2011-2012 sezonu keklik açılışı, İstanbuldan iki misafirimiz var, cumartesi keyifli av yapmışız sıra pazar gününde gidiyoruz avlağa Salih bey ben ve iki misafirimiz. Salih beyle ben tepeden gidiyoruz bir önceki günden Salih bey boş bol mankeli bir gün geçirmiş
bu sebeple pazar günü gözünü dört açmış
bir anda Salih beyin yanından bir tavşan fırladı ikimizde aynı anda tüfeklerimizi yüzledik lakin ona daha yakın olduğundan ben indirdim Salih bey bir el attı sonra beklemeye başladı " av biraz açılsın diye bekliyor " dedik ama nafile ikinci atış gelmedi uzun lafın kısası tavşan kirişi kırdı
" Ya niye atmadın? " diye sorduğumuzda mahcupça " ikinci fişeği tüfeğe sürmemişim" diyor tabi biz yarılıyoruz
Takip eden çarşamba aynı yere başka arkadaşlarla gidiyoruz aynı yerde tavşan parlıyor ve şükür attığımızı vuruyoruz. Tabi hemen Salih Beye telefon ediyoruz. Konuşma aynen şöyle " Ben : Şef aynı yerde avdayız senin tavşan aynı yerden kalktı baktım topallıyor dedimki salihin tavşanı, öyle deyince durdu bana döndü, Salih bey ne dese beğenirsiniz?
hangi ayağı aksıyodu?