Gönderen Konu: BILDIRCININ YURDUMUZDAKİ YABAN HAYATI İŞLEYİŞİ  (Okunma sayısı 24817 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ersin DÜZYOL

• *
Ynt: BILDIRCININ YURDUMUZDAKİ YABAN HAYATI İŞLEYİŞİ
« Yanıtla #25 : 28 Eylül 2012, 22:56:54 »
Bir saat evvel bir teyp ihbarı aldım teybin başında arkadaşımız bekliyordu jandarmaya ve milliparklara haber verdim fakat nasıl haber aldıysa gelip teybi almışlar ve milliparklar ekibiyle ortada kaldık ve teybi alan arabadan başka kimse gelmemiş jandarmada gelmemiş yorumu sizlere bırakıyorum 
Ersin DÜZYOL
1958 izmir çimentepe

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #26 : 29 Eylül 2012, 09:50:18 »
Bir saat evvel bir teyp ihbarı aldım teybin başında arkadaşımız bekliyordu jandarmaya ve milliparklara haber verdim fakat nasıl haber aldıysa gelip teybi almışlar ve milliparklar ekibiyle ortada kaldık ve teybi alan arabadan başka kimse gelmemiş jandarmada gelmemiş yorumu sizlere bırakıyorum 

İyide başkanım arkadaşınız başında beklemiyormuydu ben anlamadım ??? ???
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Ersin DÜZYOL

• *
« Yanıtla #27 : 29 Eylül 2012, 10:33:18 »
Korumadan şimdi geldik gözcü arkadaş jandarmanın gelmediğini bir arabanın gelip aldığını söyledi demekki haber uçmuş fakat yinede devam ettik bir teyp aldık tutanağını memur arkadaşlar tuttu sabahleyinde keklik meralarını dolaştık neyseki temizdi milliparklardaki memur arkadaşlara tam 12 saat hiç yakınmadan benimle birlikte görevlerini yerine getirdiler teşekkür ederim
Ersin DÜZYOL
1958 izmir çimentepe

Çevrimdışı Zafer YAMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 29 Eylül 2012, 13:18:33 »
Başkanım eee herkez fedakarlık edecekse bizde avcılar olarak fedakarlık yapıp bir sene Eylül 1 den 15 ekime kadar bıldırcın avını MAK ta tüm Türkiyede yasaklatalım ve ava gideceğimize meralara gidip silah sesi dinleyelim bakalım ondan sonra gelen senede bıldırcın çoğalacakmı?
çoğalırsada bıldırcın avını haftada 5 güne falan çıkaralım.
İnanın Trakya bölgesi olsun Marmara bölgesi olsun işin B..k u çıkmış  milletin ne yasak taktığı var ne limit ne de yasak gün düşünceleri aynı palamut veya lüfer akını gibi bıldırcın peşindeler zaten havalar soğuyup göç bitince bunların avcılığıda bitiyor sanırım olan bizim gibi belgeli avcılara oluyor ve o kadar masraf yaptığınamı yanarsın köpek beslediğinemi  inanın çok güzel iki köpeğim vardı birisini arkadaşıma bedeva verdim.... ama yaptıklarınızı yapacaklarınızı burdan takip etmeye çalışıyorum ve fikirlerinize  saygı duyuyorum    kolay gelsin         selamlar saygılar.
Zafer YAMAN
1963 Kartal İSTANBUL