Mustafa Kemal Atatürk der ki;
"Her millet; icraatlarına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortaktır"
Dizi dizi şehitler gelirken, çekilmiş bir filme tepki gösterenlerin suskun kalması ne kadar BASİT ise, benzine zam geldiğinde " Ben zaten 20 TL lik benzin alıyorum beni etkilemiyor"!!!!! diyen zihniyet ile bir dizideki Memati karakterini öldüren terörist ROLÜNDEKİ aktörü hastanelik yapan zihniyet maalesef aynıdır ve şikayet etme hakkımız yoktur. Çünkü onların oyu da bir oy benim oyumda bir oy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bakın bugün 10 şehit var !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
10 Aile bugün cehennemi yaşıyor ve iç işleri bakanı NASİP diyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ey bakan; sadece BAKAN! Senin oğluna da kızına da inşallah nasip olur şehadet !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Rahmetli Ecevit'e yürüyemiyor diye alay eden dürzülere soru;
??**
Onun zamanında neredeyse 0 (sıfır) 'a inen terörden günde ortalama 6 şehite varan günümüz politikasına tüküreyim iyi mi?
"İyi" diyenlere kapak olsun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rahmetli Ecevit'ten korkan rumlar, pkk, asala ve benzeri tüm ŞER ODAKLARI...
Yüce Türk Milleti;
Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden saptığın gün, senin bittiğin gündür !!!!!
TİTRE VE KENDİNE GEL !
Eğer Gerçekten TÜRK isen !!!!!!!!!!
Şehadet şerbetini içmeyen bilemez ARKADAŞIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İçeceksin,
Yaşayacaksın,
Akıllı olacaksın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen 16 Mayıs 1919 tarihinde yola çıkmış ecdadının yolunda olmazsan, arabın zavallılığına mahkum olursun.
Bana siyaset yazma demeyin; zira böyle bir günde yazmazsam görevimi yapmamışım addederim ki bu bana göre değildir.
Daha önce yazmaktan vazgeçtiğim bir forum sitesinde hala daha siyaset yazanların engellenemediği ve ısrarla okunduğu forumlar var iken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Devam et güzel ülkemin güzel insanları !!!!!!!!!!!!!!!!!
El alem bir askeri için dünyayı yakarken, binlerce esiri salarken sen vatan sağ olsun de ve uyu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vatan 93 sene önce SAĞ OLDU zaten.
Sen sadece ona sahip çıkacaksın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onu da başaramıyorsan YAZIKLAR OLSUN SANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N O K T A