Ben yıllardır kurzhaar bakarım,bir çok yavru yetiştirdim,geçenlerde bir pointer yavru yetiştirmek denemek istedim,kurzhaar a 10 dakikada öğrettiğim otur bekle komutunu bu bir ayda öğretemedim,üşütmek üzereydim ki çalındı:)Ava gelince yıllardır ava giderim etrafta mutlaka arkadaşların pointerleri de olur,estetik güzel ferma güzel ama herşeye de ferma verilmezki,pointerde boş ferma çok gördüğüm kadarıyla,sıcakta ava gideriz 1saatte pestilleri çıkar,soğukta üşürler av yapmazlar:)çalı,çırpı etrafından bile geçmezler,soğukta suyamı aman zaten sahipleri üşür av yapmaz diye girmesin diye peşinde koşarlar,av sonu iki muhabbet yapalım bir şeyler yiyelim yok ne laftan anlarlar ne sözden sofra üstünde koşar adamın canını sıkarlar:))daha sayayım mı?
)
Şimdi pointerciler kızacak bana ama:))şaka şaka,her köpek bir değil,bir çok pointercinin köpeği böyle değil biliyorum:)suya girende var eğitilebilende;hem en önemlisi avcının kendi köpeği en iyisidir,laf ettirmez,Babam ilk araba aldığında hacı murat muhteşem bir arabaydı mersedese değişmezdi,sonra lada aldı 3.viteste geçemiyeceği araba yoktu en iyisi oydu,sonra vega aaa süper bmw ile kapışır konforlu,sonra wolksvagen bu dünyanın en güzel arabası!! neden çünkü onundu diğerleri umrunda değil di:)şimdi her avcıya kendi köpeği güzel ne söylesek boş,benim kurzhaarım bana güzel:)),Emin bey bıldırcın yok,üveykler bizi terketti,bu konu bizi biraz oyalar gibi geliyor.İşimiz latife,gırgır,Herkese selamlar