1.kurzhaar yarım saatte bi yeri gezer pointer 5 dakikada talan eder..
2.kurzhaar avın dibine girer. pointer en az 10 m den ferma verir..
3.kurzhaar gecimsizdir köpeklerle geçinmez pointer üst üste bindir bagaja tık ses çıkmaz
4.kurzhaar dağda keçi koyun gördü çobanla başını belaya sokar pointer keçiyi gördü mü avına devam eder..
5.pointerin aport sorunu olur ama bu eğtimle ilgilidir .kurzhaar biraz daha yatkındır ama onu eğitme oda aynı soru yaratır.
6. köpek avcıya göre av yapar herkez kendi beslediğini köpeği beyenir ...
6.
mehmet kara kaya kardeşim ne güzel yazmışsın azda ben ekleyim:)
1.kurzhaar pointer gibi tosbaya ?ferma vermez
2.kurzhaar pointer gibi kuşun çelginse gelip oralı bile olmaz onu fare delinede girse bulur getirir?
3.kurzhaar pointergibi kalkmıi gitmiş kuşa bi saat ferma verip adamı osandırmaz?
4 kurzhaar pointer gibi avladıgı yerde asla bi kuş bırakmaz arkasında ardından gelen avcılara gülünç duruma düşürmez avcıyı:)
5.kurzhaar pointer gibi bögürtlen içinde kakligi görüpte etrafından dolanmaz aportlamak için balıklama dalar bögürtlenin içine?
6.kurzhaar pointer gibi avcının bogazını yırtana kadar asla bagırtmaz bu çok önemli:)
7.kurzhaar pointer gibi kışın buzda karda ayaklarım yarıldı beni bi hafta es geç sahip demez:)
7.ha keçileri sölüyorsan benim keçilerimde var nasip olsa yanyana resimlerini çekip aççam drahtarımıda yanına koycam
nedir bu keçi hikayesi anlamadım:)
KEÇİLER ŞİKAYETMİ ETMİŞ ACEP DK... VE DD ..BİZİ YEDİ DİYE HAYRET:)
BİRTEK LAFINA KATILIYORUM HERKES KENDİ KÖPEGİNİN FENOMENİDİR SAYGILAR
upload pictures