4 kurzhaar pointer gibi avladıgı yerde asla bi kuş bırakmaz arkasında ardından gelen avcılara gülünç duruma düşürmez avcıyı:)
abi ben 5 tane kurzhaarın geçtiği yerden pointerle girdim 5 tane bıldırcın vurdum femde fermalı.. buna arkadaşlarım saittir,,,
2.kurzhaar pointer gibi kuşun çelginse gelip oralı bile olmaz onu fare delinede girse bulur getirir
benim pointerim şimdiye kadar merada hiç bir tane yaralı çelgin.. bacağı kırık tavşan bırakmadı..
6.kurzhaar pointer gibi avcının bogazını yırtana kadar asla bagırtmaz bu çok önemli:)
benim pointerim hiç bir zaman boğazımı ağrıtmadı bunların hepsi eğtimle alakalı
7.kurzhaar pointer gibi kışın buzda karda ayaklarım yarıldı beni bi hafta es geç sahip demez:)
hiç bir zaman da beni esgeç demedi bacağın biri kopsa dahi av yapar karda avlandı taşda ayakları parcalandı ama hiç bir zaman arkada kalmadı
bunun ispatı yaban tv yanınlan videolarda vardır ...
7.ha keçileri sölüyorsan benim keçilerimde var nasip olsa yanyana resimlerini çekip aççam drahtarımıda yanına koycam
nedir bu keçi hikayesi anlamadım:)
abi herkezin senin gibi keçisi mi olmasılazım alıştırmak için adam zaten apartmada köpeği zor barındırıyor bi de keçi mi beslesin köpeği keçilere alıştırmak için :