Gönderen Konu: İTHAL ŞOKLAR HAKKINDA BİLGİ  (Okunma sayısı 5691 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
İTHAL ŞOKLAR HAKKINDA BİLGİ
« : 20 Eylül 2012, 11:09:06 »
arkadaşlar ata neo tüfeğim için ithal şok almak istiyorum ( Carlson's, Briley, Patternmaster... vb gibi ) bu şoklardan alıp deneyen varmı? hangisi uyumlu? sanırım beretta şoklar uyumluymuş ama riske atmak istemiyorum bilen, deneyen varsa yardımcı olursa sevinirim
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı Muzaffer KOÇ

• *
Ynt: İTHAL ŞOKLAR HAKKINDA BİLGİ
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2012, 09:54:26 »
Merhaba;

Carlson's  marka şok lar Ata neo 12 ve Süper Poze'ye uyuyor ben bu şoklardan kullanıyorum.  Alırken Benelli Beretta  ya uyumlu şokları almalısınız.
Muzaffer KOÇ / İstanbul / 1973 - S.AD Üyesi
Ata Neo 12 Combo 61-71 Namlu 5 No Ceviz Kundak
Ata Süper Poze  Combo 61-66 Namlu  3 No  Ceviz Kundak
Ata Neo Sentetik Combo 66-76 Namlu
Akkar Karatay 47 Namlu Pompalı

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2012, 12:49:11 »
Merhaba;

Carlson's  marka şok lar Ata neo 12 ve Süper Poze'ye uyuyor ben bu şoklardan kullanıyorum.  Alırken Benelli Beretta  ya uyumlu şokları almalısınız.
çok teşekkür ederim muzaffer bey. peki test yaptınız mı bariz bir fark gözlemlediniz mi
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı İbrahım KILINC

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2013, 19:49:09 »
bu konu hakkında bilgisi olan varsa bizlerle paylaşsınlar lütfen ato neo aldığım için artık benim içinde önemli :)
p.beretta 16 cal
p.beretta s55
ataneo 12
İbrahım KILINC
1991 ADIYAMAN

Çevrimdışı Ayhan TAŞDEMİR

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2013, 22:00:20 »
.
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2013, 22:52:36 Gönderen: Ayhan TAŞDEMİR »
  • remington 1187 premier lc
  • remington 870
  • labrador
Ayhan TAŞDEMİR
1966-Samsun

tolgaozhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 13 Şubat 2013, 22:34:30 »
Peki bu markaların şoklarını yerli tüfeklerimiz için neye göre alacağız bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyoruz. Örneğin ben Huğlu alt alta çiftem için yabancı extended şok istiyorum (skeet-skeet). Neye göre uygun olduğunu bilmeliyim?
Yardımlar için şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 13 Şubat 2013, 23:14:26 »
zaten bu konu onun için açıldı. huğlunun şokları ebayda satılıyor huglu choke diye aratırsan bulursun
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #7 : 14 Şubat 2013, 21:53:56 »
e-bay fabrikanın şoklarını satıyorsa oradan alınmasa da olur. Beretta uyumlu extended şoklar uyar. Fakat hangi namlu çapına göre olduklarını öğrenmek gerek. Şahsen araştırmadım, bilmiyorum. Bildiğim ise, şokların namlu çapına göre performansları değişecektir. Mesela; 18,3 mm çaplı namlu için çeyrek şok almışsanız, tüfeğinizin namlu iç çapı 18,4 mm ise aldığınız şok çeyrekten daha darmış gibi davranabilir. Tekrar edeyim, beretta tipi şok namlu çapı her iki türlü de olsa tamamen vidalanabilir ama dağılım yüzdeleri değişir veya değişebilir. Bu namlu çapı konusunu da araştırmak isteyebilirsiniz diye yazdım. Bu arada bizim imalatçılar artık iç çapları namluya yazmıyorlarmış. Kullandığınız tüfeğin iç çapını fabrikaya sorabilirsiniz. En yeni Huğlular 18,5 mm diye birileri yazmıştı.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Semih MAVİLİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 14 Şubat 2013, 22:10:18 »
arkadaşlar ata neo tüfeğim için ithal şok almak istiyorum ( Carlson's, Briley, Patternmaster... vb gibi ) bu şoklardan alıp deneyen varmı? hangisi uyumlu? sanırım beretta şoklar uyumluymuş ama riske atmak istemiyorum bilen, deneyen varsa yardımcı olursa sevinirim

sayın seçkin; şok konusu biraz çetrefilli,
öncelikle beretta ve benelli şokları;ata,armsan ve huğluya uyuyor
ben benelli crio comfortumun şoklarını, ata neo 12 de denemiştim ve gayet iyi sonuçlar almıştım,
crio nun şokları biraz uzun ve atanın namlu ucundan 1cm çıkıyor yani extented şok oluyor,
selam ve saygılarımla...
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2013, 23:47:50 Gönderen: Semih MAVİLİ »
  • benelli cordoba
  • beretta çifte
  • benelli super 90
Drsalih Semih mavili
1981
Dostluğumuz ebedidir, menfaate tahvil olmaz, menfaat için dost görünende uzak durmalı.
[/ur