...Bende dahil emek vererek foto,video yükleyen Dostlara teşekkür etmeyi becerebilir halde değiliz...Bunlar bi etken olabilir...
İlyas o zaman geçen dönemlerde site sadece alım satım sitesi olarak kullanıyordu....bence o kadar etkili olmamalı...

yazduklarında bir etken..bende şunu ekleyebilirim kimi sitelerde atılan resimlerden dolayı yenen cezalarda reyting deki düşüşe etken olabilir...
  • Akus 20 ga çifte
  • Benelli s90 12 ga

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 28 Eylül 2012, 18:55:31 »
İlyas o zaman geçen dönemlerde site sadece alım satım sitesi olarak kullanıyordu....bence o kadar etkili olmamalı...

yazduklarında bir etken..bende şunu ekleyebilirim kimi sitelerde atılan resimlerden dolayı yenen cezalarda reyting deki düşüşe etken olabilir...
Biz Millet olarak tartışmayı seven bi yapıdayız,konuşma,izah etme,tartışma kabiliyetimiz zayıf...Ama bayılıyoruz...Bu nedenle yorum sayısı ve cevap sayısı yüksekti..Bu da siteye giren bi üyenin saatlerce sitede kalmasına yetecek kadar mesaj meydana getiriyordu.Okumaktan yoruluyoduk :) bu açıdan rahatız ama heyecan olmayıncada olmuyo.. :) sitede alım satım olması gayet normal,tanıdık bildik insanların köpeklerini takip ediyoruz,gönül o köpeklerin yavrularından istiyor,haliyle yavrulayıncada bu bildik tanıdık insanların ilanlarına alaka göstermemiz gayet doğal..Ama dediğin gibi de olabilir...
0545 768 64 63

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 28 Eylül 2012, 19:10:20 »
emeğe saygı olmadıkdan sonra ,,bir teşekürü bile çok gördükden sonra insanın şevki kalmıyor,,

bende ava gidiyorum,fotoğrafda çekiyorum,  ama paylaşıma gelince artık düşünüyüyorum ,,çünkü sadece bakmakla kalınıyor ,moderatörler alınmasın ama onlarda bazen onlarda bakıp geçiyor,,

bende gözlemledim bunu çoğu paylaşım yapan ,yada yorum yapan arkadaşlarımız artık ,,ya paylaşım yapmıyor yada herkesin yaptığı gibi bakıp geçiyor,,,,,,,,

http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,153108.0.html
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2012, 19:17:31 »
emeğe saygı olmadıkdan sonra ,,bir teşekürü bile çok gördükden sonra insanın şevki kalmıyor,,

bende ava gidiyorum,fotoğrafda çekiyorum,  ama paylaşıma gelince artık düşünüyüyorum ,,çünkü sadece bakmakla kalınıyor ,moderatörler alınmasın ama onlarda bazen onlarda bakıp geçiyor,,

bende gözlemledim bunu çoğu paylaşım yapan ,yada yorum yapan arkadaşlarımız artık ,,ya paylaşım yapmıyor yada herkesin yaptığı gibi bakıp geçiyor,,,,,,,,

Haklısın abi..
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2012, 19:19:17 Gönderen: İlyas ISI »
0545 768 64 63

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 28 Eylül 2012, 19:17:40 »
Birde dikkat ederseniz birisi merhaba diyor,hepimiz hoşgeldin diyoruz ve şahış sır oluyor..bir daha cevap yok..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 28 Eylül 2012, 19:21:10 »

evet ramazan abi sende tespitinde haklısın bende o konu hakkında seninle aynı düşünüyorum...ben kamera ile çekim yapayım foto çekeyim

nete yükleyeyim emek vereyim insanlar izlesin beğensin ama hiç bişey yazmadan bıraksın gitsin..... bizim buralarda düğün yemekleri ile alakalı

bişey derler.....adama davetiye gönderirsin davete icabet eder yer içer birde arkandan söver şunu yedirdi diye.....bu işte ona benziyor :)))
  • Akus 20 ga çifte
  • Benelli s90 12 ga

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 28 Eylül 2012, 19:22:59 »
Birde dikkat ederseniz birisi merhaba diyor,hepimiz hoşgeldin diyoruz ve şahış sır oluyor..bir daha cevap yok..
Bu da doğru :) Bir de adab,usül,erkan bölümümü açılsa acaba.. :)
0545 768 64 63

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2012, 21:55:02 »
Biz Millet olarak tartışmayı seven bi yapıdayız,konuşma,izah etme,tartışma kabiliyetimiz zayıf...Ama bayılıyoruz...Bu nedenle yorum sayısı ve cevap sayısı yüksekti..Bu da siteye giren bi üyenin saatlerce sitede kalmasına yetecek kadar mesaj meydana getiriyordu.Okumaktan yoruluyoduk :) bu açıdan rahatız ama heyecan olmayıncada olmuyo.. :) sitede alım satım olması gayet normal,tanıdık bildik insanların köpeklerini takip ediyoruz,gönül o köpeklerin yavrularından istiyor,haliyle yavrulayıncada bu bildik tanıdık insanların ilanlarına alaka göstermemiz gayet doğal..Ama dediğin gibi de olabilir...
Bu yazdıklarını onaylamazsam rahat edemem :) Bu kadar mı güzel tespit olur :D Bence de çok yerinde.

Yanlış anlamayın diğer yazılanlara da katılıyorum. Her birinin doğruluk payı vardır. Mesela açılan konulara teşekkür hak ettikleri bir gerçek. Fakat kendi adıma, ben açtığım bir konuya "emeğe saygı, teşekkürler" benzeri veya birinin yazdığını kopyala yapıştır yorumlar yerine bir iki tane ama beğenildiği belli olan yorum görmeyi tercih ederim. Diğer türlüsü yapay, zorlama gibi olur bence. Hele de teşekkür butonu koyup tıklansın diye hiç istemem. O ne öyle, bedava yorum... Özet olarak, bana göre konu açarken "şimdi yorum az olursa bir daha açmam" veya "şuna 5 bana 3 yorum oldu" vb kıyaslayıp beklentiye girmem. Fakat tabiki şunu beklerim; Biri konu hakkında beğenisi veya itirazı var ama yazmıyorsa üzülürüm. Yorumlara göre ne beğenilmiş, ne beğenilmemiş bilmek isterim. Teşekkür ederiz deyince ne anlayacağız??

Aynı şeyleri daha önce de yazmıştım, gene yazdım. Ama bu benim bakışım, herkesin beklentisi farklıdır.

İşte burada bunları da tartışıyoruz ve bence açılan konulara yazılmayan yorumlara gücenmek yerine, paylaşmak için, kendimiz için, sevenlerimiz için, yani canımız böyle istediği için yazıp, paylaşıp, forumdaki dostlarla sevdiklerimizle zevk almak için ne kadar istifade edilebiliyorsa etmek için çalışmak en güzeli. Yine de fikirlerinize saygı duyuyorum ve bundan sonra rastladığım konulara ne olursa olsun teşekkür mesajı yazarım. Özen göstereceğim. Selam ve saygılarımla...
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 29 Eylül 2012, 07:38:44 »
Bu yazdıklarını onaylamazsam rahat edemem :) Bu kadar mı güzel tespit olur :D Bence de çok yerinde.

Yanlış anlamayın diğer yazılanlara da katılıyorum. Her birinin doğruluk payı vardır. Mesela açılan konulara teşekkür hak ettikleri bir gerçek. Fakat kendi adıma, ben açtığım bir konuya "emeğe saygı, teşekkürler" benzeri veya birinin yazdığını kopyala yapıştır yorumlar yerine bir iki tane ama beğenildiği belli olan yorum görmeyi tercih ederim. Diğer türlüsü yapay, zorlama gibi olur bence. Hele de teşekkür butonu koyup tıklansın diye hiç istemem. O ne öyle, bedava yorum... Özet olarak, bana göre konu açarken "şimdi yorum az olursa bir daha açmam" veya "şuna 5 bana 3 yorum oldu" vb kıyaslayıp beklentiye girmem. Fakat tabiki şunu beklerim; Biri konu hakkında beğenisi veya itirazı var ama yazmıyorsa üzülürüm. Yorumlara göre ne beğenilmiş, ne beğenilmemiş bilmek isterim. Teşekkür ederiz deyince ne anlayacağız??

Aynı şeyleri daha önce de yazmıştım, gene yazdım. Ama bu benim bakışım, herkesin beklentisi farklıdır.

İşte burada bunları da tartışıyoruz ve bence açılan konulara yazılmayan yorumlara gücenmek yerine, paylaşmak için, kendimiz için, sevenlerimiz için, yani canımız böyle istediği için yazıp, paylaşıp, forumdaki dostlarla sevdiklerimizle zevk almak için ne kadar istifade edilebiliyorsa etmek için çalışmak en güzeli. Yine de fikirlerinize saygı duyuyorum ve bundan sonra rastladığım konulara ne olursa olsun teşekkür mesajı yazarım. Özen göstereceğim. Selam ve saygılarımla...
Öylesine cevaba cevap yazmak için değil,Allah için yazmak gerekirse,Sizin tespit ve görüşleriniz daha güzel...Aklın yolu bir,doğruya doğruya...Tamda bizi anlatmışsın agabey :) :) Şahsen mantığım şu;verebilecek bişeylerim varsa,okuyanlardan bir kişi bile bunu algılıyosa bu benim için önemli bi kazanım...Byarm mesajı,kandil mesajı gibi,sağdan soladan geleni sağa sola göndermeyi sevmiyorum mesela...Yazıyorsam sevdiğime,sevdiğim için yazıyorum..O halde benden,yüreğimden gelen kelimeler olmalı,sevdiğime sevgimi yansıtmalı...değilse çokta bi espirisi olduğunu sanmıyorum...SAMİMİYETİ eksik gibi geliyo...

Burada ciddi olarak bi sıkıntı var,konularda,yazışmalarda samimiyet,saygı,muhabbet kokusu gelmiyor şahsen...Yalın ve sadece yazılmak için yazılmış teşekkür veya eleştiriler var...Ağız tadıyla tartışamıyoruz bile :) insanların yeni konu açmasına sebebiyet verecek alakayı,saygıyı da göstermiyoruz...Dolu dolu adamlar var mesela hakketen dolu...Okuyunca ooo demekki böyleymiş deyip bilgi güncellemesi yapıyorduk mesela....şimdi pek o tat veren muhabbet kalmadı...bakıyoruz ve çıkıyoruz bu da bir gerçek....ama madem ortak bi sevginin paylaşanlarıyız,çözümüde beraber bulmalıyız...herkes fikrini söylesin ve çıkan sonucua göre hareket tarzı belirleyelim...
0545 768 64 63

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 29 Eylül 2012, 10:25:37 »

Volkan abi konu yine teşekkür saygı konusuna geldi...dediğin gibi kopyala yapıştır msj lar gerçekten çok çirkin oluyor...

2 kelime yazmaya erindim ordada hazır yazılı vardı msj sayımda 1 fazla olsun dedim amet memette hazır yazmış ordan aldım buraya koydum........

mantık bu olmamalı beğendiysen beğeniyi hak etti ise İlyasın dediği gibi kendi yüreğinden geleni yazmalısın ....eleştiri içinde aynısı geçerli.....

ama bu konuyu açarken esas anlatmak istediğim  AV SEZONU AÇIK MİLLET AVA GİDİYOR AMA PAYLAŞIM YOK....

• Akus 20 ga çifte
  • Benelli s90 12 ga

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #12 : 29 Eylül 2012, 11:55:33 »
Mustafa bey geçen yıl kuş boldu ; kaputtaki bıldırcınları sayıp burada limit fazlası bir bıldırcın var diye kavga ediyorduk aksiyon boldu yani :)
Bu sene kuş yok kaputta 3 tüfek beş bıldırcın olunca bu seferde adama bu havada bu kuşu nereden buldun diye hesap soruyoruz :)

sözün özü bıldıcından başka av yok şu anda ancak bıldırcında yok :( yerli kuşları teyple temizlediler, göçü orkestra ile vuranlarda anlaşaılacağını bildğinden paylaşıma korkuyor sanırım :)
av paylaşımlarındaki azalışın özeti bu....  ilanlardaki durum ise ayrı....

Bende NEDEN diyorum bazan Avcılık la ilgili yazdığımız haber kanun v.s okunmuyor diye üzülüyorum ama kimseye zorla oku fikir beyan et diyemiyorum :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 29 Eylül 2012, 11:58:12 »
DOĞRU DÜRÜST AV YOK
DOLAYISI İLE PAYLAŞIMDA YOK..
ilanların kilitlenmesi büyük etken ,, biz avcılar için ,,TÜFEK,,FİŞEK,,KÖPEK her zaman en çok tartışılan konulardır..
konunun birde bu yönden değerlendirilmesi taraftarıyım...
Ama yönetim ve ilgili mod. arkadaşlarda kendi açılarından son derece haklı,, inşlh TÜRK İNSANI olarak birgün doğru düzgün tartışmasını,,konuşmasını,,paylaşmayı öğreniriz...
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #14 : 29 Eylül 2012, 12:02:51 »
Bu arada şunuda söyleyim; şu anda samsunda hava güneşli ve sıcaklık 27 derece var yani çamaşır havası ve denize girilebilir, buna rağmen bu havada bile sabah göçe geç çıkmış gün ışığına yakalanmış kuşları bulup 3-5 kuş görme şansınız olur fakat birisi bir iki km ileride teyp kurmuşmudur endişesi ile ava bile çıkıp gezme hevesimiz kalmadı...

Bunun yerine yeni avcılık trendini yapıyoruz;
sabah yüksek bir yere çıkıp TÜFEK sesi dinleyip TEYP li bölgelere gidiyoruz :( AVCILIK yapmıyoruz yani YANCILIK yapıyoruz artık :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 29 Eylül 2012, 12:18:44 »
Mustafa bey geçen yıl kuş boldu ; kaputtaki bıldırcınları sayıp burada limit fazlası bir bıldırcın var diye kavga ediyorduk aksiyon boldu yani :)
Bu sene kuş yok kaputta 3 tüfek beş bıldırcın olunca bu seferde adama bu havada bu kuşu nereden buldun diye hesap soruyoruz :)

sözün özü bıldıcından başka av yok şu anda ancak bıldırcında yok :( yerli kuşları teyple temizlediler, göçü orkestra ile vuranlarda anlaşaılacağını bildğinden paylaşıma korkuyor sanırım :)
av paylaşımlarındaki azalışın özeti bu....  ilanlardaki durum ise ayrı....

Bende NEDEN diyorum bazan Avcılık la ilgili yazdığımız haber kanun v.s okunmuyor diye üzülüyorum ama kimseye zorla oku fikir beyan et diyemiyorum :(

çok dogru tespitler yapmışsınız..... şahsen en sinir bozucu paylaşımlar bıldırcında oluyordu... teyp marifetini köpek marifetiymiş gibi göstermeye çalışan sahtekarlar mevcuttu.....akşama kadar aradık kuş bulamadık diyenlerede köpeklerinizde iş yoktur vs diyerek dalga geçerlerdi çogu zaman hakkıyla köpegiyle av yapan arkadaşlarda bu kargaşadan nasiplerini alıyordu...... yani kurunun yanında yaşda yanıyordu.....
bu sezon bakıyorum,milleti enayi yerine koymaya çalışanlar yok denecek kadar az....... paylaşım az olsun yeterki harbi olsun sorun yok...
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2012, 13:02:27 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 29 Eylül 2012, 12:23:10 »
Tuncay Hoca  konuyu özetlemiş kuş yok kavga yok atraksiyon :) yok o yüzdende reyting yok...

pekii illa kuş oluncamı paylaşım olur ??? bunu sorgulamak lazım....geçen hafta 300 km yol yapmışız 5 kişi 8 kuş....8 kuştanda sadece 1 tanesi benim :))

ama paylaşımım orada ...2 ferma gördüm köpeğimin 1ini ben vurdum 1 tanesini av arkadaşım avcılığın keyfini ondan aldım....

gittim sucuğumu pişirdim yemek keyfimi orada aldım .....daha ne olsun ....

kavga olayına gelince......her fırsatta BİZ BİR AİLEYİZ  diyoruz...AİLESİNDE hiç kavgasız gürültüsüz ömür boyu yaşayabilen varmı???

kavgada olacak gürültüde olacak küsende kırılanda barışanda olacak....benim kaç defa siteden atıldığımı bilenler bilir...:)))))))

ama ben bu siteyi ve paylaşmayı seviyorum.....haaaa unutmadan İlyas ISI modluğa aday olmuştu....o konu hakkında gelişmeler nedir???

malum mod bulununca kilitler kalkacaktı......
  • Akus 20 ga çifte
  • Benelli s90 12 ga

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 29 Eylül 2012, 12:46:31 »
Abi,modluğa adaylık hususunda,biz dedik ki şayet açılmak isteniyorsa ve Osman Döşler,Volkan abi,Birol abi ve ismini sayamayacağımız bir çok abimiz bu işi bilgi ve beceri yçönünden layıkıyla yapacak insanlardır.Onlardan biri yaparsa ve destek gerekirse biz veririz,yok yapmıyolar ama açılmasınıda istiyolarsa biz taliiz bilgi yoksada beceri var bilgide zamanla tolere edilir dedik,ses seda çıkmayıncada alim olmaya gerek yok : açılması istenilmiyo diye anlam çıkıyor ortaya...
Ayrıca Mustafa özkolunda dediği gibi,ailenin içerisinde kavga olabilir her şey yolunda gidiyorsa bişeyler ters gidiyordur derler ya hani..arada bi tartışma olur ve çözülür...
Paylaşım konusuna gelince,kuşun azlığı bi etkendir diyenlerde doğru düşünüyor olabilir...
0545 768 64 63

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 29 Eylül 2012, 12:56:05 »
DOĞRU DÜRÜST AV YOK
DOLAYISI İLE PAYLAŞIMDA YOK..
ilanların kilitlenmesi büyük etken ,, biz avcılar için ,,TÜFEK,,FİŞEK,,KÖPEK her zaman en çok tartışılan konulardır..
konunun birde bu yönden değerlendirilmesi taraftarıyım...
Ama yönetim ve ilgili mod. arkadaşlarda kendi açılarından son derece haklı,, inşlh TÜRK İNSANI olarak birgün doğru düzgün tartışmasını,,konuşmasını,,paylaşmayı öğreniriz...
Güzel bi düşünce bence..
0545 768 64 63

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #19 : 30 Eylül 2012, 00:21:41 »
Mustafa dostum paylaşımı rölantiye alanlardan biride benim.
avlanmak ekip işidir değilmi herkes kafasına ve huyuna suyuna ayak uydurabilecek kişilerle ava gider değilmi.
mesela senle doku uyuşmazlığı olan biri ile aynı yerde olmazsın vede onunla avada gitmezsin yollarını ayırırsın..
ayrıldığın kişilerin olduğu yerde paylaşım yapmak dahi istemezsin.
çünkü ne yaparsan yap birileri bir tarafa çeker dedikodu laf kuru kalabalık sevmediğim şeyler cereyan eder lazım değil dersin. çeker gidersin bir iki laf selam sabah o kadar.
yıllardır buradayım benim kimseye bir şeyleri ispat etmek gibi bir niyetimde yok  Allah(cc) şükür dostlarım beni tanır her vilayetten tarifi imkansız kalitede ve değerde dostları bu site sayesinde edindim. halen de görüşüyoruz...
illaki paylaşım yap dersen facebook a atarım çünkü oradaki arkadaş listesini ben oluşturuyorum... selamlar aziz dostum
« Son Düzenleme: 30 Eylül 2012, 00:23:44 Gönderen: M.Emin OLGAÇ »
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #20 : 30 Eylül 2012, 16:04:19 »
Tespitlerin çoğuna katılıyorum.

Site de durgunluk var. Ama havalar çok sıcak, av yok, paylaşım az.

Havalar serinleyince değişir bence :)
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 01 Ekim 2012, 09:08:48 »
aslında  olayın bir çok nedenleri var herkez kendi cephesinden bu faktörlere değinmişler..çoğu yerinde ve yorumlar..konuya  yorum yapanlara bakıldığı zaman bile az cok bir fotoğraf görünüyor ..... bi özet geçmek gerekirse emin beyin yorumundaki son satır aslında en önemli etkenlerden biri...facebook bizde bazı alışkanlıkları değiştirdi ve yeni alışkanlıklar getirdi bence ben kendim bile bazen yorum okuduk tan sonta istem dışı olrak elim beğen butonu arıyor ve bende bu durumdan rahatsızım... forumların bi güzelliğie vardı facebook yayğınlaştı.. bri çok avlak üyesi forumda paylaşmak yerine fotoları facede paylaşıyor ..bir neyi facebook avlak ı ve forumcuları birazda olsa forumdan ayırdı,, foruma girenlerin ekserisi, kim nerde ne vurmuş özellikle bu dönem bıldırcın avı için ...birazcık sanki bencilleştik gibime geliyor eskiden bi birlik vardı şimdi herkes kendi sayfasında paylaşmayı yeğliyor tabiki bununda nedenleri var sanırım bu konudada emin beyin yazdıklarını referans gösterebilriz...ramazan beyin dediğinede katılmak lazım zira havalar sıcak pekde av yok.. keklik zamanı havalar serinlediğinde forum biraz dah çoşar.. ördekde hızlandımı forum yeniden canlanacaktır diye düşünüyorum....

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 01 Ekim 2012, 13:14:39 »
Mustafa dostum paylaşımı rölantiye alanlardan biride benim.
avlanmak ekip işidir değilmi herkes kafasına ve huyuna suyuna ayak uydurabilecek kişilerle ava gider değilmi.
mesela senle doku uyuşmazlığı olan biri ile aynı yerde olmazsın vede onunla avada gitmezsin yollarını ayırırsın..
ayrıldığın kişilerin olduğu yerde paylaşım yapmak dahi istemezsin.
çünkü ne yaparsan yap birileri bir tarafa çeker dedikodu laf kuru kalabalık sevmediğim şeyler cereyan eder lazım değil dersin. çeker gidersin bir iki laf selam sabah o kadar.
yıllardır buradayım benim kimseye bir şeyleri ispat etmek gibi bir niyetimde yok  Allah(cc) şükür dostlarım beni tanır her vilayetten tarifi imkansız kalitede ve değerde dostları bu site sayesinde edindim. halen de görüşüyoruz...
illaki paylaşım yap dersen facebook a atarım çünkü oradaki arkadaş listesini ben oluşturuyorum... selamlar aziz dostum

Emin abi bu düşüncene katılmıyorum...seni tanıyanlar kadar tanımayanlarda var bu sitede...onlarında paylaşımları zevkle takip ettiklerine

ama tembelliklerinden :)))) bişey yazmadıklarını düşünüyorum...AVLAK COM ayrı bir olay   FACEBOOK çok farklı bir olay....AVLAK COM daki

kişilerin %99.9 u aynı sevdaya sevdalanmış...yani ikisi kıyaslanamaz.....isbata gelincede... bu hafta 350 km yol yaptım 2 tane kuş vurdum...

birazdan konu açıp paylaşcam .... 2 kuşla neyi isbat edebiliiz??? HİÇBİŞEY..............NE YAPMIŞ OLURUZ ?? PAYLAŞIM........
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2012, 13:19:43 Gönderen: Mustafa ÖZKOL »
  • Akus 20 ga çifte
  • Benelli s90 12 ga