Gönderen Konu: YENİ POINTERİM ATEŞ HAKKINDA İYİ KÖTÜ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.  (Okunma sayısı 5287 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali EDİZ

• *
Değerli avlak üyesi arkadaşlar öylesine internette dolaşırken içimden köpek alasım geld:)bikaçtane köpekle ilgilendim fakat kısmet olmadı sonra ateş isimli bu köpeği gördüm ilanlarda HACI NURİ TARI'DA aradım anası,babası şurası burası derken pazarlık yaptık tamam dedim köpek benimdir hacı amca ilanı kaldır dedim çocuklarıda aldım yanıma doğru kütahyaya saolsun hacı amca çok iyi karşıladı ağırladı bizi neyse hacı amca köpeği bi göreyim dedim baktım köpek tam bir fıçı normallde bedava verseler almam dirseklerinde nasır hacı amca avı nasıl gezebiliyomu bu valla diğer köpeklerden iyi geziyo dedi çok hırslı dedi normalde hiç almayacağım bir tip köpeği gözüm kulağım kapandı aldım beni bişey almaya itti aldım neyse cumartesi köpeği aldım pazar ava çıkaracağım köpeği bagaja attık 3 kişilik yer kapladı yav bu nasıl gezecek diyorum içimden ama genede köpeğe karşı bi sempatim var ava çıktık sabah 5 den öğlen saat 1:00 kadar hiç avı bırakmadı osıcağın alnında bir kere geri düşmedi hiçyanıma gelmedi diğer köpekler pert oldu sıcaktan bu halen koşuyo hızlı değil ama tempolu fakat hiç kuş göremedik o ayrı bir konu daha sonraki avlarda birazdaha hızlanmaya başladı kiloyu yarı yarıya attı şuan çok iyi fermasında 4 kuş vurmak nasip oldu sayı çok az ama gördüğümüz kuş sayısıda toplam 6 olunca köpeğede bişey diyemiyorum ve köpeği sizin yorumlarınıza bırakıyorum.
BABA
semeghini quasar

ANNE
ANGEL

köpeğim ateş

Ali EDİZ
1977
 ANKARA

Çevrimdışı Ali EDİZ

• *
Üzerindeki mavi boyalar avdan dönüşte ayakları ve bacağında yattığı yerden kaynaklı nasırlı yerlerine antibiyotikli sprey sıktım .
Ali EDİZ
1977
 ANKARA

Çevrimdışı Ahmed DEMİRTAŞ

• *
ÇOK GÜZEL KÖPEK, FERMASINDA BOL AVLAR DİLERİM
Ahmed DEMİRTAŞ
1975 İSTANBUL

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
masallah aliii abiii angel olsun baba olsun kan olarak kendılerını ıspatlamıs kanlar angel kanları elımde cok memnunum valla selamlar olsun abım
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
güzel görünüyor maşallah....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Zafer YOLDAŞ

• Müdavim Üyemiz
İşin doğrusu ben babasına bayıldım... Ateşte görünüşte çok güzel..avınıda anlatmışsın daha ne istenir..RASTGELE....
A Rh+ Zafer YOLDAŞ 
SARIGÖL/MANİSA

Çevrimdışı Ali EDİZ

• *
arkadaşlar yorumlarız için çok teeşekkür ederim.
Ali EDİZ
1977
 ANKARA

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
Ali bey çok güzel maşallah Memleketimde böyle kanlar çıkıp dışarıda kütahyadan bahsedilmesi çok güzel ,yanlız HACI NURİ TARI'yı çıkartamadım.
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

Çevrimdışı Adnan DEMİRAT

• Müdavim Üyemiz
ALİ ABİ TEKRAR HAYIRLI OLSUN HEM AV HEM KAN YÖNÜNDEN MÜKEMMEL Bİ KÖPEK ATEŞ İDEAL KİLOSUNADA AZ KALMIŞ BUNDAN SONRA DURDURAMAZSIN ARTIK ARAZİDE
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2012, 13:25:31 Gönderen: Adnan DEMİRAT »
Adnan DEMİRAT
1981 Tavşanlı KÜTAHYA

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
Kelle kulak,boy pos güzel görünüyor maşallah,zaten anne baba da adı sanı meşhur köpekler.Tekrardan hayırlı olsun,yalnız kilo problemi olsun istemiyorsanız ekmeği fazla vermeyin.Ekmek resmen kiloya davetiye çıkarır,bu insanda da böyledir :)
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Ali EDİZ

• *
Ali bey çok güzel maşallah Memleketimde böyle kanlar çıkıp dışarıda kütahyadan bahsedilmesi çok güzel ,yanlız HACI NURİ TARI'yı çıkartamadım.
Bülent bey yorum için teşekürler tavşanlıdan nuri tarı :)
Ali EDİZ
1977
 ANKARA

Çevrimdışı Ali EDİZ

• *
ALİ ABİ TEKRAR HAYIRLI OLSUN HEM AV HEM KAN YÖNÜNDEN MÜKEMMEL Bİ KÖPEK ATEŞ İDEAL KİLOSUNADA AZ KALMIŞ BUNDAN SONRA DURDURAMAZSIN ARTIK ARAZİDE
teşekürler adnan
Ali EDİZ
1977
 ANKARA

Çevrimdışı Ali EDİZ

• *
hayırlısı olsuın güzel kanlar inşallah umduğunuzdanda fazla avlar yapar ateş allah can pekliği versin...
teşekürler arda bey,
Ali EDİZ
1977
 ANKARA

Çevrimdışı Ali EDİZ

• *
Kelle kulak,boy pos güzel görünüyor maşallah,zaten anne baba da adı sanı meşhur köpekler.Tekrardan hayırlı olsun,yalnız kilo problemi olsun istemiyorsanız ekmeği fazla vermeyin.Ekmek resmen kiloya davetiye çıkarır,bu insanda da böyledir :)
teşekürler ehmet bey.
Ali EDİZ
1977
 ANKARA

Çevrimdışı Cüneyt ŞENER

• *
Angel yanılmıyorsam , yaban tv de çulluk avını seyredenler bilir harika bir pointer baba kalite belli hayırlı olsun bence şahane bir kan rastgele.
Cüneyt ŞENER 
1976-ADANA

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
Annede babada camianın bildiği iyi köpekler. Umarım bu güzel dişide her zaman sizin yüzünüzü güldürür, hayırlı olsun...
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

Çevrimdışı Kadir YILMAZ

• *
maşallah....
Kadir  YILMAZ
1977 ISPARTA    0 544 663 28 69

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
SERT GEZEN GÜZEL BİR KÖPEK VÜCUDUNDAKİ YARALARDN O ANLAŞILIYOR GİBİ HAYIRLI OLSUN

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Ali EDİZ

• *
güzel yorumlar için teşekür ederim bıldırcın umduğumuz gibi olmadı sezon boyu günlük limiti zor doldurduk:)Artık keklik avına bakacağız.
Ali EDİZ
1977
 ANKARA

Çevrimdışı Erol GÜNER

• *
maşşallah ömrü avı uzun olsun .

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2012, 16:36:43 Gönderen: Erol GÜNER »
Erol GÜNER
19.04.1974 DEVREK / ZONGULDAK
TL=05326210805

Çevrimdışı İrfan ACAR

• *
Kral avcıya kalite köpek yakışır, Ateş'te kalite köpek belliki. Senin elinde cevher olur, hayırlı uğurlu olsun kardeşim.
İrfan ACAR-
1967 KOCAELİ
0 532 565 81 22
[img width=250 height=196]http://img715.imageshack.us/img715/528/4kxc.jpg[/im